Floretten 4, Helsingborg

Floretten 4, Wihlborgs nya fastighet i Helsingborg är nu det nya blickfånget på företagsområdet Berga. Med sina 8 våningar tornar det upp över infartsleden till Berga och har blivit ett nytt landmärke som syns från alla väderstreck.

"Berga Tower" - En ny identitet i Helsingborg

Detta är en plats för företag som vill synas, eftersom huset ger ett perfekt skyltläge mot Helsingborgs norra infartsled. Varje våningsplan är 600 kvm och rymmer upp till 50 arbetsplatser (beroende på utformning). En stor gemensam entré sätter prägel på huset och hjälper till att skapa identiteten ”Berga Tower”.  

Berga företagsområde

På Berga finns banker, kontor, byggvaruhus, bilförsäljning, restauranger, hotell, bageri, tryckeri, grossister och detaljister inom de mest skiftande branscher. Att ta sig till Berga är enkelt, både för den som är på väg till jobbet eller för alla dagliga transporter till och från företagen. Motorvägen ligger alldeles intill, liksom en Pågatågsstation. Läget mellan Helsingborgs Centrum och Väla centrum gör dessutom att det finns gott om restauranger och butiker inom bekvämt avstånd.

Wihlborgs är den enskilt största fastighetsägaren på Berga, så här finns gott om möjligheter att hitta en optimal lösning för ditt företag.

Projektinformation

Fastighet: Floretten 4
Hyresgäst: NCC, Dimac, Alliera, Holy Greens m.fl.
Lokalarea: 4,800 m2
Färdigställande: Q2, 2015
Arkitekt: Arkitektlaget