Hoppa till innehåll
Visionsbild från ett möjligt kontor med sittplatser och ett kök, Kvartetten i Malmö.

Kvartetten

Kvartetten i Hyllie står redo för inflytt. Här hittar du ett unikt kontorshus med flexibla ytor och människan i fokus.
Bild på Camilla Asplund

Camilla Asplund

Uthyrare
040-690 57 37 / Gör intresseanmälan
360 vy Projektfakta Hitta hit Kontakt 360 vy Projektfakta Hitta hit Kontakt

I Kvartetten har vi skapat fantastiska kontorslokaler med utomhusarbetsplatser, cykellounge och hälsocertifiering. En arbetsplats som ger energi till såväl arbete som till aktiviteterna efter arbetsdagens slut. En människocertifierad arbetsplats helt enkelt.

Wihlborgs kontorshus Kvartetten med enbart 2 min promenad till Hyllie station.

Kvartetten

Kontorshuset som ger energi till hela arbetsdagen.

Det är lätt att cykla både till och från jobbet till Kontorshuset Kvartetten i Hyllie. Dessutom meds cykellounge i bottenplan.
 • En av Hyllies största takterrasers

  För både arbete och avkoppling

 • Certifieringar

  Miljöbyggnad, WELL och NollCO2

 • Hyllie station

  Två minuters promenad

 • Köpenhamns flygplats

  Tio minuters tågresa över bron

 • Malmö C

  Sex minuters tågresa

 • Cykellounge

  Med parkering, cykelspa och reparationsmöjligheter

 • Leveransskåp

  Ja

 • Coworking

  Mindpark

 • Reception

  Ja

En arbetsplats med fokus på människan

Kvartetten bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp, högt i tak och en härlig utsikt över Öresund. Högt ställda krav på akustik, lufttemperatur och luftkvalitet i hela huset bidrar till att du får all den energi du behöver för att ge ditt yttersta under arbetsdagen och fortfarande ha ork till kvällens alla aktiviteter.

Och det är smidigt att ta sig till Kvartetten oavsett om du väljer tåg, cykel eller bil. Hyllie station ligger bara två minuters promenad bort, i entréplan erbjuder vi en modern cykellounge och i källaren finns parkeringsgarage.

Under en arbetsdag i Kvartetten ger vi dig dessutom alla förutsättningar att få ihop livet. Därför finns det leveransskåp i lobbyn, take away från restaurangen, närliggande gym och möjligheter till ärenden på shoppingcentrat Emporia runt hörnet.

Certifieringsarbetet med Kvartetten

Kvartetten uppmärksammas för sin låga klimatpåverkan, både som byggnad och hur den växte fram.

Läs mer

Trygghet, säkerhet och hemkänsla på Scibers kontor i Hyllie

Cybersecurity-företaget SCIBERs har hittat hem i kontorshuset Kvartetten i Hyllie.

Läs artikeln

Flexibla våningsplan

I Kvartetten erbjuder vi flexibilitet på riktigt. Vi anpassar lokalerna efter era behov och erbjuder våningsplan på upp till 2 500 kvm. Här kan ni växa, krympa och växa igen!

Service i huset

Lobbyns fantastiska ljusgård är en naturlig mötesplats för alla som rör sig i huset. Här finns bemannad reception med barista, leveransskåp, gemensamma mötesrum och restaurang Spill med uteservering. Du som cyklar till jobbet hittar en rymlig cykellounge med parkering, omklädningsrum och dusch på entréplan.

En av Hyllies största takterrasser

På husets södra sida breder en fantastisk takterrass ut sig, med vacker grönska och utsikt över Öresund. Här på en av Hyllies största takterrasser hittar du utomhusarbetsplatser med el och wifi och en öppen del med solskydd och mycket grönska. Perfekt för den som vill förlägga en del av arbetsdagen utomhus, eller för möten och mingel.

För den som hellre nyttjar takterrassen för en paus och återhämtning finns det självklart även rum för avkoppling på denna rofyllda och ombonade plats. I direkt anslutning till många av kontoren skapar vi dessutom balkonger, perfekta för möten eller fika med teamet.

I kontorshuset Kvartetten är det högt ställda krav på akustik, lufttemperatur och luftkvalitet i hela huset.
Wihlborgs kontorshus Kvartetten bjuder på Hyllies största takterrass med både utomhusarbetsplatser, wifi, grönska och fantastisk utsikt över Öresund.
Kvartetten - cykellounge

Kvartetten är certifierad enligt Miljöbyggnad guld, WELL och NollCO2. Det betyder bland annat att vi gjort noggranna materialval både för din hälsa, ditt välmående och för att belasta klimatet minimalt. Genom smart design minskar vi behovet av material när vi bygger och vi jobbar med återbruk. Teglet till delar av innerväggarna har vi hämtat från renoveringen av vår fastighet Magasinet i Malmö. Päronpanel från Hotell Villa Copenhagen klär trapphusen och vi använder återvunnen stål, textil och aluminium för att nämna några exempel.

Artiklar om Kvartetten

Två Wihlborgsfastigheter får hälsocertifiering
Två Wihlborgsfastigheter får hälsocertifiering

Hållbar fastighetsutveckling

Två Wihlborgsfastigheter får hälsocertifiering

Dagsljus, frisk luft, bra serviceutbud och cykelspa - de hälsorelaterade aspekterna av arbetsplatsen är här för att stanna. Som ett led i arbetet med att skapa arbetsplatser som sätter människan i centrum har Wihlborgs nu fått två fastigheter, Kvartetten i Malmö och Space i Lund, precertifierade med WELL Building Standard.
Mindpark höjer upplevelsen i Wihlborgs nya kontorshus Kvartetten
Mindpark höjer upplevelsen i Wihlborgs nya kontorshus Kvartetten

Kundstories

Mindpark höjer upplevelsen i Wihlborgs nya kontorshus Kvartetten

Den välkända coworking-aktören Mindpark expanderar sitt samarbete med Wihlborgs. I början av 2023 flyttar Mindpark in i Wihlborgs nya kontorshus Kvartetten i Hyllie med målsättningen att bidra till en positiv och rörlig arbetsmiljö. – Vi ser otroligt mycket fram emot att bidra till en trivsam arbetsplats och samtidigt vara med och utveckla Hyllie, säger Emelie Andersson, Site Manager för Mindpark
Den människocertifierade arbetsplatsen
Den människocertifierade arbetsplatsen

Hållbar fastighetsutveckling

Den människocertifierade arbetsplatsen

Mitt i expansiva Hyllie i Malmö bygger vi det fantastiska kontorshuset Kvartetten. Ett omtänksamt och grönt hus med fokus på människorna som ska jobba där. Vi vill skapa en plats för arbetsglädje, där företag och medarbetare kan växa och må bra. Eller som vi har valt att kalla det – den människocertifierade arbetsplatsen.

WELL-certifiering i Kvartetten

Kvartetten är certifierad enligt WELL, en hälsocertifiering som fokuserar på välmående.

Läs mer

Vårt nya kontor i kontorshuset Kvartetten gör det möjligt för oss att samla våra över 1 000 medarbetare i Malmö under ett tak vilket är en viktig milstolpe och en avgörande framgångsfaktor för vår fortsatta expansion efter sammanslagningen med Moderna Försäkringar. Wihlborgs har varit väldigt lyhörda för våra specifika krav som rör allt från medarbetarnas trivsel till våra högt ställda hållbarhetskrav.

Mats Dahlquist, vd på Trygg-Hansa
Läs hela pressmeddelandet här
Mindpark flyttar in i kontorshuset Kvartetten i Hyllie och skapar en levande bottenplan i huset
Erik Andersson Mohlin och Ellinor Lindblom Mohlin som idag driver restaurangen SPILL både i Dockan och Hyllie.
I kontorshuset Kvartetten ges det gott om utrymme för möten och umgänge

Att öppna restaurang i en miljöbyggnad som Kvartetten känns helt rätt och passar verkligen vårt koncept. Förhoppningarna är att kontorsgästerna kommer att värdesätta klimatsmarta och goda måltider precis som vi gör.

Erik Andersson, kock och ägare av restaurang SPILL
Erik Andersson, kock och ägare av restaurang SPILL
Mer om hur SPILL går i linje med visionen för Kvartetten

Fler projekt i Malmö

Vista
Vista

Vista

Projekt i Malmö

Nyhamnen
Nyhamnen

Nyhamnen

Projekt i Malmö

Smörkajen
Smörkajen

Smörkajen

Projekt i Malmö

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Malmö

Vi är måna om att Malmö utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.