Hoppa till innehåll

Hyllie sjuder av liv och utveckling och är, med sitt fantastiska läge i regionen, ett av Malmös mest expansiva utvecklingsområden. Här satsar vi på att företag och människor ska växa. Med vårt nya kontorshus Kvartetten, ett stenkast från stationen, skapar vi nu rum för ännu mer arbetsglädje. Ett omtänksamt kontorshus där företag och medarbetare ska på Hyllies största grönskande takterrass lockas till utomhusarbete, avkoppling och välbefinnande.

Kontor som ger dig energi till hela dagen

Välkommen till kontoret som bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp, högt i tak och en makalös utsikt över Öresund. Allt för att du ska få all den energi du behöver för att ge ditt yttersta under arbetsdagen och fortfarande ha ork till kvällens alla aktiviteter. Detta tack vare våra högt ställda krav på aukustik, lufttemperatur och luftkvalitet i hela huset. Dessa tre faktorer gör inte bara arbetsdagen mer produktiv utan bidrar även till att Kvartetten är WELL-certifierad.

Oavsett om du är tidsoptimist eller tidspessimist är det smidigt att ta sig till Kvartetten både med med tåg, cykel eller bil. I bottenplan erbjuder vi en modern cykellounge, ett stort parkeringsgarage och bara två minuter till Hyllie tågstation.

Under en arbetsdag i Kvartetten vill vi ge dig alla förutsättningar att få ihop livet. Därför finns det en Instabox i lobbyn, take away från restaurangen, närliggande gym och möjligheter till ärenden på Emporia runt hörnet. 

Helt anpassat efter dig

Vårt mål har varit att skapa en människocertifierad arbetsplats med fokus på dig som ska jobba i huset. En arbetsplats med möjlighet till miljöombyte på den gröna takterrassen några trappor upp och med ett bra inomhusklimat där du kan ha fokus hela dagen.

I den internationaliserade tillvaron vi lever i tänkte jag att vi skulle göra en byggnad som tvärtom har en stark lokal förankring. Så jag började med Skånes landskapssten flintan och utvecklade huset runt den.

Tobias Magnesjö, kontorschef hos arkitekterna Krook & Tjäder
Tobias Magnesjö, kontorschef hos arkitekterna Krook & Tjäder
Läs mer om hur idén med Kvartetten växte fram

16 000 kvm flexibla våningsplan

Med full flexibilitet i lokalstorlek kan du i stort sett få vilken form som helst på  din lokal. Varför inte skapa ditt kontor på ett våningsplan, upp till 2 500 kvm som går igenom alla fyra huskroppar? Eller passar det bättre med flera våningsplan i samma huskropp med interntrappor emellan?

Valet är ditt! Oavsett vilka ytor du väljer får du ett behagligt norrljus på köpet. 

Det sociala kontorshuset 

Lobbyns fantastiska ljusgård är en naturlig mötesplats för alla som rör sig i huset. En plats som skapar en känsla av rymd och frihet. I lobbyn finns bemannad reception, gemensamma mötesrum och en restaurang med uteservering. Vill du cykla till jobbet hittar du en behaglig och rymlig cykellounge med parkering, omklädningsrum och dusch på entréplan.

Här kommer vi även ha frakttjänsten Instabox, dit du kan få dina e-handlade paket levererade för att underlätta vardagspusslet.

Hyllies största takterrass

På husets södra sida breder en stor, fantastisk takterrass med vacker grönska och utsikt över Öresund ut sig. Hyllies största takterrass faktiskt. Här blir det utomhusarbetsplatser med el och wifi samt en öppen del med solskydd och mycket grönska. För den som hellre nyttjar takterrassen för en snabb paus finns det självklart rum för avkoppling på denna rofyllda och ombonade plats.

I direkt anslutning till många av kontoren skapar vi dessutom balkonger, perfekta för möten eller fika med teamet.

Läsvärda artiklar

Hälsosamma medarbetare skapar större affärsnytta

Hälsosamma medarbetare skapar större affärsnytta

Framtidens arbetsplats får oss att må bra

Framtidens arbetsplats får oss att må bra

Så påverkar arbetsmiljön oss

Så påverkar arbetsmiljön oss

Maximalt med dagsljus och makalös utsikt

Maximalt med dagsljus och makalös utsikt

Fantastiskt ljusinsläpp, högt i tak och en makalös utsikt över Öresund. Allt för att du ska få den energi du behöver för att ge ditt yttersta under arbetsdagen och fortfarande ha ork till kvällens alla aktiviteter.

Klicka här för att ta dig runt i kontoret

Med Hylliemilen precis utanför Kvartetten blir det enkelt att röra sig ännu mer under arbetsdagen för den som önskar. Hylliemilen är en 10 km lång runda som är indelad i två kortare rundor, naturslingan och stadsslingan. Båda passar bra vare sig du vill ta en joggingrunda eller en promenad antingen innan arbetstid, på lunchen eller efter arbetstid.

Camilla Asplund, uthyrare på Wihlborgs
Camilla Asplund, uthyrare på Wihlborgs

Det här verkar intressant!

Jag vill gärna att ni kontaktar mig och berättar mer.

E-postadress

Tack

Jag kontaktar dig inom kort.

Hälsn.
Camilla Asplund
Uthyrare Wihlborgs i Malmö

Något gick fel när formuläret skulle skickas, försök igen!

En dag i Kvartetten

Välkommen till att följa med en dag på den människocertifierade arbetsplatsen, från morgon till kväll.

Ladda ner broschyr här

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Malmö

Vi är måna om att Malmö utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Marknadsledande i regionen

Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Du kan känna dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Projektfakta Kvartetten

 • Fastighet

  Pulpeten 5

 • Lokalarea (LOA)

  16 000 kvm

 • Certifiering

  Miljöbyggnad Guld och WELL

 • Byggstart

  Januari 2021

 • Inflyttning

  Januari 2023

 • Arkitekt

  Krook & Tjäder