Hoppa till innehåll

Kvartetten

Nu bygger vi Kvartetten i Hyllie - ett unikt kontorshus på 16 000 kvm med människan i fokus.
Bild på Micha Nadel

Micha Nadel

Uthyrningschef
040-690 57 64 / Skicka e-post
 • Hyllies största takterrass

  För både arbete och avkoppling

 • Certifieringar

  Miljöbyggnad, WELL och NollCO2

 • Inflyttning

  Januari 2023

 • Hyllie station

  Två minuters promenad

 • Köpenhamns flygplats

  10 min tågresa över bron

 • Malmö C

  6 minuters tågresa

 • Cykellounge

  Ja

 • Instabox

  Ja

 • Coworking

  Ja

I Kvartetten skapar vi fantastiska kontorslokaler med utomhusarbetsplatser, cykellounge och hälsocertifiering. En arbetsplats med förutsättningar för en arbetsmiljö som ger energi till såväl arbete som till ett liv efter arbetsdagens slut. En människocertifierad arbetsplats helt enkelt.

En arbetsplats med fokus på människan

Kvartetten bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp, högt i tak och en härlig utsikt över Öresund. Högt ställda krav på akustik, lufttemperatur och luftkvalitet i hela huset bidrar till att du får all den energi du behöver för att ge ditt yttersta under arbetsdagen och fortfarande ha ork till kvällens alla aktiviteter.

Och det är smidigt att ta sig till Kvartetten oavsett om du väljer tåg, cykel eller bil. Hyllie station ligger bara två minuters promenad bort, i entréplan erbjuder vi en modern cykellounge och i källaren finns parkeringsgarage.

Under en arbetsdag i Kvartetten ger vi dig dessutom alla förutsättningar att få ihop livet. Därför finns det en Instabox i lobbyn, take away från restaurangen, närliggande gym och möjligheter till ärenden på shoppingcentrat Emporia runt hörnet.

Häng med på en dag i Kvartetten

Följ med vår fastighetsvärd Kent så visar han dig en typisk arbetsdag i Kvartetten.

Bli en del av Hyllie

Hyllie sjuder av liv och utveckling och är med sitt fantastiska läge i regionen, ett av Malmös mest expansiva utvecklingsområden. Närheten till Malmö C, Köpenhamns flygplats och Köpenhamn gör Hyllie till ett attraktivt centrum för flera verksamheter och huvudkontor. Här finns dessutom 170 butiker och ett 20-tal restauranger.

Flexibla våningsplan

I Kvartetten erbjuder vi flexibilitet på riktigt. Vi anpassar lokalerna efter era behov och erbjuder våningsplan på upp till 2500 kvm. Här kan ni växa, krympa och växa igen!

Service i huset

Lobbyns fantastiska ljusgård är en naturlig mötesplats för alla som rör sig i huset. Här finns bemannad reception med barista, instabox, gemensamma mötesrum och en restaurang med uteservering. Du som cyklar till jobbet hittar en rymlig cykellounge med parkering, omklädningsrum och dusch på entréplan.

Hyllies största takterrass

På husets södra sida breder en fantastisk takterrass ut sig, med vacker grönska och utsikt över Öresund. Här på Hyllies största takterrass blir det utomhusarbetsplatser med el och wifi och en öppen del med solskydd och mycket grönska. Perfekt för den som vill förlägga en del av arbetsdagen utomhus, eller för möten och mingel.

För den som hellre nyttjar takterrassen för en paus och återhämtning finns det självklart även rum för avkoppling på denna rofyllda och ombonade plats. I direkt anslutning till många av kontoren skapar vi dessutom balkonger, perfekta för möten eller fika med teamet.

Kvartetten kommer certifieras enligt Miljöbyggnad guld, WELL och NollCO2. Det betyder bland annat att vi gjort noggranna materialval både för er hälsa och välmående och för att belasta klimatet minimalt. Genom smart design minskar vi behovet av material när vi bygger och vi jobbar med återbruk. Teglet till delar av innerväggarna hämtar vi från renoveringen av vår fastighet Magasinet i Malmö, päronpanel från Hotell Villa Copenhagen kommer klä trapphusen och vi använder återvunnen stål, textil och aluminium för att nämna några exempel.

 • Miljöbyggnad Guld

  Noggranna materialval

 • WELL

  Hälsa och välmående

 • Noll CO2

  Minimal belastning av klimatet

Läsvärda artiklar om framtidens arbetsplats

Framtidens arbetsplats får oss att må bra

Hälsosamma medarbetare skapar större affärsnytta

Så påverkar arbetsmiljön oss

En dag i Kvartetten

Välkommen till att följa med en dag på den människocertifierade arbetsplatsen, från morgon till kväll.

Ladda ner broschyr här

Här ligger Kvartetten

På Skrivaregatan mitt i Hyllie, bara två minuters promenad från Hyllie station, ligger Kvartetten. Med närhet till allt som Hyllie har att erbjuda.

Nära Hyllie station

Enkelt att cykla till och från Hyllie.

Emporia shoppingcenter i närheten

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Malmö

Vi är måna om att Malmö utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Marknadsledande i regionen

Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Du kan känna dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.