Hoppa till innehåll

Jobba med oss på Wihlborgs

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs och att de utvecklas i sin roll men framförallt att de känner att de kan bidra till bolagets utveckling. Våra medarbetares engagemang och tillit är bland det viktigaste vi har och helt klart en av anledningarna till vår framgång.

Hos oss är det viktigt att skapa förutsättningar för att arbetsglädjen ska kunna växa och frodas. För vi tycker att det är skillnad mellan att gå till jobbet och att vilja gå till jobbet. Det gäller förstås våra hyresgäster men självklart också våra egna medarbetare.

Våra medarbetare trivs på jobbet!
Gemenskap är ett av våra värdeord.
Handlingskraft och ärlighet är två av våra fyra värdeord.

Utvecklas tillsammans med oss

Vi tror på våra medarbetare. Om vi ska kunna fortsätta växa behöver vi ha medarbetare som trivs på jobbet och som vill växa och utvecklas tillsammans med oss. Våra medarbetares engagemang och kunskap är nyckeln till vår framgång. Om de är motiverade, drivna och engagerade får de också en möjlighet att utvecklas som både yrkesmänniska och person. Därför är vi alltid nyfikna på människor som vill bidra med nya krafter och idéer och som vill utvecklas tillsammans med oss.

Lediga tjänster på Wihlborgs

Lediga tjänster

Här hittar du våra aktuella tjänster.
Där finns kanske en ledig tjänst som överensstämmer med din profil. Vi ser fram emot din ansökan!

Två personer som sitter och skrattar vid ett konferensbord.

Kandidatbank

Om du vill komma med i vår kandidatbank inför framtida rekryteringar är du varmt välkommen att registrera din ansökan.
Här kan du registrera dig i kandidatbanken.

Ung kvinna sitter i de mysiga sofforna på Wihlborgs-kontoret. Gör din praktik hos oss du med!

Praktikplats

Om du går ett program på högskola, universitet eller yrkeshögskola och har praktik som en del i din utbildning kanske du är intresserad av att göra praktik hos oss? 
Registrera din intresseanmälan för praktik.

Vi har ambitionen att bli den bästa arbetsplatsen i fastighetsbranschen – en vision som vi arbetar systematiskt för att nå. För att utveckla en engagerad organisation mäter vi årligen vårt företagsklimat och vår arbetsplatskultur. För oss är det viktigt att våra medarbetare känner att de bidrar till bolagets utveckling och att de trivs och utvecklas. Våra medarbetares engagemang och tillit är bland det viktigaste vi har och helt klart en bidragande faktor till vår framgång. Vår ambition är också att sprida vår arbetsglädje till hyresgäster, leverantörer och andra intressenter.

Wihlborgsandan

En man och en kvinna som sitter i en soffa och skrattar.

Wihlborgsandan

Man brukar säga att en företagskultur sitter i väggarna och visst förmedlar lokalerna mycket av kulturen men vi vet också att det är vårt sätt att vara och agera som utgör själva själen i företaget. Hos oss brukar vi tala om Wihlborgsandan. Den kan sammanfattas i våra fyra värdeord; handlingskraft, kunskap, ärlighet och gemenskap.  Lite mer utvecklat kan man säga att vi tror på korta beslutsvägar. Vi har en platt organisationsstruktur, vi sitter öppet och nära varandra och vi håller byråkrati på en armlängds avstånd.

Mer om vår företagskultur

Två kvinnor och en man som pratar vid ett konferensbord.

Vi lever efter våra värdeord

Vi är handlingskraftiga och ser till att få det som behöver göras gjort och säger oftare prova än utred. Den bakomliggande filosofin hos oss är enkel och genomsyrar allt vi gör, både inom företaget och vårt förhållande till kunder, leverantörer och aktieägare. Det är betydelsefullt för oss att våra medarbetare trivs, att de utvecklas i sina roller och att de känner att de bidrar till bolagets utveckling. 

Wihlborgs - våra medarbetare trivs på jobbet.

En av Sveriges bästa arbetsplatser

Vi tillbringar en tredjedel av våra liv på jobbet, och det är den tredjedelen vi på Wihlborgs koncentrerat oss på. Kanske är det därför så många av våra anställda väljer att stanna kvar hos oss. Det är skillnad på att gå till jobbet och att vilja gå till jobbet.

Vår företagskultur har fokus på affärsmässighet och våra fyra värdeord - handlingskraft, ärlighet, kunskap och  gemenskap - ska ligga til grund för vårt agerande i alla situationer. 

Fastighetsförvaltarna i Malmö.

Egen fastighetsförvaltning

Inom fastighetsförvaltningen har varje förvaltningsenhet ett tydligt resultatansvar där förvaltare och fastighetschefer tillsammans med koncernledningen lägger upp riktlinjerna för respektive enhet. All förvaltning sköts med egen personal, vilket är en medveten och strategisk satsning för att skapa goda kundrelationer och vara lyhörda för kundernas nuvarande och framtida behov.

Personalen i respektive delområde har tydliga ansvarsområden och en gedigen kunskap om fastigheterna, vilket ger kontinuitet och trygghet. Den löpande kontakten med hyresgästerna sker främst via våra fastighetsvärdar som dagligen finns på plats i områdena.

Ett jämställt börsbolag

I flera år har Wihlborgs hamnat på Allbrights lista över de mest jämställda börsbolagen och 2021 toppade vi listan. Det är en konkurrensfördel att ha olika typer av medarbetare i organisationen som kan bidra med olika perspektiv. Och det handlar om många saker; ålder, bakgrund, utbildning, erfarenhet och olika preferenser.

En tydlig affärsetik

Våra relationer och vårt arbetssätt präglas av våra värderingar: kunskap, ärlighet, handlingskraft och gemenskap. Att låta våra värderingar styra våra handlingar ger mycket bättre effekt än om vi vore helt styrda av regler. Alla medarbetare utbildas därför i affärsetik för att tydliggöra vad som gäller hos oss.

Så arbetar vi med ansvarsfulla affärer

Nyheter om Wihlborgs som arbetsgivare

Återhämtning på jobbet – så blir det möjligt
Återhämtning på jobbet – så blir det möjligt

Attraktiv arbetsgivare

Återhämtning på jobbet – så blir det möjligt

Återhämtning är något vi ofta associerar till aktiviteter som sker utanför jobbtid, men även på arbetsplatsen finns det mängder med möjligheter att ladda batterierna. På så sätt kan vi både må bättre och prestera bättre. Det var de deltagande experterna rörande överens om när Wihlborgs arrangerade ett seminarium på temat.
Kontor för hela dig
Kontor för hela dig

Attraktiv arbetsgivare

Kontor för hela dig

Arbetslivet präglas av snabb utveckling. Förväntningarna på kontoret har också förändrats och frågan kring arbetsplatsens utformning har hamnat i rampljuset. Så, vad behöver man tänka på när man ställer om kontoret utifrån nya förutsättningar?
Kunskapsutbyte som ger nya perspektiv
Kunskapsutbyte som ger nya perspektiv

Attraktiv arbetsgivare

Kunskapsutbyte som ger nya perspektiv

Wihlborgs arbetar långsiktigt med att vara den bästa arbetsplatsen i branschen. Vi vill skapa möjlighet för nya talanger att göra karriär, samtidigt som vi är glada att många av våra medarbetare stannar kvar hos oss i många år. Vi tror att mötet mellan erfarenhet och nyfikenhet är det som får en organisation att ständigt utvecklas

Har du frågor?

Vi finns här för dig och svarar mer än gärna på frågor.

Bild på Emma Wittlock

Emma Wittlock

HR-Specialist
040-661 97 20
Skicka e-post
Bild på Tove Gleisner

Tove Gleisner

HR-chef
040-690 57 21
Skicka e-post