Jobba hos oss

Det är skillnad mellan att gå till jobbet och att vilja gå till jobbet. För oss på Wihlborgs är det viktigt att skapa förutsättningar för att arbetsglädjen ska kunna växa och frodas. Det gäller förstås hyresgästerna i våra lokaler men givetvis också vår egen personal.

För att Wihlborgs ska kunna fortsätta växa behöver vi ha medarbetare som trivs på jobbet och vill växa och utvecklas med oss. Därför är vi alltid nyfikna på människor som vill bidra med nya krafter och idéer.

På Wihlborgs får du möjlighet att utvecklas som både yrkesmänniska och person. Självklart satsar vi på både arbetsmiljö och på medarbetarnas hälsa och välbefinnande, till exempel genom friskvård och motion.

Den bakomliggande filosofin är enkel, och genomsyrar allt vi gör både inom Wihlborgs och vårt förhållande till kunder, leverantörer och aktieägare. Vi sammanfattar den med våra fyra värdeord: Handlingskraft, Ärlighet, Kunskap, Gemenskap.

En bra arbetsplats

För oss på Wihlborgs är det viktigt att medarbetarna är motiverade, inspirerade och engagerade. För att hitta våra styrkor och våra förbättringsområden gör vi årligen en medarbetarundersökning, och sedan 2016 görs den i samarbete med Great Place To Work. I 2017 års mätning fick vi ett genomsnittligt förtroendeindex på 88 % och hela 96 % av medarbetarna tyckte att Wihlborgs totalt sett är en mycket bra arbetsplats.

Lediga tjänster

Här nedanför hittar du de lediga tjänster som just nu utannonseras hos oss på Wihlborgs. Finns det ingen ledig tjänst just nu eller inte något som matchar din profil, så får du gärna skicka en intresseanmälan genom att klicka på knappen ”Generell intresseanmälan”. Du kan också enkelt prenumerera på lediga tjänster – genom att klicka på knappen prenumerera och ange din mailadress. Då får du ett mail så fort en ny annons publiceras här.