Hoppa till innehåll

Jobba med oss på Wihlborgs

För oss på Wihlborgs är det viktigt att våra medarbetare trivs och att de utvecklas i sin roll men framförallt att de känner att de kan bidra till bolagets utveckling. Våra medarbetares engagemang och tillit är bland det viktigaste vi har och helt klart en av anledningarna till vår framgång.

Det är skillnad mellan att gå till jobbet och att vilja gå till jobbet. Hos oss på Wihlborgs är det viktigt att skapa förutsättningar för att arbetsglädjen ska kunna växa och frodas. Det gäller förstås hyresgästerna i våra lokaler men givetvis också vår egen personal.

Våra medarbetare trivs på jobbet!
Gemenskap är ett av våra värdeord.
Handlingskraft och ärlighet är två av våra fyra värdeord.

Utvecklas tillsammans med oss

Vi tror på våra medarbetare. Om vi ska kunna fortsätta växa behöver vi ha medarbetare som trivs på jobbet och som vill växa och utvecklas tillsammans med oss. Våra medarbetares engagemang och kunskap är nyckeln till vår framgång. Om de är motiverade, drivna och engagerade får de också en möjlighet att utvecklas som både yrkesmänniska och person. Därför är vi alltid nyfikna på människor som vill bidra med nya krafter och idéer och som vill utvecklas tillsammans med oss.

Lediga tjänster på Wihlborgs

Lediga tjänster

Här hittar du våra aktuella tjänster.
Där finns kanske en ledig tjänst som överensstämmer med din profil. Vi ser fram emot din ansökan!

Två personer som sitter och skrattar vid ett konferensbord.

Kandidatbank

Om du vill komma med i vår kandidatbank inför framtida rekryteringar är du varmt välkommen att registrera din ansökan.
Här kan du registrera dig i kandidatbanken.

Ung kvinna sitter i de mysiga sofforna på Wihlborgs-kontoret. Gör din praktik hos oss du med!

Praktikplats

Om du går ett program på högskola, universitet eller yrkeshögskola och har praktik som en del i din utbildning kanske du är intresserad av att göra praktik hos oss? 
Registrera din intresseanmälan för praktik.

Vi har ambitionen att bli den bästa arbetsplatsen i fastighetsbranschen – en vision som vi arbetar systematiskt för att nå. För att utveckla en engagerad organisation mäter vi årligen vårt företagsklimat och vår arbetsplatskultur. För oss är det viktigt att våra medarbetare känner att de bidrar till bolagets utveckling och att de trivs och utvecklas. Våra medarbetares engagemang och tillit är bland det viktigaste vi har och helt klart en bidragande faktor till vår framgång. Vår ambition är också att sprida vår arbetsglädje till hyresgäster, leverantörer och andra intressenter.

Vi är certifierade som en mycket bra arbetsplats

Wihlborgs är certifierat som ett great place to work.

Wihlborgs - a great place to work

Sedan några år tillbaka är vi certifierade som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place To Work, vilket för oss är ett kvitto på det engagemang och den kamratskap som finns hos oss på Wihlborgs. Vi har valt att använda oss av Great Place to Works medarbetarundersökning eftersom den bygger på forskning kring vad som gör att en arbetsplats uppfattas som riktigt bra och vad som skapar motivation och gemenskap. Med engagerade medarbetare får vi ett mycket bättre resultat i verksamheten. Därför arbetar vi strategiskt med att skapa arbetsglädje både hos våra anställda och våra hyresgäster.

Wihlborgsa vill bli bäsra arbetsplatsen i fastighetsbranschen.

Vårt mål är att bli bäst i branschen

Med Great Place To Works medarbetarundersökning kan vi sätta mål för oss själva på ett bättre sätt och även jämföra oss med andra bolag. I 2020 års undersökning svarade 98 procent av medarbetarna att de är stolta över att berätta för andra var de arbetar och 96 procent tyckte att Wihlborgs totalt sett är en mycket bra arbetsplats. Vi har ambitionen att bli den bästa arbetsplatsen i fastighetsbranschen – en vision som vi arbetar systematiskt för att nå.

Wihlborgsandan

Man brukar säga att en företagskultur sitter i väggarna och visst förmedlar lokalerna mycket av kulturen men vi vet också att det är vårt sätt att vara och agera som utgör själva själen i företaget. Hos oss brukar vi tala om Wihlborgsandan. Den kan sammanfattas i våra fyra värdeord; handlingskraft, kunskap, ärlighet och gemenskap.  Lite mer utvecklat kan man säga att vi tror på korta beslutsvägar. Vi har en platt organisationsstruktur, vi sitter öppet och nära varandra och vi håller byråkrati på en armlängds avstånd.

Mer om vår företagskultur

Vi lever efter våra värdeord

Vi är handlingskraftiga och ser till att få det som behöver göras gjort och säger oftare prova än utred. Den bakomliggande filosofin hos oss är enkel och genomsyrar allt vi gör, både inom företaget och vårt förhållande till kunder, leverantörer och aktieägare. Det är betydelsefullt för oss att våra medarbetare trivs, att de utvecklas i sina roller och att de känner att de bidrar till bolagets utveckling. 

Ett jämställt börsbolag

I flera år har Wihlborgs hamnat på Allbrights lista över de mest jämställda börsbolagen och 2021 toppade vi listan. Det är en konkurrensfördel att ha olika typer av medarbetare i organisationen som kan bidra med olika perspektiv. Och det handlar om många saker; ålder, bakgrund, utbildning, erfarenhet och olika preferenser.

En tydlig affärsetik

Våra relationer och vårt arbetssätt präglas av våra värderingar: kunskap, ärlighet, handlingskraft och gemenskap. Att låta våra värderingar styra våra handlingar ger mycket bättre effekt än om vi vore helt styrda av regler. Alla medarbetare utbildas därför i affärsetik för att tydliggöra vad som gäller hos oss.

Det är vi tillsammans som är Wihlborgs!

Styrkan, engagemanget och kunskapen hos våra medarbetare, tilliten vi känner till varandra och glädjen i att arbeta tillsammans som ett team är det som skapar Wihlborgsandan. När vi tar vara på den kan vi uträtta de mest fantastiska saker. Vårt engagemang är dessutom vårt bästa konkurrensmedel.

Ladda ner broschyr

Har du frågor?

Jag finns här för dig och svarar mer än gärna på frågor.

Bild på Tove Gleisner

Tove Gleisner

HR-chef
040-690 57 21
Skicka e-post