Hoppa till innehåll

Jobba med oss på Wihlborgs

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs och att de utvecklas i sin roll men framförallt att de känner att de kan bidra till bolagets utveckling. Våra medarbetares engagemang och tillit är bland det viktigaste vi har och helt klart en av anledningarna till vår framgång.

Hos oss är det viktigt att skapa förutsättningar för att arbetsglädjen ska kunna växa och frodas. För vi tycker att det är skillnad mellan att gå till jobbet och att vilja gå till jobbet. Det gäller förstås våra hyresgäster men självklart också våra egna medarbetare.

Våra medarbetare trivs på jobbet!
Handlingskraft och ärlighet är två av våra fyra värdeord.
Gemenskap är ett av våra värdeord.

Utvecklas tillsammans med oss

Vi tror på våra medarbetare. Om vi ska kunna fortsätta växa behöver vi ha medarbetare som trivs på jobbet och som vill växa och utvecklas tillsammans med oss. Våra medarbetares engagemang och kunskap är nyckeln till vår framgång. Om de är motiverade, drivna och engagerade får de också en möjlighet att utvecklas som både yrkesmänniska och person. Därför är vi alltid nyfikna på människor som vill bidra med nya krafter och idéer och som vill utvecklas tillsammans med oss.

Lediga tjänster på Wihlborgs

Lediga tjänster

Här hittar du våra aktuella tjänster.
Där finns kanske en ledig tjänst som överensstämmer med din profil. Vi ser fram emot din ansökan!

Två personer som sitter och skrattar vid ett konferensbord.

Kandidatbank

Har vi inte någon ledig tjänst som matchar din profil? Lägg in ditt cv i vår kandidatbank och prenumerera på våra lediga tjänster för att enkelt ansöka när det kommer ut en ledig tjänst. 
Här kan du registrera dig i kandidatbanken.

Ung kvinna sitter i de mysiga sofforna på Wihlborgs-kontoret. Gör din praktik hos oss du med!

Praktikplats

Om du går ett program på högskola, universitet eller yrkeshögskola och har praktik som en del i din utbildning kanske du är intresserad av att göra praktik hos oss? 
Registrera din intresseanmälan för praktik.

Vi har ambitionen att bli den bästa arbetsplatsen i fastighetsbranschen – en vision som vi arbetar systematiskt för att nå. För att utveckla en engagerad organisation mäter vi årligen vårt företagsklimat och vår arbetsplatskultur. För oss är det viktigt att våra medarbetare känner att de bidrar till bolagets utveckling och att de trivs och utvecklas. Våra medarbetares engagemang och tillit är bland det viktigaste vi har och helt klart en bidragande faktor till vår framgång. Vår ambition är också att sprida vår arbetsglädje till hyresgäster, leverantörer och andra intressenter.

Nyheter om Wihlborgs som arbetsgivare

Trivsel och gemenskap i fokus när Wihlborgs åter koras till en av Sveriges bästa arbetsplatser
Trivsel och gemenskap i fokus när Wihlborgs åter koras till en av Sveriges bästa arbetsplatser

Attraktiv arbetsgivare

Trivsel och gemenskap i fokus när Wihlborgs åter koras till en av Sveriges bästa arbetsplatser

En femtondeplats i kategorin för medelstora företag blev Wihlborgs placering när Great Place to Work (GPTW) släppte listan över ”Sveriges bästa arbetsplatser” i april. För Tove Gleisner, HR-chef på Wihlborgs, är den fina placeringen en bekräftelse på att den långsiktiga satsningen på arbetsmiljö och företagskultur ger resultat.
Återhämtning på jobbet – så blir det möjligt
Återhämtning på jobbet – så blir det möjligt

Attraktiv arbetsgivare

Återhämtning på jobbet – så blir det möjligt

Återhämtning är något vi ofta associerar till aktiviteter som sker utanför jobbtid, men även på arbetsplatsen finns det mängder med möjligheter att ladda batterierna. På så sätt kan vi både må bättre och prestera bättre. Det var de deltagande experterna rörande överens om när Wihlborgs arrangerade ett seminarium på temat.
Kontor för hela dig
Kontor för hela dig

Attraktiv arbetsgivare

Kontor för hela dig

Arbetslivet präglas av snabb utveckling. Förväntningarna på kontoret har också förändrats och frågan kring arbetsplatsens utformning har hamnat i rampljuset. Så, vad behöver man tänka på när man ställer om kontoret utifrån nya förutsättningar?

Har du frågor?

Vi finns här för dig och svarar mer än gärna på frågor.

Bild på Emma Wittlock

Emma Wittlock

HR-Specialist
040-661 97 20
Skicka e-post
Bild på Tove Gleisner

Tove Gleisner

HR-chef
040-690 57 21
Skicka e-post