Jobba med oss på Wihlborgs

Det är skillnad mellan att gå till jobbet och att vilja gå till jobbet. Hos oss på Wihlborgs är det viktigt att skapa förutsättningar för att arbetsglädjen ska kunna växa och frodas. Det gäller förstås hyresgästerna i våra lokaler men givetvis också vår egen personal. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs och att de utvecklas i sin roll men framförallt att de känner att de kan bidra till bolagets utveckling. Våra medarbetares engagemang och tillit är bland det viktigaste vi har och helt klart en av anledningarna till vår framgång.

Utvecklas tillsammans med oss

Vi tror på våra medarbetare. Om vi ska kunna fortsätta växa behöver vi ha medarbetare som trivs på jobbet och som vill växa och utvecklas tillsammans med oss. Våra medarbetares engagemang och kunskap är nyckeln till vår framgång. Om de är motiverade, drivna och engagerade får de också en möjlighet att utvecklas som både yrkesmänniska och person. Därför är vi alltid nyfikna på människor som vill bidra med nya krafter och idéer och som vill utvecklas tillsammans med oss.


Vi är alltid nyfikna på människor som vill jobba med oss

Under Lediga tjänster hittar du våra aktuella tjänster. Där finns kanske en ledig tjänst som överensstämmer med din profil. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan.

Om du vill komma med i vår kandidatbank inför framtida rekryteringar är du varmt välkommen att registrera din ansökan här.

Varje år tar vi in någon eller några sommarjobbare hos oss. Du är välkommen med din sommarjobbsansökan senast den 15 april.

Om du går ett program på högskola, universitet eller yrkeshögskola och har praktik som en del i din utbildning kanske du är intresserad av att göra praktik hos oss? Registrera din intresseanmälan för praktik.

Bild på Jessica Barkman
Jessica Barkman
HR-specialist
Malmö

Vi är en mycket bra arbetsplats

För att hitta våra styrkor och våra förbättringsområden gör vi årligen en medarbetarundersökning, sedan 2016 görs den i samarbete med Great Place To Work. Vi har valt att använda oss av Great Place to Works medarbetarundersökning eftersom den bygger på forskning kring vad som gör att en arbetsplats uppfattas som riktigt bra och vad som skapar motivation och gemenskap. Vi kan sätta mål för oss själva på ett bättre sätt och även jämföra oss med andra bolag.

I 2020 års undersökning svarade 98 procent av medarbetarna att de är stolta över att berätta för andra var de arbetar och 96 procent tyckte att Wihlborgs totalt sett är en mycket bra arbetsplats. Wihlborgs är dessutom listad på tionde plats på Great Place to Works topplista över Sveriges Bästa Arbetsplatser 2021.