Jobba med oss på Wihlborgs

Det är skillnad mellan att gå till jobbet och att vilja gå till jobbet. Hos oss på Wihlborgs är det viktigt att skapa förutsättningar för att arbetsglädjen ska kunna växa och frodas. Det gäller förstås hyresgästerna i våra lokaler men givetvis också vår egen personal. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs och att de utvecklas i sin roll men framförallt att de känner att de kan bidra till bolagets utveckling. Våra medarbetares engagemang och tillit är bland det viktigaste vi har och helt klart en av anledningarna till vår framgång.

Utvecklas tillsammans med oss

Vi tror på våra medarbetare. För om vi ska kunna fortsätta växa behöver vi ha medarbetare som trivs på jobbet och som vill växa och utvecklas tillsammans med oss. Våra medarbetares engagemang och kunskap är nyckeln till vår framgång. Är de motiverade, drivna och engagerade, då får de också en möjlighet att utvecklas som både yrkesmänniska och person. Därför är vi alltid nyfikna på människor som vill bidra med nya krafter och idéer och utvecklas tillsammans med oss.

Vi är en mycket bra arbetsplats

För att hitta våra styrkor och våra förbättringsområden gör vi årligen en medarbetarundersökning, som sedan 2016 görs i samarbete med Great Place To Work. Vi har valt att använda oss av Great Place to Works medarbetarundersökning eftersom den bygger på forskning kring vad som gör att en arbetsplats uppfattas som riktigt bra och vad som skapar motivation och gemenskap. Vi kan sätta mål för oss själva på ett bättre sätt och även jämföra oss med andra. I 2018 års undersökning fick vi ett genomsnittligt förtroendeindex på 88 procent och hela 95procent av medarbetarna tyckte att Wihlborgs totalt sett är en mycket bra arbetsplats. Wihlborgs kom också på Great Place to Works topplista över Sveriges Bästa Arbetsplatser 2018.

Lediga tjänster hos oss

Vill du utvecklas tillsammans med oss? På sidan Lediga tjänster hittar du alltid aktuella tjänster som finns lediga hos oss. Kanske där finns en ledig tjänst som överensstämmer med din kompetens. Tveka inte, skicka in din ansökan och bli en del av oss på Wihlborgs.

GPTW Certifiering 2018 RGB certified year

Vi är alltid nyfikna på människor som vill jobba med oss

För att Wihlborgs ska kunna fortsätta växa behöver vi ha medarbetare som trivs på jobbet och vill växa och utvecklas med oss. Därför är vi alltid nyfikna på människor som vill bidra med nya krafter och idéer. Om du vill komma med i vår kandidatbas inför framtida rekryteringar är du varmt välkommen att skicka in intresseanmälan och CV.

Varje år tar vi in någon eller några sommarjobbare hos oss. Du är välkommen med din sommarjobbsansökan senast den 15 april. Därefter fattar vi beslut om sommarbemanningen för året och kontaktar dem vi har möjlighet att erbjuda sommarjobb.

Om du går ett program på högskola, universitet eller yrkeshögskola och har praktik som en del i din utbildning kanske du är intresserad av att göra praktik hos oss? Registrera din intresseanmälan för praktik hos oss redan idag.

Bild på Anna Nambord
Anna Nambord
HR och CSR-chef
Wihlborgs Malmö