Hoppa till innehåll

Behandling av personuppgifter

Vi hanterar dina uppgifter och ser till att de är säkra i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). När du anmäler dig som prenumerant för Wihlborgs Fastigheter AB:s (”Wihlborgs”) nyhetsbrev, pressmeddelanden och rapporter kommer Wihlborgs att behandla dina personuppgifter. Det samma gäller om du gör en felanmälan eller anmäler dig till ett evenemang. Här kan du även läsa om kamerasäkerhet.

Den här informationen syftar till att informera dig om hur och varför denna personuppgiftsbehandling sker. Du kan när som helst kontakta Wihlborgs för mer information om detta.

Telefon: 040-690 57 00

E-post: info@wihlborgs.se

Prenumeration på nyhetsbrev, pressmeddelanden och rapporter

Felanmälan

Intresseanmälan och kontaktformulär

Evenemang

Kamerasäkerhet

Dina rättigheter

Enligt gällande dataskyddslagstiftning har du ett flertal rättigheter i förhållande till behandlingen av dina personuppgifter. 

Om du har frågor kring eller vill använda dig av någon av rättigheterna nedan, ber vi dig att kontakta oss på info@wihlborgs.se

Integritetsskyddsmyndigheten (IMY)

Om du upplever att Wihlborgs inte hanterar dina personuppgifter på rätt sätt har du även rätt att klaga till en dataskyddsmyndighet. Relevant dataskyddsmyndighet för Wihlborgs är Integritetsskyddsmyndigheten (IMY). Här finns också mer information om dina rättigheter. 

Du kan kontakta IMY på något av följande sätt:

 Brev: IMY, Box 8114, 104 20 Stockholm

E post: imy@imy.se

Telefon: 08-6576100 

Webbplats: www.imy.se