Hoppa till innehåll

Praktik hos oss på Wihlborgs

Vi samarbetar gärna med dig som är student. Om vi har möjlighet att erbjuda dig praktik, examensarbete eller mentorskap hör vi av oss.

Våra praktikanter berättar Kontakt Våra praktikanter berättar Kontakt

En möjlighet att få inblick arbetslivet i ett av regionens ledande fastighetsbolag

Läser du vid högskola, universitet eller yrkeshögskola och är intresserad av att göra praktik hos oss - fyll i vår intresseanmälan. Varje år erbjuder vi ett antal praktikplatser. Om vi har möjlighet att erbjuda dig praktik, examensarbete eller mentorskap hör vi av oss. 

Vi samarbetar gärna med studenter och det kan gälla praktik, examensarbete eller mentorskap. Detta gör vi för att vi tror på er och vill ge er en möjlighet att få inblick i arbetslivet i ett av regionens ledande fastighetsbolag. Och samtidigt kan vi få er kloka input på saker vi gör – en win win helt enkelt. 

Vad roligt att du är intresserad oss på Wihlborgs! Fyll i din intresseanmälan/ansökan via formuläret. Vi behöver kontaktuppgifter, uppgifter om din utbildning, på vilken ort du vill praktisera samt vilken tidsperiod som är aktuell. Vi vill också att du bifogar ditt CV och skriver en kort presentation av dig själv. Viktigast av allt är att du berättar vad du önskar få ut av din praktik. Hittar vi en möjlighet hör vi av oss.