Hoppa till innehåll

Område

Lediga lokaler i Hyllie och Svågertorp, Malmö

Hyllie är Öresundsregionens klimatsmartaste stadsdel och erbjuder myllrande shopping, nöjen och internationellt näringsliv. Med närhet till ringvägarna, egen tågstation och tolv minuter till Köpenhamns flygplats har Hyllie snabbt blivit ett av Malmös populäraste affärsområden.

Södra Malmös centrum

Hyllie är ett av Malmös mest expansiva och dynamiska områden, med Malmö Arena, köpcentret Emporia och Hyllie station som mittpunkt. Här finns det gott om utrymme för människor att mötas, både i arbetet och på sin fritid. Med närhet till allt och ett serviceutbud som motsvarar det i city, är det lätt att förstå varför så många av regionens stora företag har valt att lägga sina huvudkontor i Hyllie. Det är smidigt att både ta sig till och från Hyllie med bil, buss och tåg. Ringvägarna löper längs med stadsdelen och det finns gott om parkeringsmöjligheter. Med tåget tar du dig både till Kastrup och Malmö centralstation på under en kvart. Och ska du hela vägen till Köpenhamn är du där på en knapp halvtimme.

Wihlborgs är en framstående kommersiell fastighetsägare i Hyllie och erbjuder lediga lokaler i form av toppmoderna och flexibla kontor. Vi är särskilt stolta över projektet Dungen, som tilldelades Malmö stads Stadsbyggnadspris 2019. Granne med Hyllie ligger handelsområdet Svågertorp, där vi också har flera kontorsfastigheter.

Micha Nadel, fastighetschef Hyllie, Svågertorp
Micha Nadel, fastighetschef Hyllie, Svågertorp

Våra fastigheter i Hyllie

Kvaretten

Kvaretten

Origo

Origo

Dungen

Dungen

Våra fastigheter i Svågertorp

Urnes 3

Urnes 3

Letar du lokal i Hyllie eller Svågertorp?

Vi hjälper dig gärna vidare i dina lokaltankar.

Bild på Camilla Asplund

Camilla Asplund

Uthyrare
040-690 57 37
Skicka e-post
Bild på Ida Lejdström

Ida Lejdström

Förvaltare
040-690 57 96
Skicka e-post