Hoppa till innehåll

Lediga lokaler i Hyllie och Svågertorp, Malmö

Hyllie är Öresundsregionens klimatsmartaste stadsdel och erbjuder myllrande shopping, nöjen och internationellt näringsliv. Med närhet till ringvägarna, egen tågstation och tolv minuter till Köpenhamns flygplats har Hyllie och grannområdet Svågertorp snabbt blivit ett av Malmös populäraste företagsområden.

3 lediga lokaler i området

Kontorslokaler på bra läge i Hyllie
Kontorslokaler på bra läge i Hyllie

Bures Gata

+13

Kontorslokaler på bra läge i Hyllie

Kontorsfastighet på stationsnära läge i Hyllie
Kontorsfastighet på stationsnära läge i Hyllie

Bures Gata 13a

+13

Kontorsfastighet på stationsnära läge i Hyllie

En byggnad med höga ambitioner inflytt 2025
En byggnad med höga ambitioner inflytt 2025

Pulpetgatan 28

+13

En byggnad med höga ambitioner inflytt 2025

Wihlborgs är en framstående kommersiell fastighetsägare i Hyllie och erbjuder lediga lokaler i form av toppmoderna och flexibla kontor. Vi är särskilt stolta över projektet Kvartetten och fortsätter att växa med fastigheten Vista.

Micha Nadel, uthyrningschef på Wihlborgs i Malmö
Micha Nadel, uthyrningschef på Wihlborgs i Malmö

Södra Malmös centrum

Hyllie stationstorg med Emporias entré.

Service och mötesplatser

Hyllie är ett av Malmös mest expansiva och dynamiska områden, med Malmö Arena, köpcentret Emporia och Hyllie station som mittpunkter. Här finns det gott om utrymme för människor att mötas, både i arbetet och på sin fritid. Med ett serviceutbud som motsvarar det i city är det lätt att förstå varför flera av regionens stora företag har valt att lägga sina huvudkontor i Hyllie. 

Visionsbild av Vista i Hyllie, med flera terasser och blommande träd.

Toppmoderna och flexibla kontor

Vi äger flera fastigheter i Hyllie och kan erbjuda lediga lokaler i form av toppmoderna och flexibla kontor. Granne med Hyllie ligger det populära handelsområdet Svågertorp, vars stora möbelaffärer, byggvaruhus och hemelektronikkedjor lockar en stor mängd besökare varje dag. 

Bussar passerar längs Hyllie allé.

Smidiga transporter

Det är smidigt att både ta sig till och från Hyllie med bil, buss och tåg. Ringvägarna löper längs med stadsdelen och det finns gott om parkeringsmöjligheter. Med tåget tar du dig både till Copenhagen Airport och Malmö centralstation på under en kvart. Och ska du till centrala Köpenhamn är du där på en knapp halvtimme.

Kvartetten är vårt nästa kontorshus i Hyllie

Vill du också ha en arbetsplats som ger energi åt hela arbetsdagen? En arbetsplats med skön akustik, fantastiskt ljusinsläpp och komfortabla miljöer? En arbetsplats där dina medarbetare mår bra? Kvartetten är vårt nästa kontorshus i Hyllie. En människocertifierad arbetsplats. Som har allt. Och lite till.

Läs mer om Kvartetten här

Letar du lokal i Hyllie eller Svågertorp?

Vi hjälper dig gärna vidare i dina lokaltankar.

Bild på Camilla Asplund

Camilla Asplund

Uthyrare
040-690 57 37
Gör intresseanmälan
Bild på Ida Lejdström

Ida Lejdström

Fastighetschef
040-690 57 96
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Malmö

Vi är måna om att Malmö utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.