Välkommen hem till ditt nya kontor.

I Hyllie byggs just nu ett av Malmös skönaste kontor med balkonger stora som vardagsrum och en stil som känns som hemma. Boka ett möte för ett skräddarsytt förslag bara minuter från Malmö C och Copenhagen Airport. Välkommen till Origo!

Som hemma. Fast på jobbet.

Vi är många som gillar lugnet och fokuset hemma. Det tog vi fasta på när vi skapade Origo – ett hus i tegel, trä och naturligt dagsljus. Med extra skön jobbatmosfär och smarta tjänster i huset. Resultatet? Vi kallar den Origo-effekten.  

Guldläge mitt i hyllade Hyllie

Perfekta kommunikationer, shopping och nöjen gör Hyllie till en levande stadsdel som man gärna dröjer sig kvar i. Här finns allt du behöver, under och efter arbetstid. Och skulle inte det räcka är du bara minuter från Malmö C eller Köpenhamn via Öresundsbron.   


Skapa ert bästa kontor någonsin

Ta chansen att skapa en arbetsmiljö där balkongerna, atmosfären och de smarta tjänsterna blir ett lyft för hela företaget. Allt med perfekta pendlingsmöjligheter och med flyg och tåg alldeles inpå knuten.

Vi erbjuder rätt storlek för alla verksamheter. I Origo kan ni hyra ett helt plan på 1400 kvadratmeter, med plats för upp till 125 medarbetare. Eller så tar vi fram en mindre lösning. Varje plan kan delas av upp till fyra företag. 

Kontakta oss direkt eller läs först mer om era fördelar i Origo.  

Bild på Camilla Asplund
Camilla Asplund Uthyrare Wihlborgs Malmö 040-690 57 37
Bild på Ida Lejdström
Ida Lejdström Förvaltare Wihlborgs Malmö 040-690 57 96

Origo - kontor att längta hem till

Vi kallar den Origo-effekten. Den där känslan av lugn och fokus som många av oss får hemma - kombinerad med skön jobbatmosfär, smarta tjänster och en välkomnande arkitektur. Vad kan Origo-effekten betyda för dig och ditt företag? Se filmen och upptäck möjligheterna med Origo! 

Inte högst, men kanske bäst

I Hyllie byggs det mycket på höjden, i glas och stål. Origo blir något helt annat. Fem våningar i mörkt tegel och trä, med välkomnande entréer och fina ljusöppningar för behagligt dagsljus.

Origo_fastighet_1920x1080.jpg

Stora balkonger till alla

Balkonger är en efterlängtad nyhet i kontorsvärlden. Här samlas ni för arbetsmöten, luncher och after work. Trallgolv och grönskande spaljéer förstärker känslan av en egen trädgård utanför konferensrummet. 

Origo_stor_balkongbild_1920x1080.jpg

Extra konferensrum med kaffelounge 

Hyr ett av våra inspirerande konferensrum i bottenplan och spara in på onödiga res- och hotellkostnader. Gott kaffe finns i kaffeloungen alldeles utanför.  

Origo_kitchen_1920x1080.jpg

Själfull arkitektur och fina material

Mörkt keramikskiffer och furu matchar varandra perfekt i fasad och entréer och ger en genuina känsla som fortsätter även på insidan. Resultatet blir ett hus med egen själ och skön jobbatmosfär. 

Materialval Origo.jpg

Cykelgarage, dusch och verkstad

Ta cykeln till jobbet och parkera tryggt i husets eget cykelgarage. Omklädning, dusch och förvaring finns strax innanför dörren. I verkstaden finns plats att laga punkan eller smörja kedjan.

Origo_cykel_1920x1080.jpg

Shoppa på nätet, hämta ut på kontoret

I Origo kan du få dina nätinköp levererade till husets Instabox. Apotea, Addnature och Nordic Feel är bara några av nätbutikerna med Instabox som leveransalternativ.
Du betalar inget extra och kan oftast hämta ut varan dagen efter ditt inköp. Så blir det enklare att få ihop livspusslet.

instabox_1920x1080.jpg