Välkommen hem till ditt nya kontor.

I Hyllie bygger vi just nu ett av Malmös skönaste kontor - med inflyttning 2019! Med balkonger stora som vardagsrum, sportdepå i entréplan och en jobbatmosfär som känns som hemma, fast på jobbet. Välkommen till Origo!

På stationsnära läge i Hyllie

Lund, Stockholm, Köpenhamn, Höllviken eller Hong Kong? Det spelar faktiskt ingen roll var du kommer ifrån. Nya Origohuset i Hyllie ligger ruskigt bra till, mitt emellan Copenhagen Airport och Malmö C. Knappt två minuters promenad från tågstationen – eller en minut och fyrtio sekunder för att vara exakt. Och tar du bilen finns P-huset tvärs över gatan.

Som hemma. Fast på jobbet.

Vi är många som gillar lugnet och fokuset hemma. Det tog vi fasta på när vi skapade Origo – ett hus i tegel, trä och naturligt dagsljus. Med extra skön jobbatmosfär och smarta tjänster i huset. Resultatet? Vi kallar den Origo-effekten.  


Skapa ert bästa kontor någonsin

Ta chansen att skapa en arbetsmiljö där balkongerna, atmosfären och de smarta tjänsterna blir ett lyft för hela företaget. Allt med perfekta pendlingsmöjligheter - närhet till både flyg och tåg alldeles inpå knuten.

Vi tar fram en lösning som passar er - oavsett storleken på ert företag

Vi erbjuder rätt storlek på lokal för alla verksamheter - oavsett om ni är ett fåtal eller väldigt många personer. I Origo finns det möjlighet att hyra en liten del av ett våningsplan, en hel våning eller flera. Varje plan kan delas av med plats för upp till fyra företag, vi tar fram en lösning som passar er. För olika exempel på planritningar klicka här.

Origo håller just nu på att byggas och beräknas vara inflyttningsklart redan till hösten/vintern 2019.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa er att skapa ert bästa kontor.

Bild på Ida Lejdström
Ida Lejdström Förvaltare Wihlborgs Malmö
Bild på Camilla Asplund
Camilla Asplund Uthyrare Wihlborgs Malmö

Origo - med en välkomnande känsla

I Hyllie byggs det mycket på höjden, i glas och stål. Origo blir något helt annat. Fem våningar i mörkt tegel och trä, med välkomnande entréer och fina ljusöppningar för behagligt dagsljus. Med ovanligt mycket trä för en varm och välkomnande känsla varje gång du kliver in.

Ladda ner vår broschyr och låt dig inspireras av Origo.

Origo_fastighet_1920x1080.jpg

Kontor att längta hem till

Vi kallar den Origo-effekten. Den där känslan av lugn och fokus som många av oss får hemma - kombinerad med skön jobbatmosfär, smarta tjänster och en välkomnande arkitektur. Vad kan Origo-effekten betyda för dig och ditt företag?

Se filmen och upptäck möjligheterna med Origo!


Balkongdrömmar i Hyllie

Balkonger är en efterlängtad nyhet i kontorsvärlden. Forskning visar att kontorsmiljöer med möjlighet att vistas utomhus får oss att må bättre. Trots det har utvecklingen länge gått mot helt slutna kontorslokaler. Med Origo ville arkitekten James Reader och hans kollegor på White gå mot den trenden.

– Vi utgick från vad vi själva hade önskat oss. Då kom vi fram till att tillgång till balkong skulle vara ett verkligt tillskott, berättar James Reader på White.

Läs hela artikeln med James Reader på White

James_citat 1920x1080.jpg

Origo_kitchen_1920x1080.jpg

Extra konferensrum med kaffelounge 

Hyr ett av våra inspirerande konferensrum i bottenplan och spara in på onödiga res- och hotellkostnader. Gott kaffe finns i kaffeloungen alldeles utanför.  


Origo - miljöcertifiering guld

Liksom alla våra nybyggnadsprojekt kommer Origo att miljöcetifieras, vilket innebär att huset har god miljöprestanda när det gäller allt från energiförbrukning till ljus och inomhusklimat. En certifiering är ett kvitto på att byggnaden är energieffektiv och genererar ett mindre negativt fotavtryck på miljön under sin livscykel. Vi bedriver ett aktivt arbete för att miljöcertifiera alla våra byggnader och ett av våra viktigaste områden är miljöpåverkan vid nyproduktion.

Läs mer om Wihlborgs miljöarbete här

miljocertifiering.jpg

Hyllie med Origo 1920x1080.jpg

Guldläge i hyllade Hyllie

Det spelar faktiskt ingen roll var du kommer ifrån. Nya Origohuset på Buregatan 7-13 i Hyllie ligger ruskigt bra till, mitt emellan Copenhagen Airport och Malmö C. I Hyllie finns allt du behöver, under och efter arbetstid - perfekta kommunikationer, shopping och nöjen gör Hyllie till en levande stadsdel som man gärna dröjer sig kvar i.


Själfull arkitektur och fina material

Mörkt keramikskiffer och furu matchar varandra perfekt i fasad och entréer och ger en genuina känsla som fortsätter även på insidan. Resultatet blir ett hus med egen själ och skön jobbatmosfär.

Cykelgarage, dusch och verkstad

Ta cykeln till jobbet och parkera tryggt i husets eget cykelgarage. Omklädning, dusch och förvaring finns strax innanför dörren. I verkstaden finns plats att laga punkan eller smörja kedjan.

Shoppa på nätet, hämta ut på kontoret

I Origo kan du få dina nätinköp levererade till husets Instabox. Apotea, Addnature och Nordic Feel är bara några av nätbutikerna med Instabox som leveransalternativ. Du betalar inget extra och kan oftast hämta ut varan dagen efter ditt inköp. Så blir det enklare att få ihop livspusslet.


Kontakta mig så hjälper jag dig

Jag hjälper dig gärna med frågor och funderingar kring Origo.
Ring mig direkt eller fyll i formuläret.

Så behandlar vi dina personuppgifter

Bild på Ida Lejdström
Ida Lejdström Förvaltare Wihlborgs Malmö

Känn dig trygg med Wihlborgs som hyresvärd

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt. Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid har en omedelbar närhet till dig som hyresgäst, vilket också är viktigt för vår strävan att alltid reagera snabbt och smidigt på dina krav och önskemål. Detta gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov.

Marknadsledande i Malmö, Lund och Helsingborg

Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Vårt fastighetsbestånd finns i Öresundsregionen och det är här vi hör hemma. Som marknadsledande i både Malmö, Lund och Helsingborg gör vi det möjligt för dig som hyresgäst att växa tillsammans med oss.  Vi är ansvarstagande och sätter alltid dig som kund i första hand. Vi agerar långsiktigt, både i förvaltning och utveckling av fastighetsbeståndet och i relationer till våra hyresgäster, leverantörer och samarbetspartners. Våra leverantörer har ofta direktkontakt med dig som hyresgäst och påverkar därmed relationen. Därför kräver vi att de följer våra högt ställda krav när det gäller kvalitet, affärsetik, miljö och service.

Kent cyklar stående