Välkommen hem till ditt nya kontor.

I Hyllie byggs just nu ett av Malmös skönaste kontor med balkonger stora som vardagsrum och en stil som känns som hemma. Boka ett möte för ett skräddarsytt förslag bara minuter från Malmö C och Copenhagen Airport. Välkommen till Origo!

Grattis alla pendlare!

Lund, Stockholm, Köpenhamn, Höllviken eller Hong Kong? Det spelar faktiskt ingen roll var du kommer ifrån. Nya Origohuset i Hyllie ligger ruskigt bra till, mitt emellan Copenhagen Airport och Malmö C. Knappt två minuters promenad från tågstationen – eller en minut och fyrtio sekunder för att vara exakt. Och tar du bilen finns P-huset tvärs över gatan.

Som hemma. Fast på jobbet.

Vi är många som gillar lugnet och fokuset hemma. Det tog vi fasta på när vi skapade Origo – ett hus i tegel, trä och naturligt dagsljus. Med extra skön jobbatmosfär och smarta tjänster i huset. Resultatet? Vi kallar den Origo-effekten.  


Skapa ert bästa kontor någonsin

Ta chansen att skapa en arbetsmiljö där balkongerna, atmosfären och de smarta tjänsterna blir ett lyft för hela företaget. Allt med perfekta pendlingsmöjligheter och med flyg och tåg alldeles inpå knuten.

Vi erbjuder rätt storlek för alla verksamheter. I Origo kan ni hyra ett helt plan på 1400 kvadratmeter, med plats för upp till 125 medarbetare. Eller så tar vi fram en mindre lösning. Varje plan kan delas av upp till fyra företag.

Origo är inflyttningsklart hösten 2019.

Kontakta oss direkt eller läs mer om fördelarna i Origo.  

Bild på Ida Lejdström
Ida Lejdström Förvaltare Wihlborgs Malmö
Bild på Camilla Asplund
Camilla Asplund Uthyrare Wihlborgs Malmö

Origo - inte högst, men kanske bäst

I Hyllie byggs det mycket på höjden, i glas och stål. Origo blir något helt annat. Fem våningar i mörkt tegel och trä, med välkomnande entréer och fina ljusöppningar för behagligt dagsljus. Med ovanligt mycket trä för en varm och välkomnande känsla varje gång du kliver in.

Ladda ner vår broschyr och låt dig inspireras av Origo.

Origo_fastighet_1920x1080.jpg

Kontor att längta hem till

Vi kallar den Origo-effekten. Den där känslan av lugn och fokus som många av oss får hemma - kombinerad med skön jobbatmosfär, smarta tjänster och en välkomnande arkitektur. Vad kan Origo-effekten betyda för dig och ditt företag?

Se filmen och upptäck möjligheterna med Origo!


Balkongdrömmar i Hyllie

Balkonger är en efterlängtad nyhet i kontorsvärlden. Forskning visar att kontorsmiljöer med möjlighet att vistas utomhus får oss att må bättre. Trots det har utvecklingen länge gått mot helt slutna kontorslokaler. Med Origo ville arkitekten James Reader och hans kollegor på White gå mot den trenden.

– Vi utgick från vad vi själva hade önskat oss. Då kom vi fram till att tillgång till balkong skulle vara ett verkligt tillskott, berättar James Reader på White.

Läs hela artikeln med James Reader på White

James_citat 1920x1080.jpg

Origo_kitchen_1920x1080.jpg

Extra konferensrum med kaffelounge 

Hyr ett av våra inspirerande konferensrum i bottenplan och spara in på onödiga res- och hotellkostnader. Gott kaffe finns i kaffeloungen alldeles utanför.  


Guldläge i hyllade Hyllie

Det spelar faktiskt ingen roll var du kommer ifrån. Nya Origohuset i Hyllie ligger ruskigt bra till, mitt emellan Copenhagen Airport och Malmö C. I Hyllie finns allt du behöver, under och efter arbetstid - perfekta kommunikationer, shopping och nöjen gör Hyllie till en levande stadsdel som man gärna dröjer sig kvar i.

Hyllie med Origo 1920x1080.jpg

Själfull arkitektur och fina material

Mörkt keramikskiffer och furu matchar varandra perfekt i fasad och entréer och ger en genuina känsla som fortsätter även på insidan. Resultatet blir ett hus med egen själ och skön jobbatmosfär.

Cykelgarage, dusch och verkstad

Ta cykeln till jobbet och parkera tryggt i husets eget cykelgarage. Omklädning, dusch och förvaring finns strax innanför dörren. I verkstaden finns plats att laga punkan eller smörja kedjan.

Shoppa på nätet, hämta ut på kontoret

I Origo kan du få dina nätinköp levererade till husets Instabox. Apotea, Addnature och Nordic Feel är bara några av nätbutikerna med Instabox som leveransalternativ. Du betalar inget extra och kan oftast hämta ut varan dagen efter ditt inköp. Så blir det enklare att få ihop livspusslet.


Kontakta mig så hjälper jag dig

Jag hjälper dig gärna med frågor och funderingar kring Origo.

Bild på Ida Lejdström
Ida Lejdström Förvaltare Wihlborgs Malmö