Hoppa till innehåll
Origo . kontorshuset på stationsnära läge i Hyllie

Origo

Vi är många som gillar lugnet och fokuset hemma. Det tog vi fasta på när vi skapade Origo – ett hus i tegel, trä och naturligt dagsljus. Med extra skön jobbatmosfär och smarta tjänster i huset. Resultatet? Vi kallar den Origo-effekten.
Bild på Ida Lejdström

Ida Lejdström

Fastighetschef
040-690 57 96 / Skicka e-post

Välkommen hem till ditt nya kontor!

I Hyllie byggs det mycket på höjden, i glas och stål. Origo är något helt annat. Fem våningar i mörkt tegel och trä, med välkomnande entréer och fina ljusöppningar för behagligt dagsljus. Med ovanligt mycket trä för en varm och välkomnande känsla varje gång du kliver in.

Balkonger är en efterlängtad nyhet i kontorsvärlden. Forskning visar att kontorsmiljöer med möjlighet att vistas utomhus får oss att må bättre. Trots det har utvecklingen länge gått mot helt slutna kontorslokaler. Med Origo ville arkitekten James Reader och hans kollegor på White gå mot den trenden.

Själfull arkitektur och fina material. Mörkt keramikskiffer och furu matchar varandra perfekt i fasad och entréer och ger en genuina känsla som fortsätter även på insidan. Resultatet blir ett hus med egen själ och skön jobbatmosfär.

På stationsnära läge i Hyllie

Lund, Stockholm, Köpenhamn, Höllviken eller Hong Kong? Det spelar faktiskt ingen roll var du kommer ifrån. Origohuset på Buregatan 7-13 i Hyllie ligger ruskigt bra till, mitt emellan Copenhagen Airport och Malmö C. Knappt två minuters promenad från tågstationen – eller en minut och fyrtio sekunder för att vara exakt. Och för dig som tar bilen finns P-huset tvärs över gatan.

I Hyllie finns allt du behöver, under och efter arbetstid - perfekta kommunikationer, shopping och nöjen gör Hyllie till en levande stadsdel som man gärna dröjer sig kvar i.

Origo är miljöcetifierat liksom alla våra nybyggnadsprojekt, vilket innebär att huset har god miljöprestanda när det gäller allt från energiförbrukning till ljus och inomhusklimat.

Projektfakta

 • Fastighet

  Bure 2 (Origo)

 • Lokalarea (LOA)

  6 800 kvm

 • Miljöklass

  Miljöbyggnad Guld

 • Byggstart

  Q3 2017

 • Inflyttning

  Q4 2019

 • Hyresgäster

  Ingka Services AB

 • Arkitekt

  White Arkitekter

 • Entreprenör

  NBI AB

Vill du veta mer om projektet eller fastigheten?

Kontakta någon av oss så berättar vi mer.

Bild på Rickard Berlin

Rickard Berlin

Projektledare
040-690 57 30
Skicka e-post
Bild på Ida Lejdström

Ida Lejdström

Fastighetschef
040-690 57 96
Skicka e-post