Hoppa till innehåll

Kontorshotell i Malmö

Här hittar du lediga kontor och kontorsplatser på våra kontorshotell i centrala Malmö, Dockan och Hyllie. Vi hjälper dig hitta det som passar bäst för din verksamhet, oavsett storlek.

Lediga kontorshotell i Malmö

Letar du efter kontor eller kontorplats i Malmö? Välkommen att en boka visning av våra kontorshotell i Centrum och Dockan! Vi erbjuder anpassningsbara lokaler efter dina kontorsbehov. Hos oss får du arbeta i en kreativ och inspirerande arbetsmiljö. Vi kan även erbjuda co-working, goda pendlingsmöjligheter och hög flexibilitet. Vårt stora utbud i staden gör det dessutom lätt att växa med oss över tid. När det är dags att byta kontor eller expandera löser vi det!

Tre personer sitter runt ett bord och tittar på en dator.

Betala bara för det utrymme du behöver

Vi erbjuder kontorshotell i centrala Malmö och snart också i Hyllie. Vi kan erbjuda möblerade kontorsrum i olika storlekar. Här kan du känna dig som hemma fast på jobbet, vi har löst allt till dig - alla faciliteter ett kontor behöver.

Två rosa fåtöljer i en hörna.

Kontorshotell i centrala Malmö

Mindpark flyttat in i nyrenoverade lokaler i Slagthuset i centrala Malmö. På de tre nedersta våningarna erbjuder Mindpark lokaler för co-working och på entréplan servar de hela Slagthuset med receptionen och kafé. Mindpark erbjuder kontorsytor med full service där företag kan arbeta sida vid sida med ambitionen att de ska skapa nätverk och synergier som bidrar till varandras framgång. 

Möjligheter hos Mindpark i Slagthuset

Mörkhårig kvinna i grön tröja sitter framför en dator.

Kontorshotell i Hyllie

Efterfrågan på flexibla kontorslösningar, mötesrum och kontorsservice är stor. I början av 2023 flyttar Mindpark in i Wihlborgs nya kontorshus Kvartetten i Hyllie. Här kommer de att erbjuda mer än 800 kvadratmeter av coworking-ytor och mötesrum.

Mindpark kommer att ansvara för receptionen och bokning av konferenslokalerna samt erbjuda kaffe och lättare förtäring.

Mindparks kontorshotell i Kvartetten

Kontakta mig

Jag hjälper dig hitta ett kontorshotell som passar just dina behov.

Bild på Camilla Asplund

Camilla Asplund

Uthyrare
040-690 57 37
Gör intresseanmälan

4 Lediga kontorshotell i Lund

Möblerad arbetsplats i stilfulla Gateway
Möblerad arbetsplats i stilfulla Gateway

Scheelevägen 27

+8

Möblerad arbetsplats i stilfulla Gateway

Kontorshotell i fantastiskt innovationshus
Kontorshotell i fantastiskt innovationshus

Scheelevägen 15

+11

Kontorshotell i fantastiskt innovationshus

Representativt kontorshotell på Ideon
Representativt kontorshotell på Ideon

Scheelevägen 17

+11

Representativt kontorshotell på Ideon

Smakfullt kontorshotell för det moderna företaget
Smakfullt kontorshotell för det moderna företaget

Mobilvägen 10

+11

Smakfullt kontorshotell för det moderna företaget

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Malmö

Vi är måna om att Malmö utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.