Ny arbetsglädje mitt i Lund

Med vårt nya projekt Posthornet gör vi plats för ny arbetsglädje mitt i Lund, alldeles intill Lunds central och granne med kommun­huset Kristallen. Här finns allt det som dagens företag efterfrågar – topp­moderna lokaler, bra pendlingsläge och närheten till city. Våren 2018 är de nya kontoren klara för inflyttning - ett unikt tillfälle att flytta in i ett nybyggt kontor mitt i Lund.

Hitta ditt nya kontor

Plats för dig

Det är skillnad på att gå till jobbet och att vilja gå till jobbet. Och den skillnaden kan faktiskt sitta i väggarna. Det handlar inte bara om ”ljust och fräscht” eller ”mitt i stan”. Det handlar om dig, om ditt företag. För att vi ska vara säkra på att ni får den bästa lösningen börjar vi alltid med att lyssna. Vad är viktigt för er och vilka behov har ni? Vill ni jobba i öppet landskap, eller helt aktivitetsbaserat? Kanske behöver medarbetarna egna rum? I Posthornet kan vi skapa kontor som passar just dig och ditt företag.

Välkommen!

Arkitektur

I Posthornet gör vi plats för ny arbetsglädje mitt i Lund. Här skapar vi ett kvarter som blir en modern tolkning av ett traditionellt stenstadskvarter. Här finns ­arbetsplatser och boende tätt ihop och en liten gårdsficka eller ”pocket park”, där man kan mötas. Områdets utformning och den nya gång- och cykelbron över järnvägen skapar ett naturligt flöde av människor som ger liv åt området.

Arkitektur

Miljö

Att bygga nytt är att bygga för framtiden. Därför sparar vi inte på krutet när det gäller hållbarhet och miljötänk. Postterminalen får högsta miljöklassning och en egen solcellsanläggning. Läget vid stationen gör dessutom att medarbetarna kan resa miljösmart till jobbet.

Miljö

Området

Posthornet byggs i ett område med brokig historia. Här byggdes arbetarbostäder i slutet av 1800-talet, här fanns sockerraffinaderi och textilfabrik. Och under första världskriget huserade militären här. Idag är området väster om järnvägen en av de mest spännande delarna av Lund, där tidigare industriområde blir kontor och bostäder och där hela stationsområdet ska göras om. Välkommen till det nya Lund!

Området