Ny arbetsglädje mitt i Lund

Med vårt nya, moderna kontorshus Posthornet har vi gjort plats för ny arbetsglädje mitt i Lund, alldeles intill Lunds centralstation och granne med kommun­huset Kristallen. Här finns allt det som dagens företag efterfrågar – topp­moderna lokaler, bra pendlingsläge och närheten till city. De första hyresgästerna har redan flyttat in - ta chansen och flytta in i ett nybyggt kontor mitt i Lund du också.

Än finns det plats för dig

Arkitektur

I Posthornet gör vi plats för ny arbetsglädje mitt i Lund. Här skapar vi ett kvarter som blir en modern tolkning av ett traditionellt stenstadskvarter. Här finns ­arbetsplatser och boende tätt ihop och en liten gårdsficka eller ”pocket park”, där man kan mötas. Områdets utformning och den nya gång- och cykelbron över järnvägen skapar ett naturligt flöde av människor som ger liv åt området.

Arkitektur

Plats för dig

Det är skillnad på att gå till jobbet och att vilja gå till jobbet. Och den skillnaden kan faktiskt sitta i väggarna. Det handlar inte bara om ”ljust och fräscht” eller ”mitt i stan”. Det handlar om dig, om ditt företag. I Posthornet har vi skapat plats för ny arbetsglädje mitt i Lund. Än finns det plats för dig och ditt företag, en ledig lokal på 560 kvm står tom och väntar på rätt hyresgäst. Kanske är det du?

560 kvm ledigt

Posthornet har högsta miljöklassning

Att bygga nytt är att bygga för framtiden. Därför sparar vi inte på krutet när det gäller hållbarhet och miljötänk. Posthornet har högsta miljöklassning och en egen solcellsanläggning. Det strategiska och centrala läget intill Lunds centralstation gör dessutom att medarbetarna kan resa miljösmart till jobbet.

Hållbarhet & miljötänk

En levande del i staden

Posthornet ligger i ett område med brokig historia. Här byggdes arbetarbostäder i slutet av 1800-talet, här fanns sockerraffinaderi och textilfabrik. Och under första världskriget huserade militären här. Idag är området väster om järnvägen en av de mest spännande delarna av Lund, där tidigare industriområde blir kontor och bostäder och där hela stationsområdet ska göras om. Välkommen till det nya Lund!

Området kring Posthornet