Hoppa till innehåll

Område

Lediga lokaler i Lunds centrum

I mysiga Lunds centrum är det lätt att trivas. De smala kullerstensgatorna kantas av historiska universitetsbyggnader, mysiga kaféer och små butiker. Här är Wihlborgs en framstående kommersiell fastighetsägare och erbjuder både kontor och butikslokaler för små och stora företag.

Småstadens charm med storstadens utbud

I Lunds centrum finns småstadens charm och storstadens utbud. Stadsdelen har anor från 900-talet och delar av gatunätet har stått oförändrat i århundraden. Samtidigt tar de tiotusentals studenterna och kunskapsintensiva företagen staden in i framtiden, och byggnader som nya Tingsrätten och Kristallen hjälper till att skapa en ny, modern stadsbild. Här finns allt inom promenadavstånd, även om de flesta föredrar att cykla. Våra lediga kontor och butikslokaler ligger granne med stans mest älskade restauranger, parker och kulturinstitutioner. 

Många pendlar till Lund med tåg och buss från de närliggande orterna. Lunds centralstation är Sveriges tredje mest använda räknat i antal resenärer, vilket föranlett att centralstationen de senaste åren har blivit mittpunkten i centrum. Dessutom pågår just nu arbetet med spårvägen som smidigt kommer ta resenärer från Clemenstorget till Universitetssjukhuset, Ideon, ESS och MAX IV. Spårvägen beräknas vara klar i december 2020.

Våra fastigheter i centrala Lund

Armaturen 4

Armaturen 4

Bytarebacken 39

Bytarebacken 39

Posthornet 1

Posthornet 1

Raffinaderiet 3

Raffinaderiet 3

Raffinaderiet 5 - Sockerbiten

Raffinaderiet 5 - Sockerbiten

Landstinget 2

Landstinget 2

Spettet 11

Spettet 11

Vill ditt företag sitta i centrala Lund?

Vi hjälper er gärna vidare i lokaltankarna.

Bild på Henrik Strelert

Henrik Strelert

Förvaltare
046-590 62 88
Skicka e-post
Bild på Louise Ahnelöv

Louise Ahnelöv

Fastighetschef
046-590 62 91
Skicka e-post