Hoppa till innehåll

Raffinaderiet 5 - Sockerbiten

Nybyggd fastighet på toppenläge precis vid Lund C och nära spårvagnsstationen. Mycket fräscha kontorslokaler som passar olika typer av företag.

Snabbfakta

  • Fastighet:

    Raffinaderiet 5 - Sockerbiten

  • Stad:

    Lund

  • Lokaltyp:

    Kontor

Om fastigheten

Fastigheten Sockerbiten stod färdig 2019 och är ritad av Yellon. Strategiskt läge väster om järnvägen, nära Kung Oskars bro och alldeles intill Lund C. Här erbjuder vi moderna nybyggda kontorslokaler som passar många olika typer av företag och därmed blir miljön inte nischad till någon specifik marknad.

Området Lund C befinner sig i en förändringsprocess som kommer bidra till att västra Lund länkas samman med centrum och hela stationsområdet utvecklas mot att vara en ännu mer levande del av staden. En ny gång- och cykelbro över järnvägen, Skyttelbron, skapar en koppling mellan västra sidan och den centrala staden. 

Miljöcertifiering

Miljöbyggnad Guld

Service

Det finns gott om lunchrestauranger, banker, butiker, gym och annan service runt Lund C. Inom ett par minuters promenad når du Lunds absoluta stadskärna med all tänkbar handel och service. Gångavstånd till både vårdcentral och tandläkare.

Kommunikation

Fastigheten ligger på perfekt pendlingsläge bara ett stenkast från Lund C där stadsbussar, regionbussar och tågtrafik passerar. Med Öresundståget tar du dig till Malmö C på cirka 10 minuter och till Köpenhamn på cirka 1 timme. Du kan även åka Lunds nya spårvagn som går mellan Lund C och ESS på Brunnshög via bland annat Universitetssjukhuset, LTH, Ideontorget och MAX IV. 

Karta

Klicka på kartan för att ta dig till lokalens adress.

Om området

I mysiga Lunds centrum är det lätt att trivas. De smala kullerstensgatorna kantas av historiska universitetsbyggnader, mysiga kaféer och små butiker. Här är Wihlborgs en framstående kommersiell fastighetsägare och erbjuder både kontor och butikslokaler för små och stora företag.

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Louise Ahnelöv

Louise Ahnelöv

Fastighetschef
046-590 62 91
Skicka e-post

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Lund

Vi är måna om att Lund utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktigt för oss.

Marknadsledande i regionen

Lund, Helsingborg, Malmö och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.