Hoppa till innehåll

Posthornet 1

Toppmodern fastighet belägen precis vid Lund C och nära spårvagnsstationen.

Snabbfakta

  • Fastighet:

    Posthornet 1

  • Stad:

    Lund

  • Lokaltyper:

    Kontor och butik

Om fastigheten

Posthornet ligger alldeles intill Lund C och granne med kommun­huset Kristallen. Detta är en av de första byggnaderna man ser när man rullar in med tåget på stationen. Här finns allt det som dagens företag efterfrågar – topp­moderna lokaler, bra pendlingsläge och närheten till city.

Huset stod färdigt 2018 och är ritad av arkitektbyrån Tengboms. De två huskropparna knyter an till platsens historia - här fanns tidigare en postterminal. Mässingsfärgade detaljer för tankarna till gamla tiders posthorn och den vågiga betongfasaden på det ena huset liknar kanten på ett frimärke.

Miljöcertifiering

Miljöbyggnad Guld

Service

Det finns gott om lunchrestauranger, banker, butiker, gym och annan service runt Lund C. Inom ett par minuters promenad når du Lunds absoluta stadskärna med all tänkbar handel och service. Gångavstånd till både vårdcentral och tandläkare. Garage finns i fastigheten samt miljörum med källsortering.

Kommunikation

Fastigheten ligger bara ett stenkast från Lund C med tåg, spårvagn, stads- och regionbussar. Med Öresundståget tar du dig till Malmö C på cirka 10 minuter och till Köpenhamn på cirka 1 timme. Du kan även åka Lunds nya spårvagn som går mellan Lund C och ESS på Brunnshög via bland annat Universitetssjukhuset, LTH, Ideontorget och MAX IV.  Den som vill cykelpendla till jobbet kan med fördel använda husets sportdepå med omklädningsrum där det finns både cykelgarage och duschmöjligheter.

Karta

Klicka på kartan för att ta dig till lokalens adress.

Om området

I mysiga Lunds centrum är det lätt att trivas. De smala kullerstensgatorna kantas av historiska universitetsbyggnader, mysiga kaféer och små butiker. Här är Wihlborgs en framstående kommersiell fastighetsägare och erbjuder både kontor och butikslokaler för små och stora företag.

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Louise Ahnelöv

Louise Ahnelöv

Fastighetschef
046-590 62 91
Skicka e-post

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Lund

Vi är måna om att Lund utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktigt för oss.

Marknadsledande i regionen

Lund, Helsingborg, Malmö och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.