Hoppa till innehåll

Zenit - en lysande arbetsplats

Mitt i hjärtat av Ideon Science Park utvecklar vi Zenit. Ett innovativt kontorshus med mer än 1 000 nya lysande arbetsplatser precis vid hållplatsen Ideontorget. Zenit blir ett landmärke och en mittpunkt för hela Ideon Science Park.
Bild på Per Clarin

Per Clarin

Fastighetschef
046-590 62 66 / Skicka e-post

Förslag på ytor i Zenit!

Zenit en lysande arbetsplats med välmående i fokus
Zenit en lysande arbetsplats med välmående i fokus

Ideongatan 1

+11

Zenit en lysande arbetsplats med välmående i fokus

Zenit - där arbetsro och energi strålar samman
Zenit  - där arbetsro och energi strålar samman

Ideongatan 1

+11

Zenit - där arbetsro och energi strålar samman

Forskning visar att naturen har en positiv inverkan på hälsa och immunförsvar. Att vara utomhus gör oss gladare och mindre stressade. Rörelse och miljöombyte stimulerar dessutom innovation och kreativitet. Zenit är byggt för att inspirera till mer varierade dagar. De flesta kontoren i Zenit får en egen generös balkong eller terrass anpassad för utomhusarbete. Generösa fönsterpartier ger dessutom utekänsla inomhus. Den gröna takterrassen erbjuder sköna sittplatser för arbete eller paus. Och närområdet med Ideon och LTH campus intill Zenit passar utmärkt för walk-and-talks, lunchpromenader och träningspass i utegymmet.

Skräddarsytt och flexibelt

Behöver du jobba avskilt och fokuserat eller tillsammans med andra? Behöver du träffa kunder i ett privat mötesrum eller skulle det passa bättre med ett informellt möte i solen på terrassen? Zenit är utformat för att ytor och miljöer ska kunna anpassas efter verksamheters och människors olika behov. Hållbart för både individ, företag och planet.

Underutnyttjade ytor är en onödig kostnad. Wihlborgs har lång erfarenhet av att med våra hyresgäster skräddarsy arbetsplatser efter olika verksamheters och människors behov och beteenden. Vi har lång erfarenhet av hur det bör planeras för att fungera långsiktigt och guidar er gärna kring lämplig storlek och planlösning utifrån just er verksamhet och era behov.

Zenit blir en ny plats för nästa generations innovationer. Här kommer det vara fokus på människors välmående, hjärnkraft och entreprenörskap och på att skapa förutsättningar för bolag och verksamheter att växa och bli framgångsrika.

Maria Ivarsson, regionchef på Wihlborgs i Lund
Maria Ivarsson, regionchef på Wihlborgs i Lund

Mitt i hjärtat av Ideon

I Zenit sitter du mitt i hjärtat av innovationsklustret på Ideon Science Park. Kontorshuset kommer byggas på Ideongatan 1, alldeles i anslutning till hållplatsen Ideontorget.

1 minut till närmsta spårvagnshållplats

Närhet till parkeringsplatser

Nätverk och mötesplats

Allt ljus på Zenit.

Lysande innovationer. Lysande utsikter. Lysande nätverkande. Lysande kompetensförsörjning. Lysande investeringsmöjligheter.

Läsvärda artiklar

Ideon Science Park: innovation, nätverk och lokaler att växa i

Ideon Science Park: innovation, nätverk och lokaler att växa i

Långsiktig utveckling av Ideon – så skapar vi framtidens innovationsmiljöer

Långsiktig utveckling av Ideon – så skapar vi framtidens innovationsmiljöer

Sony skapar en välbalanserad kombination av kreativitet, teknik och interaktion

Sony skapar en välbalanserad kombination av kreativitet, teknik och interaktion

Vill du veta mer om vad Zenit kan göra för dig?

Letar du efter ett levande kontorshus där företaget kan växa? Och där dina medarbetarnas välmående är i fokus? Hör av dig till mig så hjälper jag dig vidare i tankarna på hur Zenit kan vara rätt plats för ditt företag.

Bild på Per Clarin

Per Clarin

Fastighetschef
046-590 62 66
Skicka e-post
Bild på Maria Ivarsson

Maria Ivarsson

Regionchef
046-590 62 19
Skicka e-post

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Lund

Vi är måna om att Lund utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Marknadsledande i regionen

Lund, Helsingborg, Malmö och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktigt för oss.