Hoppa till innehåll
Tomt i Bernstorp, Sunnanå 12-26

Sunnanå 12:26

Möjligheten att bygga upp till 5 000 kvm industri- eller kontorsbyggnad på en 9 800 kvm stor tomtyta. Byggnaden kan uppföras för en hyresgäst eller delas mellan olika verksamheter.
Bild på Tobias Nilsson

Tobias Nilsson

Fastighetschef
040-690 57 25 / Gör intresseanmälan

Tomt med utmärkta kommunikationsmöjligheter

Upptäck framtidens logistikmöjligheter i Stora Bernstorp industriområde. Här finns nu tillfälle att vara med och skapa din arbetsplats från grunden, vare sig du behöver yta för industri eller för kontor och industri kombinerat. Om du letar efter lite mindre yta, finns det också möjlighet att dela upp fastigheten så att den rymmer tre separata lokaler. Vi hjälper gärna till att hitta den bästa lösningen för din verksamhet

På Wihlborgs hjälper vi till med allt från spadtag till de sista detaljerna innan ni flyttar in. Vi bygger alltid för att förvalta på lång sikt, både för våra hyresgäster och för kommande generationer. Det gör att vi tar hållbara beslut och skapar flexibla lösningar som kan följa våra kunders behov över tid. Vår lokala service i Öresundsregionen betyder att vi alltid finns i närheten och kan hjälpa till när du behöver oss.

Projektfakta Sunnanå 12:26

 • Fastighet

  Sunnanå 12:26

 • Tomtyta

  9 800 kvm

 • Lokalyta

  5 000 kvm

 • Takhöjd

  Upp till 8 m

 • Miljöklass

  Miljöbyggnad

 • Byggstart

  Enligt överenskommelse

 • Inflyttning

  12 - 16 månader efter avtal

 • Adress

  Staffanstorpsvägen 61, Burlöv

I Stora Bernstorp finns ett stort utbud av matbutiker, detaljhandel och restauranger. Här har du också närhet till Burlöv centrum med gym, mat, butiker och kemtvätt.

Sunnanå 12:16, illustration
Sunnanå 12:16, tomten
Illustration, Sunnanå 12:16

Genom att välja en av våra tomter kan du vara med från grunden och utveckla en fastighet som passar just din verksamhet. Dessutom hjälper Wihlborgs till under hela byggprocessen, från spadtag till inflyttning.

Tobias Nilsson, fastighetschef på Wihlborgs
Tobias Nilsson, fastighetschef på Wihlborgs

Härifrån når du Öresundsbron och Malmö C efter bara 20 minuter. Inom gångavstånd hittar du en busstation, som tar dig till Malmö C på cirka en halvtimme. Nära tomten ligger en avfart som snabbt tar dig vidare ut på E6:an och övriga Europavägar.

Vill du veta mer om projekten?

Kontakta mig så berättar jag mer.

Bild på Tobias Nilsson

Tobias Nilsson

Fastighetschef
040-690 57 25
Gör intresseanmälan
Bild på Cecilia Jönsson

Cecilia Jönsson

Uthyrare
040-661 97 03
Gör intresseanmälan