Hoppa till innehåll

Plåtförädlingen 15

På optimalt logistikläge i Hamncity i södra Helsingborg erbjuder vi nybyggda logistiklokaler med alla förutsättningar för ett smidigt flöde. Här har du direkt närhet till Sveriges näst största containerhamn och snabb access till de stora europavägarna.

Framtidens logistikanläggning i Helsingborg

Med Plåtförädlingen 7 i södra Helsingborg planerar vi för nybyggnation av en logistikanläggning om 10 000 m². Allt är planerat för ett optimerat logistikflöde. Med 10,5 meters fri takhöjd, öppen planlösning, sprinkleranläggning, tre lasthus på respektive sida som alla ger strategiskt flöde för in- och utlastning, markport och möjlighet till utformning som passar din verksamhet är detta en perfekt möjlighet för dig som vill skräddarsy din logistikanläggning. Här finns möjlighet att hyra hela byggnaden om 10 000 m² men vi kan också dela den för två mindre verksamheter.

Hamncity är ett expansivt industriområde med många fördelar. Självklart är det viktigt att företagets transporter flyter smidigt, men det ska också vara enkelt för dina medarbetare att ta sig till jobbet. Här finns gott om parkeringsplatser och med Helsingborgsexpressen tar man sig till Helsingborg C på 7 minuter. I grannfastigheten finns gym och träningshall som även dina medarbetare har tillgång till. I området finns ett flertal restauranger och längs med Landskronavägen finns ett brett utbud av handel och företagstjänster.

Helsingborg är en expansiv stad som de sanste åren fått utnämningar som Sveriges tillväxtkommun, Sveriges bästa företagsklimat, Sveriges e-handelstätaste stad, Sveriges miljökommun och Sveriges IT-kommun. 

Här finns en tradition av att stå på egna ben och erbjuda lika goda förutsättningar som vilken storstad som helst. Och det gäller även livet utanför jobbet. Livskvaliteten är hög med  havet och naturen runt hörnet, bra skolor och ett brett utbud av kultur, shopping och restauranger.

Fastigheten

10 000 kvm eller mindre?

Här finns möjlighet att hyra hela byggnaden om 10 000 m² eller dela den för två mindre verksamheter.

Planritning för Plåtförädlingen 15

 • Fastighet

  Plåtförädlingen 15

 • Lokalarea (LOA)

  10 000 kvm

 • Byggstart

  ej beslutad

 • Arkitekt

  Arkitektlaget

Vill du veta mer om hur vi tillsammans kan skapa framtidens logistikanläggning för ditt företag?

Kontakta mig redan idag!

Bild på Max Alsborn

Max Alsborn

Fastighetschef
042-490 46 08
Skicka e-post