Hoppa till innehåll
På fastigheten Stenåldern 7 har Wihlborgs byggt en produktionsanläggning om 4 300 kvm till voestalpine Böhler.

Stenåldern 7

Möjlighet att bygga upp till 5 000 kvm lokal för logistik- eller industriändamål på en 11 000 kvm tomt bredvid befintlig bebyggelse.
Bild på Jan Andersson

Jan Andersson

Förvaltare
040-690 57 33 / Gör intresseanmälan

11 000 kvm tomt med egen flexibel byggnad

Möjlighet att bygga upp till 5 000 kvm lokal för logistik- eller industriändamål på en 11 000 kvm tomt bredvid befintlig bebyggelse. Det går att skapa en byggnad med en inbjudande takhöjd på cirka 12 meter. Här är det nära till Yttre och Inre ringvägen med bra transportmöjligheter. 

Projektfakta

 • Fastighet

  Stenåldern 7

 • Tomtyta

  11 000 kvm

 • Lokalarea (LOA)

  5 000 kvm

 • Takhöjd

  Invändig takhöjd 12 meter.

 • Möjlig byggstart

  Sommar 2023

 • Möjlig inflyttning

  Sommar 2024

Kommunikation

Yttre och Inre ringvägen ligger i närheten av fastigheten och tar dig snabbt ut på de större Europavägarna. Bussförbindelse finns på gångavstånd på Stenåldersgatan och det tar 5-10 minuter med buss till Hyllie tågstation och cirka 12 minuter till Centralstationen.

Service

Lunchrestauranger finns i området. På Jägersro Center som ligger ett par minuters bilfärd från fastigheten finns service som bank, systembolag, livsmedel m.m. samt ett större utbud av restauranger.

Ett utmärkt läge

Området är omgivet av Inre och Yttre ringlederna, samt E65, vilket ger fantastiska kommunikationsmöjligheter med närhet till Öresundsbron.

En del av Malmös största företagsområde

Omgivet av Inre och Yttre ringlederna

Nära Öresundsbron och E65

Etapp 1: Ny och modern produktionanläggning i Fosie

På vår fastighet Stenåldern 7 i Fosie har vi byggt en ny och modern produktionsanläggning, till Böhler weldCare AB, med stor flexibilitet för framtiden. Den nya moderna anläggningen är en produktionslokal för högkvalitativa ytbehandlingskemikalier som hjälper kunder över hela världen att skapa förstklassiga ytor på rostfritt stål. Den är med och bidrar till fortsatt utveckling och attraktivitet i Fosie vilket gynnar hela området.

Det expansiva företaget voestalpine Böhler weldCare AB är en del av koncernen voestalpine Böhler Welding, en ledande tillverkare och global leverantör av tillsatsmaterial för industriell svetsning och lödning. 

Bli en del av Malmös största industriområde!

Fosie och Jägersro bildar tillsammans Malmös största företagsområde. Här finns allt – till och med en travbana. Jägersro center och de många bilhandlarna lockar mycket folk, och de goda kommunikationsmöjligheterna har gjort området till en samlingsplats för företag i alla storlekar och branscher.

Upptäck Fosie och Jägersro

Vill du veta mer om Stenåldern 7 och projektet?

Kontakta mig så berättar jag gärna mer om detta projekt

Bild på Cecilia Jönsson

Cecilia Jönsson

Uthyrare
040-661 97 03
Gör intresseanmälan
Bild på Jan Andersson

Jan Andersson

Förvaltare
040-690 57 33
Gör intresseanmälan

Fler projekt i Malmö

Vista
Vista

Vista

Projekt i Malmö

Nyhamnen
Nyhamnen

Nyhamnen

Projekt i Malmö

Smörkajen
Smörkajen

Smörkajen

Projekt i Malmö