Hoppa till innehåll
På fastigheten Stenåldern 7 har Wihlborgs byggt en produktionsanläggning om 4 300 kvm till voestalpine Böhler.

Stenåldern 7

Möjlighet att bygga upp till 5 000 kvm lokal för logistik- eller industriändamål på Stenåldersgatan 7. Här får ni tillgång till en 11 000 kvm tomt bredvid befintlig bebyggelse.
Bild på Jan Andersson

Jan Andersson

Förvaltare
040-690 57 33 / Gör intresseanmälan

Upptäck framtidens potential i Fosie

Just nu finns det möjlighet att bygga upp till 5000 kvm logistik-, produktions-, eller kontorslokal, i ett av Malmös största företagsområden. Tomten erbjuder ett optimalt logistikläge precis intill Inre- och Yttre ringvägen, som ger dig närhet till Europas handelsvägar.  Med imponerande 11 000 kvm tomt till ditt förfogande, finns det gott om utrymme för parkering och avlastningsområde för lastbilar. Här kan du bygga upp till 12 meters takhöjd, vilket ger dig möjlighet att bygga hyllplan på höjden och få effektiv förvaring. Den rymliga takvolymen skapar dessutom rum för att enkelt hantera större varor.

Förverkliga din vision med oss – välkommen att kontakta Wihlborgs för en konsultation eller visning!

Wihlborgs bygger alltid för att förvalta på lång sikt, både för våra hyresgäster och för kommande generationer. Det gör att vi tar hållbara beslut och skapar flexibla lösningar som kan följa kundernas behov över tid. Vår lokala service i Öresundsregionen betyder att vi alltid finns i närheten och kan hjälpa till när du behöver oss.

Projektfakta

 • Fastighet

  Stenåldern 7

 • Tomtyta

  11 000 kvm

 • Lokalarea (LOA)

  5 000 kvm

 • Takhöjd

  Invändig takhöjd 12 meter.

 • Möjlig byggstart

  Enligt överenskommelse

 • Möjlig inflyttning

  12 månader efter byggstart

Kommunikation

Yttre och Inre ringvägen ligger i närheten av fastigheten och tar dig snabbt ut på de större Europavägarna. Bussförbindelse finns på gångavstånd på Stenåldersgatan och det tar 5-10 minuter med buss till Hyllie tågstation och cirka 12 minuter till Centralstationen.

Service

Lunchrestauranger finns i området. På Jägersro Center som ligger ett par minuters bilfärd från fastigheten finns service som bank, systembolag, livsmedel m.m. samt ett större utbud av restauranger.

Ett utmärkt läge

Området är omgivet av Inre och Yttre ringlederna, samt E65, vilket ger fantastiska kommunikationsmöjligheter med närhet till Öresundsbron.

En del av Malmös största företagsområde

Omgivet av Inre och Yttre ringlederna

Nära Öresundsbron och E65

Etapp 1: Ny och modern produktionanläggning i Fosie

På vår fastighet Stenåldern 7 i Fosie har vi byggt en ny och modern produktionsanläggning, till Böhler weldCare AB, med stor flexibilitet för framtiden. Den nya moderna anläggningen är en produktionslokal för högkvalitativa ytbehandlingskemikalier som hjälper kunder över hela världen att skapa förstklassiga ytor på rostfritt stål. Den är med och bidrar till fortsatt utveckling och attraktivitet i Fosie vilket gynnar hela området.

Det expansiva företaget voestalpine Böhler weldCare AB är en del av koncernen voestalpine Böhler Welding, en ledande tillverkare och global leverantör av tillsatsmaterial för industriell svetsning och lödning. 

Bli en del av Malmös största industriområde!

Fosie och Jägersro bildar tillsammans Malmös största företagsområde. Här finns allt – till och med en travbana. Jägersro center och de många bilhandlarna lockar mycket folk, och de goda kommunikationsmöjligheterna har gjort området till en samlingsplats för företag i alla storlekar och branscher.

Upptäck Fosie och Jägersro

Vill du veta mer om Stenåldern 7 och projektet?

Kontakta mig så berättar jag gärna mer om detta projekt

Bild på Cecilia Jönsson

Cecilia Jönsson

Uthyrare
040-661 97 03
Gör intresseanmälan
Bild på Jan Andersson

Jan Andersson

Förvaltare
040-690 57 33
Gör intresseanmälan

Fler projekt i Malmö

Vista
Vista

Vista

Projekt i Malmö

Nyhamnen
Nyhamnen

Nyhamnen

Projekt i Malmö

Smörkajen
Smörkajen

Smörkajen

Projekt i Malmö