Hoppa till innehåll

Område

Lediga lokaler i Fosie och Jägersro, Malmö

I Fosie finns mer än 300 företag för handel och industri. Det finns en anledning till det. Här är infrastrukturen anpassad och utvecklad för verksamheter som kräver utrymme och logistik när det gäller transporter.

Ett strategiskt läge mellan Yttre och Inre Ringvägen

Fler än 300 företag inom handel och industri samlas i Fosie. Den spännande mixen av små och stora företag från en mängd olika branscher ger Fosie en ovanlig dynamik, och många av de som är verksamma här lyfter fram den goda grannsämjan som en av de främsta fördelarna. Områdets infrastruktur är anpassad och utvecklad för verksamheter som kräver både utrymme och logistik för tyngre transporter. Det strategiska läget mellan Yttre och Inre Ringvägen gör det enkelt att ta sig hit med bil, och Malmö centrum ligger bara en kvarts bilresa bort.

Wihlborgs har många fastigheter i Fosie och Jägersro, och erbjuder moderna kontor, lager och industrilokaler. Vi deltar aktivt i utvecklingen av området och delar den framåtanda som kännetecknar våra hyresgäster här. Malmö stad har stora planer för Fosie. De närmaste åren kommer området att växa och förtätas för att kunna välkomna ännu fler i gemenskapen.

Några av våra fastigheter i området

Boplatsen 3, Fosie

Boplatsen 3, Fosie

Bronsåldern 2, Fosie

Bronsåldern 2, Fosie

Dubbelknappen 15, Fosie

Dubbelknappen 15, Fosie

Rosengård 130:403, Jägersro

Rosengård 130:403, Jägersro

Bronsdolken 18, Fosie

Bronsdolken 18, Fosie

Bronsdolken 25, Fosie

Bronsdolken 25, Fosie

Benkammen 16, Fosie

Benkammen 16, Fosie

Olsgård 8, Fosie

Olsgård 8, Fosie

Bronsspannen 8, Fosie

Bronsspannen 8, Fosie

Letar du efter lokaler i Fosie eller Jägersro?

Vi kan erbjuda en mängd olika lokaler i området, både vad gäller kontor-, lager- och industrilokaler. Kontakta mig så hjälper jag vidare i lokaltankarna.

Bild på Annika Nordström

Annika Nordström

Uthyrare
040-690 57 73
Skicka e-post