Hoppa till innehåll
Boplatsen 3, fastighet med kontor och lager på Boplatsgatan 8 i Fosie i Malmö

Boplatsen 3, Fosie

Med lättillgängliga, nyrenoverade konferenslokaler, gratis parkering och en härlig lunchrestaurang har vi skapat Fosies nya mötesplats!

Hållbarhet på Boplatsen i Fosie, Malmö.
Boplatsen exteriör
Stor och rymlig loungeyta på Boplatsen, Fosie Malmö

Om fastigheten

Fosies nya mötesplats

Boplatsen erbjuder både kontors- och lagerytor. Här finns ett nytt konferenscenter och mötesplats med en utmärkt lunchrestaurang. Foajén vid huvudentrén erbjuder en reception med härliga loungeytor.

Konferens och service

I vår mysiga louge och reception kan du träffa dina kunder, sätta dig och jobba i väntan på ett möte, ta en kaffe eller ses på en AW och spela shuffleboard.  Här kan du hyra utbildningslokal och konferensrum.  

Grönskan finns både utanför inhägnad innergård som erbjuder dig en härlig rofylld känsla. 

Nära till det mesta

Fastigheten har ett utmärkt skyltläge mot E65 och stora generösa parkeringsytor. Jägersro shoppingcenter finns ett stenkast bort om du vill shoppa på lunchen eller klara av ärenden på väg hem. 

Service

Frukost- och lunchrestaurang finns i fastigheten. Konferenslokalerna är nyrenoverade och utrustade med modern digital teknik. Utanför konferensrummen finns luftiga mingelytor för fika eller gruppövningar.

På Jägersro Center som ligger ett par minuters bilfärd från fastigheten finns service som bank, systembolag, mataffär samt ett större utbud av restauranger.

Kommunikation

Fastigheten ligger utmed E65. Yttre och Inre Ringvägen ligger nära och tar dig snabbt ut på övriga Europavägar. Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Käglingevägen. Körtid ca 7 minuter till Hyllie tågstation och ca 12 minuter till Centralstationen. Snabb kommunikation till flygplatsen.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Boplatsen 3, Fosie

 • Lokalarea (LOA):

  24.802 kvm

 • Stad:

  Malmö

 • Fri parkering

  Ja

 • Restaurang

  Ja

 • Konferens

  Ja

Fosies nya mötesplats och konferenscenter

Restaurang Food & co hos Boplatsen

Restaurang i huset

Hos oss på Boplatsen finns Food & Co som serverar frukost, lunch och hälsosamma snacks. Menyerna är säsongsbetonade och inspirerade av olika kulturer. Food & co kan även hjälpa dig mat och fika till mötet eller konferensen om du önskar.

Reception och lounge med soffor och sittplatser på Boplatsen.

Boka konferensrum på Boplatsen

Konferenslokalerna är nyrenoverade och utrustade med modern digital teknik, som gör det lätt att ha digitala möten och hybridmöten. Hos oss kan du hyra hörsal, mindre mötesrum och konferensrum, även om du inte är hyresgäst i husen. 

Konferensrum på Boplatsen med många sittplatser.

Kontakt och bokningsförfrågan

 • Vi erbjuder en hörsal som kan ta emot ca 70 sittande gäster.
 • Konferensrum i olika storlekar från 1–16 platser. 

Välkommen att kontakta oss på receptionen@boplatsen.nu eller på telefon 076-1402848 för pris och bokningsförfrågan.

 

Bra kommunikationsläge

Med sitt perfekta läge, smidiga kommunikationer och busshållplats precis utanför dörren öppnar du upp möjligheter för medarbetare som bor utanför city och pendlar in till Malmö.

Närhet till både yttre och inre Ringvägen

Till Boplatsen kommer du enklast med bil då du har både yttre och inre Ringvägen samt E6, E20 och E65 som närmaste grannar. Med Sturup och även Copenhagen Airport i princip runt hörnet kan du dessutom säkerställa en smidig transport av besökare till din konferens.

Gratis parkeringsplatser precis utanför dörren

På Boplatsen erbjuder vi alla hyresgäster gratis parkering direkt utanför entrén. Här finns gott om parkeringsytor och här kan du ladda din bil under arbetsdagen.

Omtyckt restaurang i huset

Boplatsens omtyckta restaurang, som i princip ligger vägg i vägg med konferensdelen, serverar goda fräscha rätter för alla smaker. Givetvis ordnar de med frukost, frukt eller fika om du så önskar under din konferens.

Lediga lokaler i fastigheten

Inbjudande och ljust kontor på bästa läge i Fosie
Inbjudande och ljust kontor på bästa läge i Fosie

Boplatsgatan 8

+7

Inbjudande och ljust kontor på bästa läge i Fosie

Möjligheternas kontorslokal om minst 1300 kvm
Möjligheternas kontorslokal om minst 1300 kvm

Boplatsgatan 8

+14

Möjligheternas kontorslokal om minst 1300 kvm

Prisvärda kontorsytor om 650 kvm
Prisvärda kontorsytor om 650 kvm

Boplatsgatan 8

+14

Prisvärda kontorsytor om 650 kvm

Fin Produktions-/Lageryta - Skyddsklass 2
Fin Produktions-/Lageryta - Skyddsklass 2

Boplatsgatan 10

+9

Fin Produktions-/Lageryta - Skyddsklass 2

Karta

Adress: Boplatsgatan 8, Malmö.

Om området

Fosie och Jägersro bildar tillsammans Malmös största företagsområde. Här finns allt – till och med en travbana. Jägersro center och de många bilhandlarna lockar mycket folk, och de goda kommunikationsmöjligheterna har gjort området till en samlingsplats för företag i alla storlekar och branscher. 

Läs mer om Fosie/Jägersro

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Kristina Borgström

Kristina Borgström

Förvaltare
040-690 57 28
Gör intresseanmälan
Bild på Cecilia Jönsson

Cecilia Jönsson

Uthyrare
040-661 97 03
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Malmö

Vi är måna om att Malmö utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.