Hoppa till innehåll

Vill du bli en del av Medeon i Malmö?

Vill ditt företag också bli en del av Life Science-klustret på Medeon tillsammans med andra kunskapsintensiva företag? Nu gör vi plats för ännu fler företag.
Bild på Philip Modig

Philip Modig

Förvaltare
040-661 97 31 / Skicka e-post
En hyresgäst berättar Faciliteter Planritning Lediga ytor Kontakt En hyresgäst berättar Faciliteter Planritning Lediga ytor Kontakt

Nu gör vi ännu mera plats på Malmös kunskapsrika Life Science-område Medeon

Idag rymmer Medeon ett 60-tal kunskapsinteniva företag inom Life Science och ligger på ett attraktivt läge i Malmö med närhet till både city, Skånes universitetssjukhus, Malmö universitet och Mobilia. Våra befintliga lokaler på Medeon är idag nästan fullt uthyrda så nu expanderar vi och erbjuder fler företag inom Life Science möjligheten att etablera sig på området. Här kan vi erbjuda alla företag, stora som små, allt från kontorsrum till flera våningsplan. Tillväxten i forskningsparken är god och den nybyggda byggnaden på området har ökat forskningsparkens attraktiva profil och atmosfär ännu mer. 

Medeon har mer än 35 års erfarenhet inom life science. Medeons filosofi är att varje tillväxtbransch har sina unika behov och fokus ligger på kunskapsintensiva företag inom life science (läkemedel, medicinteknik, bioteknik och hälsovård). Medeon erbjuder ett stimulerande företagsklimat på ett idealiskt läge i Malmö. Tillväxten i forskningsparken är god och nya byggnader planeras som kommer att ge området en attraktiv profil och atmosfär. Totalt är mer än 100 000 kvm reserverade för verksamheter inom life science-området.

Här finns Medeon

Medeon har ett attraktivt läge i Malmö med närhet till city, Skånes universitetssjukhus, Malmö universitet, Mobilia och med busshållplatser i direkt anslutning till området.

Cykelavstånd inom Malmö

Bussförbindelser i närheten

Garage för bil och cykel