Toppvåning i Lund väntar på rätt företag

26 sep 2017Hittills har bland annat Folktandvården, Avensia och Trivector tecknat kontrakt i Wihlborgs nybyggnadsprojekt Posthornet vid Lunds central. Nu finns det bara ett par lokaler kvar i fastigheten som står klar för inflyttning till våren.
-       Den bästa lokalen – husets toppvåning - är faktiskt fortfarande ledig, berättar Henrik Strelert, förvaltare på Wihlborgs.

Posthornet byggs väster om järnvägen, granne med kommunhuset Kristallen och alldeles intill Lunds central. Posthornet får en tydlig miljöprofil med solcellsanläggning på taket och miljöcertifiering enligt Miljöbyggnad Guld.

Lagom för 35 medarbetare

Av husets 10 800 kvadratmeter återstår nu endast ett par kontorslokaler och några butikslokaler i markplan att hyra ut. Toppvåningen är på 600 kvadratmeter och lagom för runt 35 medarbetare.

-       Den som väljer att flytta in i toppvåningen får, förutom ett toppmodernt kontor på bästa pendlingsläge med närhet till city, fantastisk utsikt över stora delar av Skåne och Öresund – och egen balkong, avslutar Henrik Strelert.


Henrik Strelert, förvaltare, och Louise Ahnelöv, fastighetschef, framför Posthornet som byggs vid Lunds centralstation