Nystart för Restaurang Rödbetan

Den som rör sig på söder i Helsingborg känner säkert till Restaurang Rödbetan på Planteringsvägen 9. Restaurangen har genom åren haft olika ägare och inriktning, och efter senaste nedläggningen var den stängd i två år. Men sedan några veckor finns en helt ny restaurang i lokalerna.

Behöll namnet Rödbetan

- Vi valde att behålla namnet men i övrigt är allt nytt. Vi har totalrenoverat och bytt ut både möbler och inredning. Nu är här ljust, fräscht och välkomnande, säger restaurangchefen Therese Andersson.  

- Vi satsar på hög kvalitet på maten. Det är vällagad husmanskost, en stor salladsbuffé och vi erbjuder även nyttigare alternativ för den som önskar. Vi har fått många positiva kommentarer kring maten och en hel del gäster har redan hittat hit. Men vi hoppas det blir ännu fler framöver. Eftersom restaurangen varit stängd så länge har nog inte alla uppmärksammat att vi har öppnat ännu.

Rödbetan har även ett brett utbud av catering och företagsluncher. Restaurangen drivs nu av Eurest som är en del av Compass Group.

Bilden: Restaurangchef Therese Andersson (t.v.) tillsammans med kollegan Barbro Pettersson.

2016-04-12

Planteringsvägen 9, 252 29 Helsingborg, Sverige