Framgångsrika Additude flyttar in i Gängtappen

27 sep 2017


Sam Aston, VD på AdditudeI början av december flyttar det framgångsrika konsult-, innovations- och headhuntingföretaget Additude in på sjunde våningen i Gängtappen. Man har under året letat efter nya och mer tjänstfulla lokaler som man kunde vara med och forma dem efter tycke och smak redan i ett tidigt skede. Det var viktigt att det blev rätt miljö för företagets fortsatta färd framåt och det skulle finnas en tillväxtmöjlighet och flexibilitet över tid som erbjuder alternativa lösningar på en tillväxt framåt.

Flyttar in på sjunde våningen i Gängtappen

Additude är ett ledande konsult-, innovations- och headhuntingföretag för chefer och specialistkompetens inom forskning & utveckling, matematik och fysik, som fortsätter att växa och utöka sin marknadsandel. Additude satsar mycket på sina kundrelationer genom att vara lyhörda och framförallt försöker de alltid överträffa kundens förväntningar. Som en del av utvecklingen och deras framgång har de blivit för trångbodda i sina befintliga lokaler på Södergatan i Malmö och flyttar i början av december in på sjunde våningen i Gängtappen i Dockan.

En byggnad som andas historia och med fantastisk utsikt

Additudes nya miljö är en byggnad som andas historia och som har en fantastisk utsikt över både Öresund och Malmö stad. Detta är två av anledningarna till att Additude faktiskt valde Gängtappen.

-       Under året har vi med stor omsorg letat efter mer tjänstfulla lokaler där vi redan i ett tidigt skede kunde vara med och skapa och forma dem efter vårt tycke och smak. Det var viktigt att det blev rätt miljö för företagets fortsatta färd framåt. Vår kravbild var stor och ett av våra främsta kriterier var att det skulle finnas en tillväxtmöjlighet och flexibilitet över tid som inte begränsar oss utan istället erbjuder alternativa lösningar på en tillväxt framåt, något vi såg att Gängtappen kunde, säger Sam Aston, VD på Additude.

-       I kravbilden var det även betydelsefullt för oss att ha en hyresvärd som lyssnar på våra krav och som vi kan föra en bra dialog med. Samtidigt är tilliten mellan varandra minst lika viktig för en långsiktig relation, vilket vi värdesätter högt. För oss är det viktigt att jobba nära vår personal och vi värderar omtanke och respekt väldigt högt, vi bryr oss. Så det känns som en självklarhet att vår hyresvärd ska stå för samma sak, säger Sam Aston.

En trygghet att flytta in hos Wihlborgs

-       Det känns tryggt att flytta in hos Wihlborgs eftersom det är ett starkt varumärke men framförallt mötte man oss där vi var och vi fick möjlighet att diskutera fram olika lösningar. Man kunde erbjuda mycket tack vare sitt stora bestånd och sin starka ställning som leverantör i regionen.

När Gängtappen en gång i tiden var kontor till Kockums var det just på den sjunde våningen som konstruktions- och dataavdelningen hade sina lokaler. Detta är något Additude givetvis tycker är extra roligt, en del av förändringen i framtiden. Cirkeln blir sluten och nu är det dags för dem att skapa ny historia i byggnaden. Bygget är igång och Additudes inredningsarkitekter arbetar fram det inredningskoncept som både ska skapa en av de bästa arbetsmiljöerna i Malmö, fånga utsikten över Malmö stad och Öresund, respektera historiens vingslag och representera Additude som varumärke.

- Jag hoppas att Gängtappen befolkas på ett bra och positivt sätt, för det finns otroliga möjligheter på den adressen. Jag tror att det är en av Malmös mest spännande byggnader att sitta i, framförallt för att den har så mycket historia. För mig är Gängtappen Malmö helt enkelt, säger Sam med glädje i rösten.