Pressmeddelanden

I pressarkivet hittar du våra samtliga publicerade pressmeddelanden sedan bildandet 2005. För äldre pressmeddelanden hänvisar vi till www.fabege.se

Filtrera

Delårsrapport jan-jun 2018: Fortsatt stark tillväxt för Wihlborgs

· Hyresintäkterna ökade med 20 procent till 1 330 Mkr (1 106) · Driftsöverskottet ökade med 18 procent till 957 Mkr (810) · Förvaltningsresultatet ökade med 23 procent till 679 Mkr (551) · Periodens resultat uppgår till 923 Mkr (892), motsvarande ett resultat per aktie om 6,00 kr (5,80)
Läs mer

Wihlborgs hyr ut till RISE på Ideon i Lund

Wihlborgs har tecknat ett tioårigt hyresavtal om 2 500 m² med RISE på Ideon Science Park i Lund.
Läs mer

Wihlborgs hyr ut till Malmö universitet som har fått i uppgift att driva polisutbildningen i Malmö

Malmö universitet har tecknat ett tioårigt hyresavtal med Wihlborgs om 9 000 kvm på två plan i Kranen 2 i Dockan i Malmö. Lokalerna kommer användas till de praktiska momenten i undervisningen vid polisutbildningen som kommer starta i Malmö i början av nästa år.
Läs mer

Wihlborgs hyr ut till Exakta i Malmö

Wihlborgs har tecknat ett tolvårigt hyresavtal med Exakta om 10 700 kvm produktionsyta och 4 000 kvm kontor i Norra Hamnen i Malmö.
Läs mer

Wihlborgs hyr ut till Gaia Biomaterials i Helsingborg

Wihlborgs har tecknat hyresavtal om 4 000 m² med Gaia Biomaterials på Ättekulla.
Läs mer

Ikonisk Kockumsskrapa fylls av nya idéer

Öresundsregionen sprudlar av innovation och möjligheter. Wihlborgs nytillträdda vd Ulrika Hallengren vill möta kundernas nya behov och aktivt vara med och skapa ännu bättre förutsättningar för utveckling av regionen. Nu flyttar Wihlborgs också hela huvudkontoret till ikoniska Gängtappen i Dockan i Malmö.
Läs mer

Wihlborgs avyttrar fyra industrifastigheter i Malmö

Wihlborgs avyttrade den 1 juni fyra industrifastigheter i Malmö till Corem. Affären sker genom bolagsförsäljningar till ett underliggande fastighetsvärde om ca 144 Mkr.
Läs mer

Wihlborgs hyr ut till DollarStore i Helsingborg

Wihlborgs har tecknat hyresavtal med butikskedjan DollarStore om 2 800 m² på Hästhagsvägen i södra Helsingborg.
Läs mer

Wihlborgs genomför aktiesplit

Vid Wihlborgs Fastigheter AB (publ):s årsstämma den 25 april 2018 beslutades om en uppdelning av bolagets aktier (så kallad split”) till villkor 2:1 varigenom varje aktie delas upp i två aktier. Styrelsen bemyndigades att fastställa avstämningsdagen för spliten.
Läs mer

Wihlborgs tecknar fyra nya avtal i Gängtappen

Wihlborgs har tecknat avtal med fyra nya hyresgäster om totalt 2 500 m² i Gängtappen i Malmö. Därmed är fastigheten i princip fullt uthyrd.
Läs mer