Hoppa till innehåll
Nya Vattentornet 2, Node, kontorsfastighet på Ideon Science Park i Lund.

Nya Vattentornet 2 - Node

I Node är det lätt att växa. Här finns rum för mer arbetsglädje, idéutbyte och nätverkande. En plats som tar din verksamhet till nästa nivå.

Delar av fastigheten Nodes fasad.
Ideon-skylt med gröna växter kring.
Fiket på Node med parasoller och korgstolar i förgrunden.

På Brunnshög i den nordöstra delen av Ideon Science Park i Lund finns våra tre kontorshus Bricks, Cube och Node. Dessa tre grannfastigheter har ett gemensamt och komplett serviceutbud med både receptioner, gym, restauranger och konferensrum för upp till 280 personer. Väljer du Bricks, Cube eller Node blir du en del av Ideon - en miljö för innovation, idéutbyte, nätverkande och aktiviteter. Dina grannar är techbolag som Sony, Schneider Electric, Sigma Connectivity och Ericsson. Du tar dig enkelt till området med cykel, spårvagn, buss eller bil. Alldeles utanför dörren finns spårvägshållplatsen Telefonplan som knyter samman Brunnshög med Lunds stadskärna.

Om fastigheten

Moderna kontorslösningar

På Brunnshög i den nordöstra delen av Ideon erbjuds en unik sammansättning av moderna kontorslösningar. Här förvaltar vi alla de tre stora kontorsfastigheterna. Våra hyresgäster har en bred kompetens inom connectivity, ICT, life science, cleantech, energi, hälsoteknik och smarta material. Dina grannar är techbolag som Sony, Schneider Electric, Sigma Connectivity och Ericsson.

Flexibla lösningar

I Node finns flexibla lösningar för mindre, medelstora och stora företag som vill sitta i eget kontorslandskap eller kontorshotell. 

När du går in på Nodes entréplan möts du av en otrolig rymd och väl tilltagna ytor för både relax och spontant arbete. Här finns även ett café, perfekt för lättare luncher och välbehövliga kaffepauser.

Miljöcertifiering

Certifierad enligt Miljöbyggnad iDrift med betyget Silver.

Så arbetar vi med certifieringar

Service

De tre fastigheterna på Mobilvägen har ett stort gemensamt serviceutbud med reception, restauranger, café, bokningsbara konferensrum, gym och hörsal för 260 personer. Markparkering nära husen, cykelparkering under tak samt laddningsstationer för elbilar.

Kommunikation

Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. På Lunds utvecklade cykelnät tar du dig enkelt mellan Ideon och Lunds centrum. Du kan också ta spårvagnen som går mellan ESS på Brunnshög och Lund C via bland annat MAX IV, Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset. Närmsta hållplats från Node är Telefonplan som ligger precis framför huset. Nära anslutning till E22 för biltrafik.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Nya Vattentornet 2 - Node

 • Lokalarea (LOA):

  25 000 kvm

 • Stad:

  Lund

 • Cafe & restaurang:

  Ja, i huset

 • Arkitektritad av:

  Gert Wingårdh

 • Våningsplan:

  Fyra

 • Utomhusarbetsplatser

  Ja

 • Gym & träning

  Ja, i huset

 • Konferensmöjligheter

  Upp till 300 personer

Lediga lokaler i fastigheten

Inbjudande kontor i attraktiv fastighet
Inbjudande kontor i attraktiv fastighet

Mobilvägen 10

+6

Inbjudande kontor i attraktiv fastighet

Välkomnande kontorslokal med härligt ljusinsläpp
Välkomnande kontorslokal med härligt ljusinsläpp

Mobilvägen 10

+12

Välkomnande kontorslokal med härligt ljusinsläpp

Ljust och fräscht kontor med flexibel planlösning
Ljust och fräscht kontor med flexibel planlösning

Mobilvägen 10

+11

Ljust och fräscht kontor med flexibel planlösning

Smakfullt kontorshotell för det moderna företaget
Smakfullt kontorshotell för det moderna företaget

Mobilvägen 10

+11

Smakfullt kontorshotell för det moderna företaget

Karta

Node ligger mitt i innovativa Ideon Science Park. Klicka på kartan för att ta dig till Node på Mobilvägen 10.

Om området

På Ideon Science Park, ett av Sveriges ledande innovationsdistrikt, samlas regionens skarpaste hjärnor för att tillsammans utveckla framtiden. Här finns ett unikt kluster med djup kunskap inom bland annat connectivity, ICT och life science.

Läs mer om Ideon

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Lovisa Lindskog

Lovisa Lindskog

Förvaltare
046-590 62 60
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Lund

Vi är måna om att Lund utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktigt för oss.

Marknadsledande i regionen

Lund, Helsingborg, Malmö och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.