Hoppa till innehåll

På Brunnshög i den nordöstra delen av Ideon hittar du ett modernt kontor i en innovativ miljö. Arkitekten Gert Wingårdh har skapat denna unika fastighet som består av två huskroppar med en öppen ljusgård i mitten. Diagonala gångbroar i ljusgården kopplar ihop sektionerna och skapar en helhet. Här blir ditt företag en del av Ideon - en miljö för innovation, idéutbyte, nätverkande och aktiviteter.

Reception

Den bemannade receptionen välkomnar er och era besökare, hanterar post och paket samt erbjuder bagageförvaring. Receptionen fungerar även som värdar vid större möten och konferenser.

Konferens

I huset finns en konferensavdelning med allt från mindre rum för 8 personer till konferenssal för 80 personer. I grannfastigheten Bricks finns en hörsal för upp till 260 personer.

Parkering

På området finns goda parkeringsmöjligheter i såväl p-hus som utomhus. Välj mellan månadsbiljett eller betala per timme/dygn. Laddningsmöjligheter för elbilar finns och gratis cykelparkering erbjuds under tak.

Mat och fika

Husets café och restaurang serverar lunch och fika samt catering till möten och konferens. Ytterligare restauranger finns på området i grannfastigheterna.

Ta spårvägen till jobbet

I december öppnar Lunds nya spårväg. Från Lund C når du hållplatsen Telefonplan på bara ett par minuter och både besökare och medarbetare tar sig enkelt till och från kontoret på Brunnshög. Lund erbjuder även ett välutvecklat vägnät oavsett om du cyklar, tar bilen eller åker kollektivt till din arbetsplats.

Läsvärda artiklar om Ideon

Långsiktig utveckling av Ideon – så skapar vi framtidens innovationsmiljöer

Långsiktig utveckling av Ideon – så skapar vi framtidens innovationsmiljöer

Sony skapar en välbalanserad kombination av kreativitet, teknik och interaktion

Sony skapar en välbalanserad kombination av kreativitet, teknik och interaktion

​Wihlborgs bland de första att certifiera byggnader enligt Miljöbyggnad iDrift

​Wihlborgs bland de första att certifiera byggnader enligt Miljöbyggnad iDrift

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Lund

Vi är måna om att Lund utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov.
Du är viktig för oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.

Marknadsledande i regionen

Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.