Hoppa till innehåll
  • Våningsplan

    1-9 av 9

  • Takterrass

    Ja

  • Miljöfertifiering

    Ja

Fastigheten

Här skapar vi framtidens smarta kontor som har fokus på människans välmående och miljön. Perfekt läge precis vid spårvagnstationen Ideontorget.

Läs mer om Zenit

Miljöcertifiering

Huset kommer att certifieras enligt Miljöbyggnad Guld. Vi har även som ambition att bygga Zenit som ett klimatneutralt hus.

Service

Zenit blir ett nytt centrum på Ideon med liv och rörelse dygnets alla timmar. Det nya centrumet med torgkänsla kommer kunna erbjuda ett koncentrerat utbud av service, butiker och restauranger. Vill man ha ytterligare service tar man sig snabbt och smidigt till Lunds gamla stadskärna med spårvagnen.

Området

På Ideon Science Park, ett av Sveriges ledande innovationsdistrikt, samlas regionens skarpaste hjärnor för att tillsammans utveckla framtiden. Här finns et...

Läs mer om området

Kommunikation

Nära anslutning till E22 för biltrafik. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. Avgångarnas täthet varierar, vid rusningstid så tätt som var 4:e minut, här avgår även regionbussar till bland annat Malmö. På Lunds utvecklade cykelnät tar du dig enkelt mellan Ideon och Lunds centrum. Du kan även åka Lunds nya spårvagn som går mellan ESS på Brunnshög och Lund C via bland annat MAX IV, Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset. Zenit kommer att ligga precis vid hållplats Ideontorget.

Är du intresserad av lokalen?

Ta kontakt med mig så berättar jag mer om möjligheterna att flytta in.

Bild på Maria Öijer

Maria Öijer

Affärs- och områdesutvecklare
046-590 62 80 / Skicka e-post

6 liknande lokaler

Rum för mer arbetsglädje i Gateway

Scheelevägen 27

+6

Rum för mer arbetsglädje i Gateway

Inbjudande kontorslokal på första våningen

Scheelevägen 15

+3

Inbjudande kontorslokal på första våningen

Kontor med ljust labb i Delta 5

Scheelevägen 19

+2

Kontor med ljust labb i Delta 5

820 nyrenoverade kvm på Delta 5

Scheelevägen 19

+2

820 nyrenoverade kvm på Delta 5

400 nyrenoverade kvm på Delta 5

Scheelevägen 19

+2

400 nyrenoverade kvm på Delta 5

Kontor med härlig utsikt över Lund

Scheelevägen 19

+2

Kontor med härlig utsikt över Lund

Vill du bli kontaktad?

Namn
E-postadress eller telefonnummer
Företag

Tack för din intresseanmälan!

Något gick fel när formuläret skulle skickas, försök igen!

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Lund

Vi är måna om att Lund utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktigt för oss.

Marknadsledande i regionen

Lund, Helsingborg, Malmö och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.