Hoppa till innehåll

Kontorshuset Node ligger på Brunnshög i den nordöstra delen av Ideon. Här sitter du i en innovativ miljö där dina grannar är techbolag som Sony Mobile, Schneider Electric, Sigma Connectivity och Ericsson. Här blir du en del av Ideon - en miljö för innovation, idéutbyte, nätverkande och aktiviteter. Du tar dig enkelt till Node med cykel, bil eller buss. Hösten 2020 startar spårvägen som knyter samman Brunnshög med Lunds stadskärna och i Node har du hållplatsen Telefonplan alldeles utanför dörren.

Arkitektritat guldhus på Ideon. Gert Wingårdh har ritat Node som byggdes mellan 1996 och 1998. 1999 nominerades det till Årets Byggnad. Trappor, tak och väggar av glas utgör en unik design med en ljus och luftig känsla genom hela fastigheten.

Raka spåret mot framtiden

På Ideon är framtiden i fokus. Mitt i området öppnar den nya spårvägen hösten 2020. Runt hållplatsen Ideontorget i hjärtat av Ideon skapas ett nytt centrum. Från Ideontorget fortsätter spårvägen vidare till Node med hållplatsen Telefonplan och vidare mot Max IV och ESS.

Läsvärda artiklar om Ideon

Långsiktig utveckling av Ideon – så skapar vi framtidens innovationsmiljöer

Långsiktig utveckling av Ideon – så skapar vi framtidens innovationsmiljöer

Sony skapar en välbalanserad kombination av kreativitet, teknik och interaktion

Sony skapar en välbalanserad kombination av kreativitet, teknik och interaktion

​Wihlborgs bland de första att certifiera byggnader enligt Miljöbyggnad iDrift

​Wihlborgs bland de första att certifiera byggnader enligt Miljöbyggnad iDrift

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Lund

Vi är måna om att Lund utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov.
Du är viktig för oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.

Marknadsledande i regionen

Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.