Susanna tog tillfället i akt att byta bransch

Susanna_Uven.jpg

Varför sökte du dig till Wihlborgs?

- Jag kom till Wihlborgs tack vare ett tips som gjorde att jag blev intresserad av branschen. Jag blev nyfiken på rollen som fastighetsvärd och skickade in mitt CV. Efter intervjuer blev jag erbjuden en traineetjänst för att prova på jobbet. Och på den vägen är det. Nu är jag ansvarig fastighetsvärd för fyra fastigheter i Malmö.

Hur har du upplevt din traineeperiod på Wihlborgs?

- Traineeperioden var helt perfekt för mig som var helt ny i branschen. Att jag trivdes så bra är mycket tack vare min fantastiska mentor som lärde mig massor om rollen som fastighetsvärd.

Vad har du fått jobba med?

- Jobbet som fastighetsvärd är väldigt omväxlande. Ingen dag är den andra lik och det gillar jag. Som fastighetsvärd är man samordnare mot olika entreprenörer och hyresgästens första kontakt. 

Hur upplever du stämningen på Wihlborgs?

- På Wihlborgs tar man hand om varandra och hjälps åt och kollegorna är verkligen toppen. Det är okej att fråga när man inte vet och det är inte så fyrkantigt.

Vad är det bästa på Wihlborgs?

-  Wihlborgs är verkligen måna om sina hyresgäster och sina fastigheter. Man får arbeta mycket under eget ansvar och det finns chans att utvecklas och ta mer ansvar om man vill. Dessutom får man hela tiden bra med utbildningar.