Hoppa till innehåll

Att vara trainee på Wihlborgs

Som förvaltartrainee hos oss får du ett unikt år av praktiskt lärande där du successivt växer in i en förvaltarroll med eget ansvar för kunder, fastigheter och affärer.

Våra två traineeprogram

Trainee - förvaltare
För dig som är nyutexaminerad

Som förvaltartrainee hos oss får du ett unikt år av praktiskt lärande där du successivt växer in i en förvaltarroll med eget ansvar för kunder, fastigheter och affärer. Vi börjar med en introduktion kring hur vår affär, våra processer och vår kultur fungerar. Därefter kommer du, med handledning av erfarna och trevliga kollegor, få ansvar för att förvalta ett eget fastighetsbestånd. Efterhand som du växer in i rollen kommer du att ansvara för ekonomi, hyresavtal, uthyrning, hyresgästanpassningar, fastighetsteknik och initiering av projekt inom ditt bestånd.

Rekryteringsprocessen innehåller intervjuer, tester och ett case från verkligheten. Traineeperioden löper under 12 månader. Därefter finns det möjlighet för en tillsvidareanställning i Malmö, Lund eller Helsingborg.

Trainee - fastighetsvärd
För dig som brinner för service

Till traineeprogrammet för fastighetsvärdar välkomnar vi dig som har sinne för service, intresse för teknik och är nyfiken på fastighetsbranschen. Traineeperioden löper under 6-8 månader och under din traineeperiod jobbar du tillsammans med en eller två av våra fastighetsvärdar som också är din handledare och mentor. Givetvis får du lön under tiden. Därefter hoppas vi att du är redo för en tillsvidaretjänst.

Genom vårt traineeprogram för fastighetsvärdar får du en unik möjlighet att prova på jobbet som fastighetsvärd, även om du inte har tidigare erfarenhet. Som fastighetsvärd är du vårt ansikte utåt. Du har daglig kontakt med våra kunder, tar emot felanmälningar och serviceärenden och ser till att dessa blir åtgärdade. Det är du som ser till att allt fungerar i fastigheterna och du jobbar med de system som styr driften.

Jag är intresserad – vad gör jag nu?

Just nu har vi inga pågående traineeprogram, men vi annonserar när det är aktuellt.

Allt börjar med ett personligt brev. I ditt brev beskriver du varför just du skulle passa som trainee hos oss. Du skickar förstås också med ett CV som visar vilka utbildningar du gått och vad du jobbat med tidigare.

Om du är en av de som bäst matchar vår kravprofil kallar vi till möte och då berättar vi om Wihlborgs, hur det är att jobba som fastighetsvärd hos oss och vad traineerollen innebär. Då kommer du även få presentera dig för oss så att vi lär känna varandra lite bättre helt enkelt.

Ahmed började som trainee hos oss

Idag jobbar han som förvaltare på vårt kontor i Helsingborg.

Ahmed om sin lärorika traineeperiod

Emilia hade ett tydligt mål

Idag jobbar Emilia som förvaltare i Dockan, Malmö.

Så nådde Emilia sitt mål

Susanna tog tillfället i akt att byta bransch

Idag är hon en av våra fastighetsvärdar i Malmö.

Mer om Susannas karriärbyte

Har du frågor?

Jag finns här och svarar gärna på dina frågor om våra traineetjänster.

Bild på Emma Wittlock

Emma Wittlock

HR-Specialist
040-661 97 20
Skicka e-post