Att vara trainee på Wihlborgs

Varje år rekryterar vi flera traineer som en del i vår strategi att bygga underifrån och låta medarbetarna växa med rollen.

Vi har två olika traineeprogram; ett för förvaltare och ett för fastighetsvärdar. Information om när nytt traineeprogram startar informerar vi om i våra sociala medier samt på denna sidan.Trainee - förvaltare
För dig som är nyutexaminerad

Som förvaltartrainee hos oss får du ett unikt år av praktiskt lärande där du successivt växer in i en förvaltarroll med eget ansvar för kunder, fastigheter och affärer.

Vi börjar med en introduktion kring hur vår affär, våra processer och vår kultur fungerar. Därefter kommer du, med handledning av erfarna och trevliga kollegor, få ansvar för att förvalta ett eget fastighetsbestånd i Malmöregionen. Efterhand som du växer in i rollen kommer du att ansvara för ekonomi, hyresavtal, uthyrning, hyresgästanpassningar, fastighetsteknik och initiering av projekt inom ditt bestånd.

Rekryteringsprocessen innehåller intervjuer, tester och ett case från verkligheten. Traineeperioden löper under 12 månader. Därefter finns det möjlighet för en tillsvidareanställning i Malmö, Lund eller Helsingborg.

Läs mer om traineeprogrammet för förvaltare

Trainee - fastighetsvärd
För dig som brinner för service

Genom vårt traineeprogram för fastighetsvärdar får du en unik möjlighet att prova på jobbet som fastighetsvärd, även om du inte har tidigare erfarenhet. Som fastighetsvärd är du vårt ansikte utåt. Du har daglig kontakt med våra kunder, tar emot felanmälningar och serviceärenden och ser till att dessa blir åtgärdade. Det är du som ser till att allt fungerar i fastigheterna och du jobbar med de system som styr driften.

Till traineeprogrammet välkomnar vi dig som har sinne för service, intresse för teknik och är nyfiken på fastighetsbranschen.

Traineeperioden löper under 6-8 månader. Under din traineeperiod jobbar du tillsammans med en eller två av våra fastighetsvärdar som också är din handledare och mentor. Givetvis får du lön under tiden. Därefter hoppas vi att du är redo för en tillsvidaretjänst.

Läs mer om traineeprogrammet för fastighetsvärdar