Nyheter

Välkommen till Wihlborgs nyhetssida! Här kan du ta del av våra nyheter. Klicka i menyn för att välja nyhet eller bläddra neråt för de senast skrivna. Vill du gå till våra pressmeddelanden, klicka här.

Balkongdrömmar i Hyllie

2018-06-26 11:55:58

Forskning visar att kontorsmiljöer med möjlighet att vistas utomhus får oss att må bättre. Trots det har utvecklingen länge gått mot helt slutna kontorslokaler. Med Origo ville arkitekten James Reader och hans kollegor på White gå mot den trenden.

Ikonisk Kockumsskrapa fylls av nya idéer

2018-06-13 16:00:00

Öresundsregionen sprudlar av innovation och möjligheter. Wihlborgs nytillträdda vd Ulrika Hallengren vill möta kundernas nya behov och aktivt vara med och skapa ännu bättre förutsättningar för utveckling av regionen. Nu flyttar Wihlborgs också hela huvudkontoret till ikoniska Gängtappen i Dockan i Malmö.

100-listan sätter fokus på angelägen hållbarhetsfråga

2018-06-08 00:49:00Jämställdhet i bolagsstyrelser är en kompetens- och hållbarhetsfråga som är högaktuell. För att öka andelen kvinnor i styrelserna krävs engagemang från både män och kvinnor. Som stöd till sydsvenska valberedningar presenterar Handelskammaren nu sin "100-lista" med drygt hundra kompetenta kvinnor. Wihlborgs välkomnar initiativet och går in som samarbetspartner för lanseringsfesten i september.

Grossisten och distributören med entreprenörens känsla för affärer

2018-06-07 14:30:59

De säljer, distribuerar och marknadsför produkter inom hälsa och hygien för människor och djur. Från välkända storsäljare till egenutvecklade mer nischade produkter. Hos Pharmaxim finns såväl diskmedel, flugfällor, och plåster, som hud- och hårvårdsprodukter.

Från lyxprodukt till pool för folket

2018-06-07 14:22:01

Ikea möblerade folkhemmet, Hennes & Mauritz klädde befolkningen och Folkpool har lyckats förverkliga många svenskars dröm om en egen pool. Allt började 1968 i ett garage i Järna utanför Södertälje. 50 år senare har den första konceptbutiken öppnat i nya lokaler på Berga i Helsingborg.

Pekskärmstekniken som ska erövra världen

2018-06-07 13:35:41

Tänk dig en digital whiteboard och föreställ dig sedan att du kan skriva med i princip vad som helst. Du tänker kanske på en läsplatta, men om vi säger att skärmen är gjord för konferensytor och klassrum samt att du kan vara flera personer som använder den samtidigt? Då har du Flatfrogs InGlass-teknik.

Bombayworks på sjunde våningen i Malmös första skyskrapa

2018-06-07 13:30:00

De är en digital fullservicebyrå som vuxit från en liten källarlåda i Lund till en etablerad aktör på sjunde våningen i Malmös första skyskrapa. De låter kunderna sköta marknadsföringen och namnet till trots har Bombayworks i dag kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Mumbai.

De erbjuder skräddarsydda säkerhetssystem för ökad livskvalitet

2018-06-07 13:05:42

De erbjuder inbrottslarm, kameraövervakning, passagesystem med mera. Säkerhetssystem är det lilla personliga företaget som skräddarsyr lösningar utifrån kundens specifika behov. Deras affärsidé är trygghet och säkerhet med tjänster som har den senaste tekniken och ger kunden livskvalitet.

Det surras om Wihlborgs bin

2018-06-05 08:16:40

Nu har vi satt ut ytterligare några bikupor hos våra hyresgäster. Den här gången hos Ahlsell i Bulltofta och Transfargo på Stora Bernstorp i Malmö. Bisamhällena är viktiga för pollineringen av växter i området och producerar dessutom god honung till våra hyresgäster.

Ännu mera solceller i Dockan

2018-03-09 13:47:56

Tyrénshuset i Dockan i Malmö blir Wihlborgs sjunde fastighet med en solcellsanläggning. Vårt miljöarbete bygger på flera initiativ där vi förvaltar och utvecklar våra fastigheter i hållbar riktning, varav en av dessa aktiviteter är att öka andelen lokalproducerad solenergi i fastigheterna.