Hoppa till innehåll

Susanna tog tillfället i akt att byta bransch

Susanna blev tipsad om en traineetjänst som fastighetsvärd hos Wihlborgs. Hon blev nyfiken på rollen, sökte tjänsten och idag jobbar hon som fastighetsvärd hos oss i Malmö. Vi har frågat Susanna om hur hon upplevde sin traineeperiod och vad hon tycker är det bästa med Wihlborgs.

Traineeperioden var helt perfekt för mig som var helt ny i branschen. Att jag trivdes så bra är mycket tack vare min fantastiska mentor som lärde mig massor om rollen som fastighetsvärd.

Susanna Lirbark
Susanna sitter i fikarummet på WIhlborgs Malmökontor.

Varför sökte du dig till Wihlborgs?

- Jag kom till Wihlborgs tack vare ett tips som gjorde att jag blev intresserad av branschen. Jag blev nyfiken på rollen som fastighetsvärd och skickade in mitt CV. Efter intervjuer blev jag erbjuden en traineetjänst för att prova på jobbet. Och på den vägen är det. Nu är jag ansvarig fastighetsvärd för fyra fastigheter i Malmö.

Hur har du upplevt din traineeperiod på Wihlborgs?

- Traineeperioden var helt perfekt för mig som var helt ny i branschen. Att jag trivdes så bra är mycket tack vare min fantastiska mentor som lärde mig massor om rollen som fastighetsvärd.

Vad har du fått jobba med?

- Jobbet som fastighetsvärd är väldigt omväxlande. Ingen dag är den andra lik och det gillar jag. Som fastighetsvärd är man samordnare mot olika entreprenörer och hyresgästens första kontakt. 

Susanna med kollegorna Ivan och Hassan.

Hur upplever du stämningen på Wihlborgs?

- På Wihlborgs tar man hand om varandra och hjälps åt och kollegorna är verkligen toppen. Det är okej att fråga när man inte vet och det är inte så fyrkantigt.

Vad är det bästa på Wihlborgs?

-  Wihlborgs är verkligen måna om sina hyresgäster och sina fastigheter. Man får arbeta mycket under eget ansvar och det finns chans att utvecklas och ta mer ansvar om man vill. Dessutom får man hela tiden bra med utbildningar. 

Ahmed började som trainee hos oss

Idag jobbar han som förvaltare på vårt kontor i Helsingborg.

Ahmed om sin lärorika traineeperiod

Emilia hade ett tydligt mål

Idag jobbar Emilia som förvaltare i Dockan, Malmö.

Så nådde Emilia sitt mål

Erik tog chansen till en unik möjlighet hos oss

Nu har han varit förvaltare i Malmö sedan 2017.

Här berättar Erik mer