Hoppa till innehåll

Mötesplats Båstad

Med vårt engagemang i Båstad hoppas vi kunna inspirera partners och kontakter till att också vara en del av att stötta och bygga individer, samarbeten och företag som kan utgöra morgondagens näringsliv.

Fyra personer på scen.
Fyra händer med fusktatueringar där det står Malmö, Lund, HGB och CPH.
Medarbetare på Wihlborgs, redo att ta emot besökare i Båstad.

Samhällsengagemang, nätverkande och inspiration

"Jag tar med mig energin och att det finns så många fantastiska människor som vill engagera sig i samhället", säger Aliya Sabir, Head of Sustainability and Startup Space HETCH. Här berättar Aliya och andra besökare och medverkande om hur de ser på mötesplats Båstad.

Vi har haft fem fantastiska dagar i Båstad där vi har umgåtts med både nya och gamla vänner, kunder och samarbetspartners! Vi har fått uppleva spännande samtal om hur vi tillsammans kan skapa rätt förutsättningar för morgondagens näringsliv.
Vi fick bland annat fint besök av Aliya, Olle och Linnea från HETCH och Techship som berättade om deras resa mot entreprenörskap. På vår fantastiska takterrass har det nätverkats och nya kontakter har knutits. Och så har vi självklart fått se massa spännande tennis!

Tack till alla er som kom och nätverkade med oss! Vi ses väl i Båstad nästa år igen?

Diskussioner på mötesplats Båstad

Under Båstadveckan 2022 arrangerade vi paneldebatter om hur näringslivet i regionen kan samarbeta för att stärka tillväxten i Skåne. En av våra många samarbetssatsningar, Techship, lyftes upp som exempel på ett sådant samarbete, som visat fina resultat och som i höst är redo för att påbörja en ny omgång. Flera deltagare berättade om hur de vuxit som individer under Techsip-programmet. 

Varje år finns vi med under damtennisveckan i Båstad. Här möts världseliten i tennis och många skånska beslutsfattare träffas under avslappnade former, minglar och diskuterar viktiga samhällsfrågor. Det brukar vara en öppen och god stämning uppe på Wihlborgs takterass, som enligt många erbjuder den bästa utsikten över både tennis och den vackra omgivningen. 

Bolagsanalyser och trendspaningar på kapitalmarknadsdagarna

Personer i sommarkläder lyssnar på kapitalmarknadsdagarna i Båstad.

Två dagar varje år samlas en tiotal fastighetsbolag från hela Sverige i Båstad för att möta marknaden, utbyta kunskap och avhandla trender. Allt med fokus på fastighetsbranschen. Vi på Wihlborgs är ett av värdbolagen.

Wihlborgs VD, Ulrika Hallengren, på scenen på Kapitalmarknadsdagarna 2022.

Under kapitalmarknadsdagarna i Båstad bjuds deltagarna på bolagsanalyser, trendspaningar och omvärldsbevakning. De flesta av bolagen publicerar sin delårsrapport i dagarna och många av bolagens vd:ar kommenterar periodens resultat under kapitalmarknadsdagarna.

Wihlborgs kontaktyta

Ett forum för utvecklande möten och nätverkande. Välkommen du med!

Våra kontaktytor

Engagemang för region och samhälle

För dig som kund betyder det att vi är extra närvarande och engagerade i din vardag, varje dag.

Så arbetar vi för region och samhälle

Kontakt

Har du frågor om vårt engagemang i Öresundsregionen? Då är du välkommen att kontakta någon av oss.

Bild på Hans Andersson

Hans Andersson

Affärsutvecklare
040-690 57 75
Skicka e-post
Bild på Elsa Hagdahl

Elsa Hagdahl

Hållbarhetschef
040-661 97 07
Skicka e-post