Hoppa till innehåll

För dig som hyresgäst

Vår ambition är att skapa hållbara och attraktiva arbetsplatser i Öresundsregionen, där verksamheter kan utvecklas och medarbetare må bra. Du som hyresgäst ska alltid känna dig trygg med att vi finns nära till hands och för varje fastighet finns en dedikerad förvaltare och fastighetsvärd som snabbt kan agera om något händer eller om nya behov uppstår hos er.

Kundportal

Om du behöver anmäla fel eller serviceärenden till oss på Wihlborgs gör du enklast detta via vår kundportal, mina sidor. 
Logga in och gör din anmälan på mina sidor.
Har du glömt ditt lösenord kan du få ett nytt skickat till dig.

Fastighetsvärd

Saknar du inloggningsuppgifter kontaktar du din fastighetsvärd. Vet du inte vem som är fastighetsvärd i ditt hus är du välkommen att kontakta oss.
Telefon: 040-690 57 00
E-post: info@wihlborgs.se.

Felanmälan och journummer

Vid akuta ärenden dagtid kl 7-16, till exempel översvämning eller vattenläcka, ringer du din fastighetsvärd direkt eller via Wihlborgs växel 040-690 57 00. Vid akuta ärenden efter kontorstid ringer du journumret för ditt område.

Förutom din dedikerade förvaltare och fastighetsvärd har vi också specialister inom hållbarhet, arbetsmiljö och framtidens arbetssätt som du gärna får ta hjälp av. Vi är aldrig mer än ett samtal, mejl eller cykeltur bort.

Vår ambition är att hela tiden utveckla vårt utbud, vårt arbetssätt och våra fastigheter. Så, tveka inte att höra av dig med frågor, idéer eller synpunkter! Du är viktig för oss!

Arbetsplatsrådgivning

Hybridkontor, hemarbete och framtidens arbetsplats, hur gör man egentligen? Kontakta våra rådgivare!

Rådgivning och tips

Våra lediga lokaler

Vi har ett brett utbud av lokaler oavsett storlek.

Se lediga lokaler

Mina sidor

På mina sidor kan du med hjälp av dina inloggningsuppgifter bland annat se hyresavier med mera.

Ta mig till mina sidor

Grönska i arbetsmiljön

Människor har alltid haft en stark koppling till naturen, det är därför vi trivs med att omge oss med grönska även inomhus. Att vistas i en grön miljö har enligt forskning stor effekt både på det fysiska och psykiska välbefinnandet. Gröna arbetsmiljöer har bland annat visat sig minska sjukdom och öka kreativitet och produktivitet.

Inspiration, tips och idéer

Sätt kontoret under lupp och sänk energikostnaderna

Sätt kontoret under lupp och sänk energikostnaderna

10 faktorer som påverkar ditt välmående på jobbet

10 faktorer som påverkar ditt välmående på jobbet

Bli en mästare på att sänka energikostnaderna på kontoret

Bli en mästare på att sänka energikostnaderna på kontoret