Hoppa till innehåll

Nya Vattentornet 3 - Bricks

Modernt kontorshus med en luftig välkomnande atmosfär. Bricks är en del av Ideon Science Park som erbjuder idéutbyte och nätverkande.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Nya Vattentornet 3 - Bricks

 • Stad:

  Lund

 • Lokaltyp:

  Kontor

 • Café & restaurang :

  Ja, i huset

 • Konferensmöjligheter:

  Ja

 • Antal våningar:

  Fyra

 • Bemannad reception:

  Ja

Om fastigheten

Bricks ligger på Brunnshög, i nordöstra delen av Ideonområdet. Fastighetens fyra våningar består av kontor och konferensmiljö. Mitt i Bricks finns en ljus och öppen bemannad reception som tar emot besökare. I anslutning till receptionen finns lunchrestaurangen Bricks Eatery samt ett café. Här finns all den service som kan tänkas behövas för att underlätta vardagen i en modern arbetsmiljö.

Miljöcertifiering

Miljöbyggnad iDrift nivå Silver

Service

Bricks erbjuder hörsal med plats för 260 sittande, bokningsbara konferensmöjligheter, konferenspaket, tvättservice, gym, yoga, lunchrestaurang och café. Markparkering i nära anslutning till huset, cykelparkering under tak samt laddningsstationer för elbilar.

Kommunikation

Nära anslutning till E22 för biltrafik. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. Avgångarnas täthet varierar, vid rusningstid så tätt som var 4:e minut, här avgår även regionbussar till bland annat Malmö. På Lunds utvecklade cykelnät tar du dig enkelt mellan Ideon och Lunds centrum. Du kan även åka Lunds nya spårvagn som går mellan ESS på Brunnshög och Lund C via bland annat MAX IV, Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset. Precis runt hörnet från Bricks ligger hållplats Telefonplan.

Lediga lokaler i fastigheten

Nyrenoverat kontor med det lilla extra
Nyrenoverat kontor med det lilla extra

Mobilvägen 12

+11

Nyrenoverat kontor med det lilla extra

Karta

Kontorsfastigheten Bricks ligger på innovativa Ideon Science Park. Klicka på kartan för att ta dig till Bricks på Mobilvägen 12.

Om området

På Ideon Science Park, ett av Sveriges ledande innovationsdistrikt, samlas regionens skarpaste hjärnor för att tillsammans utveckla framtiden. Här finns ett unikt kluster med djup kunskap inom bland annat connectivity, ICT och life science.

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Hassan Mahdi

Hassan Mahdi

Förvaltare
046-590 62 53
Skicka e-post

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Lund

Vi är måna om att Lund utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktigt för oss.

Marknadsledande i regionen

Lund, Helsingborg, Malmö och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.