Hoppa till innehåll

Nya Vattentornet 3 - Bricks

Modernt kontorshus med en luftig välkomnande atmosfär. Bricks är en del av Ideon Science Park som erbjuder idéutbyte och nätverkande.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Nya Vattentornet 3 - Bricks

 • Stad:

  Lund

 • Lokaltyp:

  Kontor

 • Café & restaurang :

  Ja, i huset

 • Konferensmöjligheter:

  Ja

 • Antal våningar:

  Fyra

 • Bemannad reception:

  Ja

Om fastigheten

Bricks ligger på Brunnshög, i nordöstra delen av Ideonområdet. Fastighetens fyra våningar består av kontor och konferensmiljö. Mitt i Bricks finns en ljus och öppen bemannad reception som tar emot besökare. I anslutning till receptionen finns lunchrestaurangen Bricks Eatery samt ett café. Här finns all den service som kan tänkas behövas för att underlätta vardagen i en modern arbetsmiljö.

Miljöcertifiering

BREEAM In-Use

Service

Bricks erbjuder hörsal med plats för 260 sittande, bokningsbara konferensmöjligheter, konferenspaket, tvättservice, gym, yoga, lunchrestaurang och café. Markparkering i nära anslutning till huset, cykelparkering under tak samt laddningsstationer för elbilar.

Kommunikation

Nära anslutning till E22 för biltrafik. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. Avgångarnas täthet varierar, vid rusningstid så tätt som var 4:e minut, här avgår även regionbussar till bland annat Malmö. På Lunds utvecklade cykelnät tar du dig enkelt mellan Ideon och Lunds centrum. Du kan även åka Lunds nya spårvagn som går mellan ESS på Brunnshög och Lund C via bland annat MAX IV, Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset. Precis runt hörnet från Bricks ligger hållplats Telefonplan.

Lediga lokaler i fastigheten

Nyrenoverat kontor med det lilla extra

Mobilvägen 12

Nyrenoverat kontor med det lilla extra

Karta

Kontorsfastigheten Bricks ligger på innovativa Ideon Science Park. Klicka på kartan för att ta dig till Bricks på Mobilvägen 12.

Om området

På Ideon Science Park, ett av Sveriges ledande innovationsdistrikt, samlas regionens skarpaste hjärnor för att tillsammans utveckla framtiden. Här finns ett unikt kluster med djup kunskap inom bland annat connectivity, ICT och life science.

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Hassan Mahdi

Hassan Mahdi

Förvaltare
046-590 62 53
Skicka e-post
Bild på Maria Öijer

Maria Öijer

Affärs- och områdesutvecklare
046-590 62 80
Skicka e-post