Kontorslokal med spännande planlösning

Mobilvägen 10

Ideon, Lund

Välkommen upp på våning 4 av 4 i MHC, här erbjuder vi en fräsch lokal med fantastiskt ljusinsläpp och spännande planlösning. Kontorsrum i varierande storlekar för 1-4 personer kombineras med en avdelning för öppet landskap längst in i lokalen. Här finns gott om konferensrum både för större och mindre sällskap. Mitt i lokalen ligger ett rymligt pentry samt pausyta, detta blir kontorets naturliga samlingspunkt. Generös lounge vid ingången, perfekt för att ta emot besökare. Flexibel planlösning som kan anpassas efter ditt företags behov.

Kontakta Hassan redan idag så berättar han mer.

Buss
Parkering
Restaurang i huset
Motorväg-/påfart
Skymningsbild MHC
Skymningsbild MHC
Inspirationsbild pentry
Inspirationsbild pentry
Inspirationsbild stort mötesrum
Inspirationsbild stort mötesrum
Inspirationsbild loungeyta
Inspirationsbild loungeyta
Välkomnande lobby
Välkomnande lobby
Inspirationsbild mötesrum
Inspirationsbild mötesrum

Om fastigheten

På Brunnshög i den nordöstra delen av Ideon erbjuds en unik sammansättning av moderna kontorslösningar. Här förvaltar Wihlborgs alla de tre stora kontorsfastigheterna. Våra hyresgäster har en bred kompetens inom connectivity, ICT, life science, cleantech, energi, hälsoteknik och smarta material. Dina grannar är techbolag som Sony, Schneider Electric, Sigma Connectivity och Ericsson.

I MHC (Mobile Heights Center) finns flexibla lösningar för mindre, medelstora och stora företag som vill sitta i eget kontorslandskap eller kontorshotell. 

Läs mer om Nya Vattentornet 2 - Mobile Heights Center

Kommunikationer

Nära anslutning till E22 för biltrafik. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. Avgångarnas täthet varierar, vid rusningstid så tätt som var 4:e minut, här avgår även regionbussar till bland annat Malmö. På Lunds utvecklade cykelnät tar du dig enkelt mellan Ideon och Lunds centrum. I december 2020 planeras trafikstart för den nya spårvägen som kommer att gå mellan ESS på Brunnshög och Lund C. Via bland annat MAX IV, Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset. Precis runt hörnet ligger hållplats Telefonplan. 

Service

De tre fastigheterna på Mobilvägen har ett stort gemensamt serviceutbud med reception, restauranger, café, bokningsbara konferensrum, gym och hörsal för 260 personer. Markparkering nära husen, cykelparkering under tak samt laddningsstationer för elbilar.

Liknande lokaler