Hoppa till innehåll

Hermes 10

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Hermes 10

 • Lokalarea (LOA):

  50 987 kvm

 • Stad:

  Helsingborg

 • Restaurang:

  Ja

 • Hiss:

  Ja

 • Parkeringsmöjlighet:

  Ja

Om fastigheten

Centralt belägen fastighet med närhet till Helsingborg C (f.d. Knutpunkten). Gångavstånd till kommunikation och city. Lunchrestaurang finns i fastigheten. Goda parkeringsmöjligheter.  

Service

Här i centrala Helsingborg finns ett stort utbud med över 100 st olika lunchställen, kaféer och restauranger som är öppna veckans alla dagar från tidig morgon till sent på kvällen. I den egna fastigheten finns en lunchrestaurang med generösa öppettider. En kort promenad bort finns möjlighet till varierad shopping i någon av Helsingborgs många olika butiker. Vill man istället åka utomlands kan man ta sig över gatan till färjorna mot Danmark och 20 minuter senare är du i Helsingör eller så nöjer du dig med att ta en ”tura” över sundet på lunchen och är tillbaka på kontoret en timme senare.

Kommunikation

Fastigheten ligger i ett av Helsingborgs absolut mest centrala lägen. 100 meter norr om fastigheten finns Helsingborg C med alla kollektiva transportsätt (tåg, buss och båt). Med Pågatåg Express är du i Malmö på 37 minuter eller så kan du ta Öresundståget till Köpenhamn som ta runt en timme, vill du istället resa norrut kan du ta SJ-tåget till Göteborg eller Stockholm. 75 meter utanför entrén finns hållplats för sju olika stadsbusslinjer från och till hela Helsingborg. För den bilburne finns självklart även goda möjligheter till parkering precis söder om fastigheten med anslutning till E4/E6.

Lediga lokaler i fastigheten

Stort kontor med flexibel planlösning

Rönnowsgatan 12

+5

Stort kontor med flexibel planlösning

Lokal med kontorsrum

Rönnowsgatan 10

+4

Lokal med kontorsrum

Kontor med utsikt över staden

Rönnowsgatan 4

+4

Kontor med utsikt över staden

Stort och rymligt kontor centralt i Helsingborg

Bredgatan 11

+4

Stort och rymligt kontor centralt i Helsingborg

Kontor med öppna ytor och stor flexibilitet

Bredgatan 11

+4

Kontor med öppna ytor och stor flexibilitet

Karta

Klicka på kartan för att ta dig till lokalens adress.

Om området

I vackra Helsingborgs centrum finns allt inom promenadavstånd. Det är en levande stadsdel med ett enormt utbud av restauranger, butiker och kulturinstitutioner. Wihlborgs är den största kommersiella fastighetsägaren i Helsingborgs centrum med moderna kontor och butikslokaler för företag i alla storlekar.

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Ola Caapsgård

Ola Caapsgård

Förvaltare
042-490 46 23
Skicka e-post
Bild på Aleksander Irving

Aleksander Irving

Fastighetsvärd
042-490 46 04
Skicka e-post