Hoppa till innehåll

Lediga lokaler i Helsingborgs centrum

I vackra Helsingborgs centrum finns allt inom promenadavstånd. Det är en levande stadsdel med ett enormt utbud av restauranger, butiker och kulturinstitutioner. Wihlborgs är den största kommersiella fastighetsägaren i Helsingborgs centrum med moderna kontor och butikslokaler för företag i alla storlekar.

Helsingborgs centrum - med närhet till allt

Helsingborgs centrum sträcker sig från Stattena i norr, genom Landborgen, City och Söder, till universitetsområdet i sydväst. Stadens arkitektur är en härlig blandning av pampiga byggnader från förra sekelskiftet och moderna nybyggnationer. I centrum finns också klassiska landmärken som Kärnan, Rådhuset och Dunkers kulturhus – alla byggda under vitt skilda epoker.

Med sin långa tradition av detalj- och partihandel, och blomstrande företagsklimat, förstår vi att många väljer att förlägga sin verksamhet i Helsingborg. De populära affärsstråken lockar både helsingborgare och tillresta. Dessutom är kommunikationerna till och inom centrum god – från centralstationen går både bussar, tåg och färjor – och alla våra lokaler ligger inom promenadavstånd.

Helsingborg är en av Sveriges snabbast växande städer och genom stadsutvecklingsprojektet H+ expanderar centrum åt sydväst. De gamla hamn- och industriområdena omvandlas till centrala och levande stadsdelar med plats för arbete, boende och rekreation. I Oceanhamnen, ett stenkast från centralstationen, bygger vi på Wihlborgs just nu kontorsfastigheten Prisma. Hit flyttar bland annat tech-hubben HETCH, som är en del av visionen om att göra Helsingborg till landets ledande techstad.

Vårt stora bestånd i centrala Helsingborg gör att vi tillsammans med våra hyresgäster kan lösa deras förändrade behov. Därför kan vi också erbjuda allt från enskilda kontorsrum till större kontor på upp till 2 000 kvadratmeter.

Jan-Erik Johansson, fastighetschef Helsingborg centrum
Jan-Erik Johansson, fastighetschef Helsingborg centrum

34 lediga lokaler i centrala Helsingborg

Visa fler
Kontor på Helsingborg C med sundsutsikt

Terminalgatan 1

Kontor på Helsingborg C med sundsutsikt

Kontor på Helsingborg C

Kungstorget 8

Kontor på Helsingborg C

Centralt beläget kontor

Järnvägsgatan 9

Centralt beläget kontor

Kontorslokal med öppna ytor

Rönnowsgatan 12

Kontorslokal med öppna ytor

Kontor med utsikt över city

Järnvägsgatan 14

Kontor med utsikt över city

Kontor med utsikt över staden

Rönnowsgatan 4

Kontor med utsikt över staden

Letar du efter lokaler i centrala Helsingborg?

Vi hjälper dig gärna vidare i tankarna.

Bild på Peter  Siroky

Peter Siroky

Förvaltare
042-490 46 36
Skicka e-post
Bild på Ola Caapsgård

Ola Caapsgård

Förvaltare
042-490 46 23
Skicka e-post