Lediga lokaler i Helsingborg

Stort utbud av lediga lokaler i Helsingborg

Wihlborgs Fastigheter är den största kommersiella fastighetsägaren i Helsingborg och kan erbjuda ett stort utbud av lediga lokaler. Vi har ett stort utbud av lokaler som kontor, butikslokaler, industrilokaler, kontorshotell, lager med mera.

Våra lokaler i Helsingborg är främst koncentrerade till centrumSödra, och Berga samt Väla södra/ Väla norra men vi finns även i Ättekulla och på Långeberga

Här kan du se hela vårt utbud av lediga lokaler i Helsingborg. 

Bild på Magnus Lambertsson
Magnus Lambertsson
Regionchef Helsingborg
Helsingborg

Sök lokaler

0 kvm
5000
+
kvm

Visar 189 av 0 objekt som kan vara intressanta för dig


Lediga lokaler i bland annat Helsingborg centrum, Berga, Söder och Väla södra

Helsingborg är idag Sveriges näst största containerhamn och en stad som drar till sig ett stort antal växande företag. Wihlborgs är den största kommersiella fastighetsägaren i Helsingborg och kan erbjuda ett stort utbud av lediga lokaler. Våra lokaler här är främst koncentrerade till centrumSöder, och Berga samt Väla södra men vi finns även i Ättekulla och på Långeberga.

Stort utbud av kontor, butikslokaler, industrilokaler och lager i Helsingborg

Letar du efter kontorslokaler i centrala Helsingborg eller på Söder? Lediga industrilokaler eller lagerlokaler på Berga? Lediga butikslokaler i de centrala delarna av stan? Eller en plats på ett kontorshotell? Vi har många kommersiella fastigheter i Helsingborg och kan erbjuda en mängd olika typer av lokaler i olika delar av staden. Oavsett vilken typ av lokal du letar efter så kan vi hjälpa dig.

Tveka inte över att kontakta oss på 046-590 62 00 så hjälper de dig att hitta vad du är ute efter.