Hoppa till innehåll
Fasaden Helsingborg C med gående i förgrunden.

Helsingborg C

Varje dag passerar här upp emot 40 000 personer med slutdestinationer i när och fjärran. På Helsingborg C börjar din resa oavsett om du ska till Berga, Köpenhamn eller Göteborg. Eller varför inte låta Helsingborg C vara målet för resan.
Bild på Peter  Siroky

Peter Siroky

Förvaltare
042-490 46 36 / Gör intresseanmälan
Lediga lokaler Om Helsingborg C Restauranger Upptäck denna innovativa miljö Kontakta oss Lediga lokaler Om Helsingborg C Restauranger Upptäck denna innovativa miljö Kontakta oss

Genom att fokusera på moderna inslag, trygghet och en trevlig, inbjudande miljö har vi skapat en centralstation som inte bara fungerar som en port till staden utan också som en mötesplats där människor gärna uppehåller sig.

Peter Siroky, Förvaltare på Wihlborgs i Helsingborg
Peter Siroky, Förvaltare på Wihlborgs i Helsingborg
Helsingborg C har genomgått en omvandling de senaste åren
Kungstorget utanför Helsingborg C har fått ett lyft
Helsingborg C har blivit en tryggare och trevligare mötesplats

De nybygga delarna i Helsingborg C är certifierade enligt det svenska systemet Miljöbyggnad Guld. För att nå guldnivån krävs det att byggnaden är mycket energieffektiv, har en god ljudnivå, ventilation, miljö- och hälsosamma material samt en mycket bra inomhusmiljö. Övriga delar i fastigheten är certifierade enligt Miljöbyggnad iDrift Silver.

En modern och välkomnande mötesplats

De senaste åren har Helsingborg C genomgått en omfattande renovering. Syftet har varit att göra platsen mer välkomnande och skapa en trygg atmosfär för resenärer och besökare.

Läs mer
Hos Kitchen floor kan du bli serverad god mat så väl som dryck
Kitchen floor serveras asiatiska smaker
Kitchen floor serveras fantastiska smaker från det asiatiska köket

Matupplevelser en trappa upp på Helsingborg C

The Med

Hos The Med tar man medelhavsköket på allvar. Här hittar du olika antipasti, pizza och pasta på både lunch och á la carte-menyn.

Brödernas

Brödernas hittar du i restaurangdelen mot Kungstorget. Här kan du avnjuta ett riktigt kulinariskt hantverk inom hamburgerköket. Deras unika lokal har en imponerande takhöjd och en helglasning som ger en fantastisk utsikt över torget.  

Zen station

På Zen station används det gröna som bas. Förutom fräscha sallader kan du bland annat bli serverad sushi burritos, poké bowls och wraps. 

Sala Siam 

Med modern inriktning på autentisk street food och med smaker från hela Asien hämtar Siam Street Food sin inspiration från de traditionella asiatiska gatuköken.

Nord 

Hos Nord blir du serverad klassiska skandinaviska rätter tillagade på noggrant utvalda råvaror som fisk, skaldjur, kött och grönt. 

Öppettider och menyer

Hos Kitchen floor och Brödernas hittar du menyer och öppettider. Smaklig spis! 

Wihlborgs kontor på Helsingborg C
Kontor på Helsingborg C med stora ljusa fönster
Kontor med utsikt på Helsingborg C

Genetor vill möta företagens efterfrågan och då är attraktiva och kommunikativa adresser avgörande. När Helsingborg C skulle renoveras och moderniseras så ville vi självklart vara med. Att ha lokaler här gör att vi kan erbjuda en attraktiv kontorsmiljö med högsta servicenivå.

Marie Willstrand, Affärsutvecklare på Genetor Coworking
Marie Willstrand, Affärsutvecklare på Genetor Coworking
Mysiga miljöer på Genetor.
Genetors kök.
Kontorslokaler på Genetor.

För dig som resenär och besökare på Helsingborg C

På Helsingborg C finns terminaler för tåg, bussar och färjor. I stationsbyggnaden finns butiker, restauranger, caféer, friös, nagelsalong och annan service. Här hittar du till exempel Lakritsfabriken, Gents Go, Pressbyrån, Espresso House, McDonalds, Forex Bank, Apoteket och Bankomat. Helsingborg C är för många även en arbetsplats. Här finns ett flertal miljöcertifierade kontorsytor. Under arbetet med att förnya resecentrumet passar vi även på att göra om de befintliga kontoren samt skapa nya kontorsöjligheter med co-working.

Här finner du information om olika resesätt:
Öresundslinjen
Skånetrafiken
SJ

Ankomsthallen Helsingborg C.
Ankomsthallen på Helsingborg C.
Vänthallen på Helsingborg C.

Fler projekt i Helsingborg

View
View

View

Projekt i Helsingborg

Berga Flexhus
Berga Flexhus

Berga Flexhus

Projekt i Helsingborg

Snårskogen 5, ny anläggning åt Doka
Snårskogen 5, ny anläggning åt Doka

Snårskogen 5, ny anläggning åt Doka

Projekt i Helsingborg