Hoppa till innehåll

Great Place To Work

Vi arbetar vi strategiskt med att skapa arbetsglädje både hos våra anställda och våra hyresgäster. Genom att ha engagerade och glada medarbetare får vi ett mycket bättre resultat i verksamheten. Därför gör vi årligen en arbetsplatsstudie med Great Place To Work.

Wihlborgs - ett Great Place To Work i både Sverige och Danmark

Sedan 2016 är vi certifierade av Great Place To Work som en utmärkt arbetsplats och vi är dessutom en av de 25 bästa arbetsplatserna (av medelstora företag) i både Sverige och Danmark, vilket för oss är ett fint kvitto på det engagemang och den kamratskap som finns hos oss. Dessa faktorer bidrar också till vår affärsmässiga framgång. Om man är stolt över företaget och trivs på sin arbetsplats är man oftast också mer motiverad att göra det lilla extra för kunder och samarbetspartners.

2020 fick vi ett genomsnittligt förtroendeindex på 88 procent av våra medarbetare och hela 96 procent tycker att Wihlborgs totalt sett är en mycket bra arbetsplats.

Att hamna på listan över Sveriges bästa arbetsplatser för femte året i rad är ett fint bevis på den stolthet och den gemenskap som finns hos oss.

Tove Gleisner, HR-chef på Wihlborgs
Tove Gleisner, HR-chef på Wihlborgs

Great Place to Work® certifiering

Allt fler företag och organisationer inser konkurrensfördelarna med att vara en god arbetsgivare. Arbetsplatsstudien som Great Place To Work tar fram är baserad på över 30 års forskning och analys och är ett effektivt verktyg för de organisationer som vill medverka till att skapa en hälsofrämjande arbetsplats. De företag och organisationer som uppfyller de krav på kulturskapande aktiviteter och utvärderingen av medarbetarna som ställs i studien erhåller ett certifikat, Great Place to Work® certifiering, som gäller i 12 månader. Endast verksamheter som är certifierade kan delta i rankningsprocessen för Sveriges och Europas bästa arbetsplatser.

Sveriges bästa arbetsplatser

Varje år värderar och utser Great Place to Work de bästa arbetsplatserna i över 45 länder i världen. Det är världens största arbetsplatsstudie och deras metod är känd för att vara rigorös, objektiv och valid. Deras listor över de bästa arbetsplatserna publiceras årligen i medier över hela världen och är en erkänd och respekterad internationell mätare av arbetsplatskultur. De bästa arbetsplatserna utses i tre kategorier: små (20-49 medarbetare), medelstora (50-249 medarbetare) respektive stora (fler än 250 medarbetare) organisationer. 2018 tog Wihlborgs sig in på topplistan i kategorin medelstora företag och är nu listade på plats 17.

Nyfiken på hur det är att jobba på Wihlborgs?

Några av våra medarbetare och Wihlborgsambassadörer berättar om livet på Wihlborgs.

Ladda ner PDF

Vill du veta mer?

Vi svarar gärna på dina frågor?

Bild på Jessica Barkman

Jessica Barkman

HR-specialist
040-690 57 24
Skicka e-post
Bild på Tove Gleisner

Tove Gleisner

HR-chef
040-690 57 21
Skicka e-post