Kontor vid hamnen och havet

Dockplatsen 1

Dockan, Malmö

I en represantativ fastighet i Dockan finns denna trevliga kontorslokal med många möjligheter nu ledig. Idag är kontoren rumsindelade men lokalen är flexibel om man föredrar att sitta i öppet landskap. Det finns externa mötesrum att tillgå på våningsplan två.

Fastigheten har en trevlig entré och en mötesplats med lunchrestaurang i bottenplan. I Dockan är utbudet stort av lunchrestauranger och annan daglig service. Även närheten till kommunikation i form av buss och tåg är ett stort plus.

Utsikt
Buss
Restaurang i huset
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Bildgalleri
Exteriörbild

Om fastigheten

Fastigheten är belägen i Västra Hamnens mest expansiva område, Dockan. Det som tidigare varit en industriell värld har nu förvandlats till en öppen och modern miljö, en helt ny levande stadsdel med lunchrestauranger, caféer, affärer och allt annat som behövs för att skapa framtidens arbetsplats. Här finns allt du behöver med goda kommunikationer och närhet till centralstationen och Malmö centrum. Exempel på företag som har valt att placera sig på i området är Telia, Mercedes, Media Evolution City och SVT.

Läs mer om Torrdockan 6

Kommunikationer

Bussförbindelse finns inom gångavstånd. Två linjer går med mycket frekvent intervall. Det tar max 10 minuter att promenera till centralstationen. Parkeringsmöjligheter finns på området.

Service

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockanområdet.

Liknande lokaler