Hoppa till innehåll
Torrdockan 6, fastighet med kontor och restaurang på Dockplatsen 1 i Dockan i Malmö

Torrdockan 6

Kontor i Dockan med fin utsikt mot småbåtshamnen och Nyhamnen. Stor inbjudande entré som övergår i en stor ljusgård, här hålls event och nätverksträffar.

SOlnedgång över Torrdockan 6 i Dockan, Malmö.
Flygfoto över Torrdockan 6 i Malmö.
Fastigheten Torrdockan i Malmö med båtar i förgrunden

Om fastigheten

Kontor med havet och hamnen som närmsta granne

Fastigheten har sju våningar och du möts av en stor, välkomnande entré. Den stora ljusgården i bottenplan har havsutsikt och här möts hyresgäster och besökare. Detta är också en mötesplats för olika event både dag- och kvällstid, här kan ni enkelt ordna konferenser och event. Huset har ett utmärkt skyltläge där många flanerar förbi. 

Som hyresgäst har du tillgång till dusch och omklädningsrum i huset. Det finns parkering i ett p-hus i närheten och besöksparkering på Dockplatsen. 

Här används vår egen unika värme- och kylmaskinslösning som tillsammans med befintligt fjärrvärme- och fjärrkylsystem återvinner värmen och kylan i fastigheten.

Fastigheten är byggd år 2000.

Miljöcertifiering

Certifierad enligt Miljöbyggnad iDrift med betyget Silver.

Så arbetar vi med certifieringar

Service

Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Du har också när till service som livsmedelsaffär, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel och gym.

Kommunikation

Nära till busshållplatser. Promenadavstånd till Malmö Centralstation. Parkeringsgarage med laddmöjligheter för elbilar finns i området.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Torrdockan 6

 • Lokalarea (LOA):

  11 125

 • Stad:

  Malmö

 • Omklädningsrum

  Ja

 • Mötesrum

  Ja

 • Utsikt

  Ja

Vår egen energiinnovation i en klass för sig

Minskningen av energianvändningen innebär att ”Sigmahuset”, Torrdockan 6, har gått från energiklass E till B på ett år.

Läs mer om arbetet

Kontoret fick ett ansiktslyft

På femte våningen i Dockplatsen 1 sitter IT-bolaget Nexer sedan ett par år tillbaka. Nexer har valt att renovera kontoret och göra det så trivsamt som möjligt - med mysiga, sociala ytor, trevliga, väl utrustade mötesrum och gemensamma aktiviteter.

Mer om Nexer

Lediga lokaler i fastigheten

Kontor i Dockan
Kontor i Dockan

Dockplatsen 1

+8

Kontor i Dockan

Havsnära läge
Havsnära läge

Dockplatsen 1

+9

Havsnära läge

Karta

Lätt att hitta till Dockplatsen 1 i Malmö. 

Om området

Det är lätt att trivas i Dockan. Bland mysiga promenadstråk och guppande fritidsbåtar samlas Malmös innovatörer, kreatörer och akademi. Här finns moderna kontor, goda kommunikationer och ett stort serviceutbud, samtidigt som stadens puls ligger inom nära räckhåll.

Läs mer om Dockan

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Kristoffer Grahn

Kristoffer Grahn

Förvaltare
040-690 57 38
Gör intresseanmälan
Bild på Camilla Asplund

Camilla Asplund

Uthyrare
040-690 57 37
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Malmö

Vi är måna om att Malmö utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.