Hoppa till innehåll

Om lokalen

Missa inte chansen att låta dina drömmar gå i uppfyllelse. Denna flexibla, öppna lokal passar till många olika typer av verksamheter som butik, kontor, frisör eller varför inte showroom. Lokalen är idag inredd med pentry, förråd, handikapp-WC och ett mötesrum. Bra skyltläge med stora glaspartier ut mot gatan som fångar den förbipasserandes intresse. 

Posthornet ligger på strategiskt läge i direkt anslutning till Lund C med spårvagn, tåg- och busstrafik. Den nya gång- och cykelbron över järnvägen knyter samman väster med centrum och skapar ett ständigt flöde av människor. Detta är ett unikt tillfälle att flytta in i en fräsch lokal på utmärkt läge.

  • Våningsplan

    1 av 7

  • Solceller

    på huset

  • Tågstation

    Ja

Miljöcertifiering

Miljöbyggnad Guld

Service

Det finns gott om lunchrestauranger, banker, butiker, gym och annan service runt Lund C. Inom ett par minuters promenad når du Lunds absoluta stadskärna med all tänkbar handel och service. Gångavstånd till både vårdcentral och tandläkare. Garage finns i fastigheten samt miljörum med källsortering.

Kommunikation

Fastigheten ligger bara ett stenkast från Lund C med tåg, spårvagn, stads- och regionbussar. Med Öresundståget tar du dig till Malmö C på cirka 10 minuter och till Köpenhamn på cirka 1 timme. Den som vill cykelpendla till jobbet kan med fördel använda husets sportdepå med omklädningsrum där det finns både cykelgarage och duschmöjligheter.

Är du intresserad av lokalen?

Ta kontakt med mig så berättar jag mer om möjligheterna att flytta in.

Henrik Strelert

Förvaltare
046-590 62 88 / Skicka e-post
Bild på Henrik Strelert
Optimalt skyltläge
Häftig arkitektur
Toppmoderna lokaler

Karta

Klicka på kartan för att komma till Sockerkokaregatan 21

Planritning

Ladda ner planritningen här!

Hämta planritning

Vill du bli kontaktad?

Namn
E-postadress eller telefonnummer
Företag

Tack för din intresseanmälan!

Något gick fel när formuläret skulle skickas, försök igen!