Hoppa till innehåll

Armaturen 4

Charmig historisk byggnad med en nyare påbyggnad från 2015. Här möts gammalt och nytt i en perfekt kombination på bästa läge precis vid Lund C.

Snabbfakta

  • Fastighet:

    Armaturen 4

  • Stad:

    Lund

  • Lokaltyp:

    Kontor

Om fastigheten

Fastighet med en äldre historisk del och en modernare påbyggnad från 2015. Den äldre delen är över hundra år gammal och har längre tillbaka fungerat som fabrik, däribland som armaturfabrik. I vissa delar av fastigheten kan man se några av dessa historiska detaljerna.

Numera är det mestadels kontor i fastigheten och det finns stora möjligheter till kompletterande förhyrning av förråd utöver kontorsytan. Närheten till Lund C gör detta till ett optimalt pendlingsläge både med buss, tåg och spårvagn.

Service

Citynära med all tänkbar service som butiker, bank, gym, apotek, livsmedelsbutiker, systembolag och vårdmottagning. Stort utbud av restauranger och caféer finns runt hörnet, även Stadsparken ligger bara några minuter från fastigheten. Gemensamt omklädningsrum i källaren, perfekt för cykelpendling eller en motionsrunda på lunchen. Stor markparkering tillhörande fastigheten med månadskort och besöksplatser.

Kommunikation

Fastigheten är granne med Lund C där stadsbussar, regionbussar och tågtrafik passerar. Med Öresundståget tar du dig till Malmö C på cirka 10 minuter och till Köpenhamn på cirka 1 timme. Du kan även åka Lunds nya spårvagn som går mellan Lund C och ESS på Brunnshög via bland annat Universitetssjukhuset, LTH, Ideontorget och MAX IV. Fjelievägen ligger i anslutning till fastigheten vilket gör att man med bil snabbt tar sig ut på de större vägarna som E6 och E22.

Lediga lokaler i fastigheten

Trevligt kontor på oslagbart läge vid Lund C
Trevligt kontor på oslagbart läge vid Lund C

Trollebergsvägen 1

+3

Trevligt kontor på oslagbart läge vid Lund C

Fantastisk lokal på oslagbart pendlingsläge
Fantastisk lokal på oslagbart pendlingsläge

Trollebergsvägen 1

+5

Fantastisk lokal på oslagbart pendlingsläge

Karta

Klicka på kartan för att ta dig till lokalens adress.

Om området

I mysiga Lunds centrum är det lätt att trivas. De smala kullerstensgatorna kantas av historiska universitetsbyggnader, mysiga kaféer och små butiker. Här är Wihlborgs en framstående kommersiell fastighetsägare och erbjuder både kontor och butikslokaler för små och stora företag.

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Henrik Strelert

Henrik Strelert

Förvaltare
046-590 62 88
Skicka e-post

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Lund

Vi är måna om att Lund utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktigt för oss.

Marknadsledande i regionen

Lund, Helsingborg, Malmö och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.