Hoppa till innehåll
  • Arbetsplatser

    15-20

  • Våningsplan

    2 av 4

  • Kollektivtrafik

    Ja

Fastigheten

På ett av Ideons bästa lägen nära spårvagnstation Ideontorget ligger detta innovativa hus. Här finns både fina kontor och enklare labblokaler.

Läs mer om Syret 9 - Delta 6

Service

Lunchrestauranger, bank, frisör och hotell inom gångavstånd. I kvarteret finns p-hus i flera våningar såväl som markparkering invid husen, cykelparkering under tak samt laddningsstationer för elbilar.

Området

På Ideon Science Park, ett av Sveriges ledande innovationsdistrikt, samlas regionens skarpaste hjärnor för att tillsammans utveckla framtiden. Här finns et...

Läs mer om området

Kommunikation

Nära anslutning till E22 för biltrafik. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. Avgångarnas täthet varierar, vid rusningstid så tätt som var 4:e minut, här avgår även regionbussar till bland annat Malmö. På Lunds utvecklade cykelnät tar du dig enkelt mellan Ideon och Lunds centrum. I december 2020 planeras trafikstart för den nya spårvägen som kommer att gå mellan ESS på Brunnshög och Lund C. Via bland annat MAX IV, Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset. Hållplatsen Ideontorget ligger precis runt hörnet.

Är du intresserad av lokalen?

Ta kontakt med mig så berättar jag mer om möjligheterna att flytta in.

Bild på Magnus Andersson

Magnus Andersson

Förvaltare
046-590 62 28 / Skicka e-post

6 liknande lokaler

Toppmodern lokal med flexibel planlösning

Scheelevägen 27

Toppmodern lokal med flexibel planlösning

Hörnlokal på plan fem med vindsvåningskänsla

Scheelevägen 17

Hörnlokal på plan fem med vindsvåningskänsla

Kontor med industriell karaktär

Mobilvägen 10

Kontor med industriell karaktär

Inbjudande kontorslokal på första våningen

Scheelevägen 15

Inbjudande kontorslokal på första våningen

Luftiga kontor i arkitektritad fastighet

Mobilvägen 6

Luftiga kontor i arkitektritad fastighet

Rum för mer arbetsglädje i Gateway

Scheelevägen 27

Rum för mer arbetsglädje i Gateway

Vill du bli kontaktad?

Namn
E-postadress eller telefonnummer
Företag

Tack för din intresseanmälan!

Något gick fel när formuläret skulle skickas, försök igen!

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Lund

Vi är måna om att Lund utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktigt för oss.

Marknadsledande i regionen

Lund, Helsingborg, Malmö och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.