Hoppa till innehåll

Syret 9 - Delta 6

Snabbfakta

  • Fastighet:

    Syret 9 - Delta 6

  • Stad:

    Lund

  • Lokaltyper:

    Kontor och labb

Om fastigheten

Delta 6 tillhör den nyare delen av Ideon, här huserar företag inom flera branscher i en mix av kontorslokaler och enklare labbinriktade miljöer. Huset är försett med kemiavlopp och central tryckluft. 

Den ljusa, luftiga arkitekturen ger både dina medarbetare och deras kreativitet högt i tak. Som Ideonföretag får du ta del av ett brett serviceutbud, nätverk och en mängd förmåner. Du blir även en del av en kreativ och stimulerande miljö präglad av kunskap, innovation och framgång.

 

Service

Lunchrestauranger, bank, frisör och hotell inom gångavstånd. I kvarteret finns p-hus i flera våningar såväl som markparkering invid husen, cykelparkering under tak samt laddningsstationer för elbilar.

Kommunikation

Nära anslutning till E22 för biltrafik. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. Avgångarnas täthet varierar, vid rusningstid så tätt som var 4:e minut, här avgår även regionbussar till bland annat Malmö. På Lunds utvecklade cykelnät tar du dig enkelt mellan Ideon och Lunds centrum. I december 2020 planeras trafikstart för den nya spårvägen som kommer att gå mellan ESS på Brunnshög och Lund C. Via bland annat MAX IV, Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset. Hållplatsen Ideontorget ligger precis runt hörnet.

Lediga lokaler i fastigheten

Kontor med labb i hjärtat av Ideon

Sölvegatan 43

Kontor med labb i hjärtat av Ideon

Trevlig lokal, granne med Ideon Gateway

Sölvegatan 43

Trevlig lokal, granne med Ideon Gateway

Karta

Klicka på kartan för att ta dig till lokalens adress.

Om området

På Ideon Science Park, ett av Sveriges ledande innovationsdistrikt, samlas regionens skarpaste hjärnor för att tillsammans utveckla framtiden. Här finns ett unikt kluster med djup kunskap inom bland annat connectivity, ICT och life science. Och med sin närhet till Lunds universitet finns det alla förutsättningar att koppla ihop forskning och entreprenörskap.

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Jenny Eklöf

Jenny Eklöf

Förvaltningsassistent
046-590 62 51
Skicka e-post