Syret 9 - Delta 6

Sölvegatan 43

Delta 6 tillhör den nyare delen av Ideon, här huserar företag inom flera branscher i en mix av kontorslokaler och enklare labbinriktade miljöer. Huset är försett med kemiavlopp och central tryckluft. 

Den ljusa, luftiga arkitekturen ger både dina medarbetare och deras kreativitet högt i tak. Som Ideonföretag får du ta del av ett brett serviceutbud, nätverk och en mängd förmåner. Du blir även en del av en kreativ och stimulerande miljö präglad av kunskap, innovation och framgång.

 

Buss
Parkering
Motorväg-/påfart
Laddstolpar
Bilpool
Port med ingång från markplan
Exteriörbild

Kommunikationer

Nära anslutning till E22 för biltrafik. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. Avgångarnas täthet varierar, vid rusningstid så tätt som var 4:e minut, här avgår även regionbussar till bland annat Malmö. På Lunds utvecklade cykelnät tar du dig enkelt mellan Ideon och Lunds centrum. I december 2020 planeras trafikstart för den nya spårvägen som kommer att gå mellan ESS på Brunnshög och Lund C. Via bland annat MAX IV, Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset. Hållplatsen Ideontorget ligger precis runt hörnet.

Service

Lunchrestauranger, bank, frisör och hotell inom gångavstånd. I kvarteret finns p-hus i flera våningar såväl som markparkering invid husen, cykelparkering under tak samt laddningsstationer för elbilar.