Kontor med vy över hela Öresund

Scheelevägen 27

Ideon, Lund

En unik kontorslokal belägen på våning 16 i Ideon Gateway. En trevlig lokal med havsutsikt vid klart väder som passar det mindre företaget. Lokalen är på 75 m² och  kan helt eller delvis hyresgästanpassas innan inflytt.

I fastigheten finns det allra senaste när det gäller informationteknik för företag i framkanten. Hög standard i ett trivsamt och modernt hus där du delar pentry och konferensutrymmen med dina trevliga grannar på samma våningsplan.

Utsikt
Buss
Arkitekt-pris
Parkering
Miljö
Restaurang i huset
Motorväg-/påfart
Solpanel
Konferensrum
Laddstolpar
Port med ingång från markplan
Stort och rymligt mötesrum
Stort och rymligt mötesrum
Ljus och rymlig kontorsmiljö
Ljus och rymlig kontorsmiljö
Kontor med utsikt utöver det vanliga
Kontor med utsikt utöver det vanliga

Om fastigheten

Precis vid infarten till Sveriges största och första science park tornar Lunds profilbyggnad - Ideon Gateway - upp sig. Hela 147 meter över havet, 19 våningar fördelade på 74 meter. Ideon Gateway innehåller en hotell- och konferensdel som drivs av Elite Hotels och en kontorsdel som drivs av Wihlborgs Fastigheter. Det är även vi som äger byggnaden.

Ideon Gateway är med sin fantastiska höjd Lunds egna landmärke. Det gynnsamma innovationsklimat som finns på Ideon samt de 400 företag runt omkring gör Ideon Gateway till den perfekta platsen för ditt företag.

Läs mer om Syret 3 - Ideon Gateway

Kommunikationer

Nära anslutning till E22 för biltrafik. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. Avgångarnas täthet varierar, vid rusningstid så tätt som var 4:e minut. Köpenhamn når du på ca 1 timme. Spårväg mellan området och Lund C kommer att vara klar hösten 2020.

Service

Restauranger, café, hotell, gym, konferensmöjligheter, bank och frisör finns i huset, även fler valmöjligheter inom Ideonområdet. 10 minuters bussresa till Lunds absoluta centrum med all service som kan önskas.

 

Liknande lokaler