Hoppa till innehåll

Om lokalen

Välkommen upp på våning 13 till detta moderna kontor som bara måste besökas. Lokalen har ett härligt ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck och milsvid utsikt. Här möts man av luftiga öppna ytor, mötesrum samt två enskilda kontorsrum för den som önskar sitta ostört. Rymligt pentry med matplats skapar en naturlig mötesplats i lokalen för luncher och samtal. Här finns även ett praktiskt förråd och två entreér som gör detta kontor mycket tillgängligt.

Kontakta Hassan redan idag för mer information och visning!

  • Arbetsplatser

    ca 15

  • Våningsplan

    13 av 19

  • Restaurang

    i huset

Miljöcertifiering

Miljöbyggnad Guld, LEED Platinum och Green Building.

Service

Restauranger, hotell, gym, konferensmöjligheter, bank och frisör finns i byggnaden. Gymmet som drivs av hotellet har Gateways kontorshyresgäster möjlighet att ansluta sig till, i huset finns även tillgång till dusch och omklädningsrum. I kvarteret finns p-hus i flera våningar såväl som markparkering invid husen, cykelparkering under tak och laddningsstationer för elbilar.

Kommunikation

Nära anslutning till E22 för biltrafik. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. Avgångarnas täthet varierar, vid rusningstid så tätt som var 4:e minut, här avgår även regionbussar till bland annat Malmö. På Lunds utvecklade cykelnät tar du dig enkelt mellan Ideon och Lunds centrum. I december 2020 planeras trafikstart för den nya spårvägen som kommer att gå mellan ESS på Brunnshög och Lund C. Via bland annat MAX IV, Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset.

Är du intresserad av lokalen?

Ta kontakt med mig så berättar jag mer om möjligheterna att flytta in.

Hassan Mahdi

Förvaltare
046-590 62 53 / Skicka e-post
Bild på Hassan Mahdi
Fräscha kontorsytor
Fint ljusinsläpp i lokalen
Ljust mötesrum
Pentry med matplats
Generösa pausytor
Härliga öppna ytor

Karta

Klicka på kartan för att komma till Scheelevägen 27

Planritning

Ladda ner planritningen här!

Hämta planritning

Vill du bli kontaktad?

Namn
E-postadress eller telefonnummer
Företag

Tack för din intresseanmälan!

Något gick fel när formuläret skulle skickas, försök igen!