Hoppa till innehåll

Ideon Gateway

Fantastiskt ståtlig byggnad som blivit Lunds landmärke. Här erbjuds förstklassiga kontor, hotell, restaurang, bar och konferensanläggning.

Snabbfakta

  • Fastighet:

    Ideon Gateway

  • Stad:

    Lund

  • Lokaltyp:

    Kontor

Precis vid infarten till Sveriges största och första science park tornar Lunds profilbyggnad Ideon Gateway upp sig. Hela 147 meter över havet, 19 våningar fördelade på 74 meter. Förutom högklassiga kontor hyser Gateway även hotell med restauranger, bar och konferensanläggning. Det är vi på Wihlborgs som äger fastigheten och vi som driver konferensdelen. Hotelldelen drivs av Elite Hotel.

Om fastigheten

Ideon Gateway har med sin imponerande höjd blivit Lunds landmärke. Det gynnsamma innovationsklimat som finns på Ideon samt de 400 företag runt omkring gör Ideon Gateway till den perfekta platsen för ditt företag.

Miljöcertifiering

Miljöbyggnad Guld, LEED Platinum och Green Building.

Service

Restauranger, hotell, gym, konferensmöjligheter, bank och frisör finns i byggnaden. Gymmet som drivs av hotellet har Gateways kontorshyresgäster möjlighet att ansluta sig till, i huset finns även tillgång till dusch och omklädningsrum. I kvarteret finns p-hus i flera våningar såväl som markparkering invid husen, cykelparkering under tak och laddningsstationer för elbilar.

Kommunikation

Nära anslutning till E22 för biltrafik. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. Avgångarnas täthet varierar, vid rusningstid så tätt som var 4:e minut, här avgår även regionbussar till bland annat Malmö. På Lunds utvecklade cykelnät tar du dig enkelt mellan Ideon och Lunds centrum. Du kan även åka Lunds nya spårvagn som går mellan ESS på Brunnshög och Lund C via bland annat MAX IV, Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset.

Lediga lokaler i fastigheten

Möblerad arbetsplats i stilfulla Gateway
Möblerad arbetsplats i stilfulla Gateway

Scheelevägen 27

+11

Möblerad arbetsplats i stilfulla Gateway

Smart kontorslösning i Ideon Gateway
Smart kontorslösning i Ideon Gateway

Scheelevägen 27

+11

Smart kontorslösning i Ideon Gateway

Toppmodern lokal på ypperligt Ideonläge
Toppmodern lokal på ypperligt Ideonläge

Scheelevägen 27

+11

Toppmodern lokal på ypperligt Ideonläge

Effektiva kontorsrum för det mindre företaget
Effektiva kontorsrum för det mindre företaget

Scheelevägen 27

+11

Effektiva kontorsrum för det mindre företaget

Karta

Ideon Gateway ligger på Scheelevägen 27. Klicka på kartan för att komma till adressen.

Om området

På Ideon Science Park, ett av Sveriges ledande innovationsdistrikt, samlas regionens skarpaste hjärnor för att tillsammans utveckla framtiden. Här finns ett unikt kluster med djup kunskap inom bland annat connectivity, ICT och life science.

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Hassan Mahdi

Hassan Mahdi

Förvaltare
046-590 62 53
Skicka e-post

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Lund

Vi är måna om att Lund utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktigt för oss.

Marknadsledande i regionen

Lund, Helsingborg, Malmö och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.