Hoppa till innehåll
Syret 3 (Ideon Gateway), fastighet med lokaler för kontor, hotell och restaurang på Ideon Science Park i Lund.

Ideon Gateway

Lunds landmärke syns på långt håll. Med sina 19 våningar finner du förstklassiga kontor, hotell, restauranger och konferensanläggning i Ideon Gateway.

Landmärket Ideon Gateway syns på långt håll och ligger strategiskt i Lunds nordöstra del med närhet till såväl E22 som Ideon Science Park och övriga delar av staden. Som hyresgäst i Ideon Gateway har ditt bolag nära till de många nätverk och aktiviteter som präglar innovationsklustret Ideon Science Park. På 30 minuter når du Malmö City Airport och 35 minuter med tåg tar dig till Köpenhamns flygplats Kastrup. Lunds Centralstation är en av Sveriges mest använda järnvägsstationer räknat i antal resenärer per dag.

Bli en del av Ideon Science Park

På Ideon Science Park, ett av Sveriges ledande innovationskluster, samlas ca 400 företag och många av regionens skarpaste hjärnor för att utveckla framtidens produkter och lösningar. Här finns djup kunskap inom bland annat smarta städer, smarta material, framtidens transporter och health tech. Företag som bland annat Ericsson, Sony och Sensefarm arbetar med lösningar för smarta städer medan bolag som Volvo Cars, TerraNet och Sigma Connectivity fokuserar mycket på lösningar för framtidens transporter.

Läs mer om Ideon Science Park och bolagen som har kontor här

 • Sveriges ledande innovationskluster
 • Framkant i innovation sedan 1983
 • Ett av världens 13 smartaste områden
 • Samlar drygt 10 000 människor på 415 företag

Om fastigheten

Direkt efter avfarten från E22, alldeles vid infarten till Ideon Science Park, tornar Lunds profilbyggnad Ideon Gateway upp sig. Med sin imponerande höjd och karaktäristiska fasad som skiftar nyans beroende på ljus och betraktningsvinkel hyser Ideon Gateway förutom förstklassiga kontor även hotell med två restauranger, bar och konferensanläggning. Wihlborgs äger fastigheten och driver konferensdelen. Hotellet drivs av Elite Hotel. 

Miljöcertifiering

Ideon Gateway är byggt med miljö och hållbarhet i fokus. Fastigheten är certifierad enligt Miljöbyggnad Guld, LEED Platinum och Green Building. Byggnaden hämtar värme och kyla från marken och en del av elen kommer från solceller integrerade i husfasaden.

Service

Restauranger, hotell, gym, konferensanläggning, bank och frisör finns i byggnaden. Gymmet, som drivs av hotellet, har du som hyresgäst möjlighet att träna vid. I huset finns också tillgång till dusch och omklädningsrum. I kvarteret finns p-hus i flera våningar såväl som markparkering invid husen, cykelparkering under tak och laddningsstationer för elbilar.

Kommunikation

Ideon Gateway ligger i nära anslutning till E22. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder också området med Lund C. Lunds spårvagn tar dig till Lund C på 10–12 minuter via bland annat Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset. Med hjälp av Lunds välutvecklade cykelnät tar du dig även enkelt mellan Ideon och Lunds centrum på cykel.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Ideon Gateway

 • Stad:

  Lund

 • Lokaltyp:

  Kontor

Lediga lokaler i fastigheten

Möblerad arbetsplats i stilfulla Gateway
Möblerad arbetsplats i stilfulla Gateway

Scheelevägen 27

+11

Möblerad arbetsplats i stilfulla Gateway

Smart kontorslösning i Ideon Gateway
Smart kontorslösning i Ideon Gateway

Scheelevägen 27

+11

Smart kontorslösning i Ideon Gateway

Förstklassigt kontor i ståtliga Gateway
Förstklassigt kontor i ståtliga Gateway

Scheelevägen 27

+11

Förstklassigt kontor i ståtliga Gateway

Effektiva kontorsrum för det mindre företaget
Effektiva kontorsrum för det mindre företaget

Scheelevägen 27

+11

Effektiva kontorsrum för det mindre företaget

Karta

Ideon Gateway ligger på Scheelevägen 27. Klicka på kartan för att komma till adressen.

Om området

På Ideon Science Park, ett av Sveriges ledande innovationsdistrikt, samlas regionens skarpaste hjärnor för att tillsammans utveckla framtiden. Här finns ett unikt kluster med djup kunskap inom bland annat connectivity, ICT och life science.

Läs mer om Ideon

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Lovisa Lindskog

Lovisa Lindskog

Förvaltartrainee
046-590 62 60
Skicka e-post

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Lund

Vi är måna om att Lund utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktigt för oss.

Marknadsledande i regionen

Lund, Helsingborg, Malmö och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.