Hoppa till innehåll

Studentkåren 2 - Alfa 3-6

Alfahuset består av fyra huskroppar, Alfa 3-6 som binds samman till en enhet. Denna ståtliga byggnad rymmer allt från små nystartade företag till medelstora företag och Lunds Universitet. Här finns även Ideon Innovation som hjälper nystartade företag att utvecklas och växa.

Husets hjärta, Ideon Agora blir den naturliga samlingsplatsen för spontana möten med café och välkomnande sittytor. Här sitter du i en inspirerande miljö tillsammans med företagare, studenter, entreprenörer och affärsrådgivare. I andra delen av byggnaden finns restaurang och Alfatorget som är öppet, ljust och har en härlig rymd.

Snabbfakta

  • Fastighet:

    Studentkåren 2 - Alfa 3-6

  • Stad:

    Lund

  • Lokaltyp:

    Kontor

Service

Lunchrestaurang, café och möjlighet till konferens finns i huset. Inom gångavstånd ligger hotell, bank, frisör och livsmedelsbutik. Stor parkeringsplats precis intill byggnaden samt närliggande garageplatser. Cykelparkering under tak samt laddningsstationer för elbilar.

Kommunikation

Nära anslutning till E22 för biltrafik. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. Avgångarnas täthet varierar, vid rusningstid så tätt som var 4:e minut, här avgår även regionbussar till bland annat Malmö. På Lunds utvecklade cykelnät tar du dig enkelt mellan Ideon och Lunds centrum. I december 2020 planeras trafikstart för den nya spårvägen som kommer att gå mellan ESS på Brunnshög och Lund C. Via bland annat MAX IV, Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset.

Karta

Lediga lokaler i fastigheten

Ideon Agora - Kontorshotell i Lund

Scheelevägen 15

Ideon Agora - Kontorshotell i Lund

Inbjudande kontorslokal på första våningen

Scheelevägen 15

Inbjudande kontorslokal på första våningen

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Anders Grönvall

Anders Grönvall

Förvaltare
046-590 62 52
Skicka e-post